20% POPUSTA NA GOTOVO SVE | ISKORISTI KOD: SR20

kvalitet

Nauka koja podržava ambiciju

Stvaramo najkvalitetnije suplemente zahvaljujući savremenom načinu proizvodnje

Zašto izabrati MyProtein

Zašto izabrati Myprotein?

Naši suplementi su rezultat procesa proizvodnje u kome koristimo samo najkvalitetnije sastojke i imamo podršku najvernijih dobavljača. Sve proizvodimo interno, što ima mnogobrojne pozitivne uticaje na naš proces proizvodnje, uključujući smanjenje troškova kao i testiranje proizvoda koje garantuje njihovu čistoću.

Naš posvećeni tim za razvoj proizvoda formuliše širok asortiman od preko 350 proizvoda na osnovu najnovijih naučnih istraživanja. Sarađujemo samo sa akreditovanim dobavljačima koji prolaze naš strogi proces odobravanja. To znači da su svi naši proizvodi uvek u skladu sa strogim evropskim i globalnim standardima.

Koristimo najsavremenije tehnike testiranja, kao što su napredno infracrveno testiranje, kako bismo zadovoljili sve unutrašnje i spoljne standarde kvaliteta, uključujući odobrenje vegetarijanskih i veganskih društava.

Upravljamo trima skladištima sa najsavremenijom automatizovanom tehnologijom koja nam pomože da ponudimo istodnevno slanje do 23 časa (GMT) u preko 70 zemalja sveta. Takođe, naš tim za korisničke usluge je dostupan 7 dana u nedelji, kako bi uvek bio spreman da pomogne kod svih problema i pitanja. 

Naša stručnost, njihove akreditacije

tehnologija

Naša tehnologija

Investirali smo u najsavremeniju tehnologiju kako bismo imali proizvodne pogone svetske klase koji garantuju vrhunski kvalitet, uključujući napredne sisteme za filtraciju, rendgenske aparate i infracrveno testiranje.

Imamo provere kvaliteta i testiranja u okviru celog procesa proizvodnje kako bismo garantovali kvalitet naših proizvoda i osigurali dosledan ukus najinovativnijih sportskih suplementa u Evropi.