20% POPUSTA NA GOTOVO SVE | ISKORISTI KOD: SR20

Myprotein Kvaliteta

Kvalitet bez premca, od prvog do poslednjeg koraka

Volimo da držimo sve pod kontrolom, od farme, pa sve do sipanja u šejker. Sve je u održavanju najboljeg kvaliteta na svakom koraku.

Svojeručno biramo najbolje sastojke od dobavljača u koje imamo poverenja i sami ih mešamo u svojim najsavremenijim objektima, te svakodnevno isporučujemo hranljive proizvode koji su najbolji u svojoj klasi. Pažljivo birajući sastojke i nadgledajući svaki korak proizvodnje održavamo najviše standarde i ne odstupamo od svoje posvećenosti izvrsnosti.

Ali, evo šta je šlag na torti. Mi verujemo da svako treba da ima pristup izvrsnim proizvodima, a da na to ne mora da troši pravo bogatstvo. Zbog toga uštedu prebacujemo direktno na vas. Na taj način doprinosimo celokupnoj zajednici i uzdižemo je.

Od poslednjih inovacija do našeg osnovnog asortimana, naši kvalifikovani nutricionisti rade van svetlosti pozornice i uz pomoć najnovijih naučnih saznanja razvijaju svaki proizvod. Tako da možete biti sigurni: od nas dobijate samo najbolje.

A možete uživati i u brzoj isporuci. Koristimo najnoviju tehnologiju kako bi se isporuke slale istog dana do ponoći. To znači da vaše porudžbine već narednog dana stižu na vaša vrata.

Pored toga, naša ljubazna korisnička podrška dostupna je sedam dana u nedelji i spremna je da odgovori na sva vaša pitanja. Na svakom koraku smo tu za vas.

Proizvodnja svetske klase

Britanski maloprodajni konzorcijum dodelio nam je ocenu AA za bezbednost hrane (najbolji među konkurencijom), ističući našu posvećenost održavanju najstrožih standarda u bezbednosti hrane.

Koji je naš tajni sastojak? Najnaprednije mašine koje nam pomažu da upravljamo najboljim proizvodnim postrojenjem u Evropi. Budući da na raspolaganju imamo najnoviju tehnologiju, možemo da obezbedimo da se na svakom koraku našeg proizvodnog procesa poštuju najstroži standardi kvaliteta i bezbednosti. I upravo ta posvećenost izvrsnosti jeste ono što nas izdvaja i što garantuje da vi budete zadovoljni.

Testiranje na svetskoj razini

Kako bismo bili sigurni da ćete uvek dobijati samo ono što se nalazi na spisku sastojaka, instalirali smo najnovije tehnike kontrole kvaliteta, uključujući i ultramoderne sisteme filtracije, rendgenske mašine i blisku infracrvenu spektroskopiju.

Ovakve provere kvaliteta se u našim skladištima nalaze na svakom koraku i time se sjajan ukus i visok kvalitet obezbeđuju u svakoj vrećici i svakoj teglici koje sadrže naše proizvode.