• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarijansko

    Vegetarijansko

Kiseli Protein Surutke

WPC80

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
2499din

Pregled Proizvoda

Naš kiselina Protein je koncentrat proteina surutke 80 (VPC 80) proizveden od visokokvalitetne vegetarijanske kiselosti sirne surutke proizvedene od strane vodećih zapadnih evropskih mlekare.

Ima najvišu biološku vrednost (BV) od bilo kog poznatog proteina. Protein sadrži visoke nivoe od suštinske važnosti i ne-esencijalne amino kiseline.

Naš kiselina Protein je instantizovan i izmešan odmah sa veoma blagim profilom ukusa. Naravno da ima i odlične nutritivne osobine, uključujući više od 80% proteina (suva osnova).

Sledljivost je ključni deo našeg procesa monitoringa kvaliteta i da pomognemo ovaj proces radimo sa posebnim dobavljačima evropskim surutke, tako da smo u stanju da kontrolišemo snabdevanje surutke na izvoru.

Kisela surutka sira’ ponekad poznat kao Sour Cheese surutka, dobija se tokom proizvodnje kiselog sira. Češći slatka surutka se dobija iz "tvrdog sira", kao što Cheddar ili švajcarski sir.

Protein potiče iz kisele surutke ima brojne prednosti uključujući i činjenicu da je naročito bogata prirodnim beta-lactoglubin. Ovo je protein je u stanju da "stavi u zamku" lipidne molekula. Druge koristi:

Povećane količine prirodne Lactoferina(1%).

Prirodno visok nivo Leucina koji veoma stimuliše sintezu proteina.

Prirodno visok nivo Cistein koji će omogućiti bržu sintezu glutationa.

Prirodno visok nivo triptofana može da smanji stres i poboljšavaju san.

Protein frakcije Kisela surutka sira su: 60% Beta laktoglobulin, 20% Alpha laktalbumin, 8% BSA, 10% Imunoglobulin-G (IgG), 1% Laktoferin, 1% Ostali

Kisela surutka proteina. Ako Vam to ne odgovara, mi preporučamo da izaberete naš Impact Whey Protein® koji je od slatke surutke.

  • Brzo upija proteine
  • Visok prirodni sadržaj Laktoferina
  • Preko 80% proteina po porciji

Preporučena upotreba

Proteini doprinose rastu & održanju mišićne mase, da iskoriste prednosti ovog proizvoda preporučujemo da 3/4 velike merice (30g) u 150-250ml vode ili mleka u Myprotein šejker 30 minuta pre i / ili posle treninga. Alternativno konzumirati u bilo koje doba dana da se poveća dnevni unos proteina.

Čuvati na hladnom, suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu ishranu. Pogodan za vegetarijance.

Sastav

Za alergene pogledajte podebljana slova. Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: Kiselost koncentrat proteina surutke (Mleko) (79%), Emulgator (Soja Lecitin)

Nutritivne Informacije

Veličina porcija - ¾ Merica e(30g)

Porcija po pakovanju - 33 (1kg)

Nutritivne Informacija

  U 100g U porciji *RI
Energija 1659 kJ/392 kcal 498 kJ/118 kcal 6%
Masti 6 g 1.8 g 3%
  od kojih masne kiseline 2 g 0.6 g 3%
Ugljeni hidrati 2.5 g 0.8 g 0%
  od kojih šećeri 2.5 g 0.8 g 1%
Proteini 82 g 25 g 50%
So 1.8 g 0.54 g 9%

 

* Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Kiseli Protein Surutke

Odaberi sliku

Kiseli Protein Surutke
Back to top