• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarijansko

    Vegetarijansko

Ultra Kolostrum (30% Ig)

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
3799din

Pregled Proizvoda

Kolostrum je hranljiva tečnost dobivena iz sisara kao hrana za novorođenčad neposredno posle rođenja. Naš Ultra Kolostrum je izvedeni dodatak ishrani bogat različitim biološkim aktivnim proteinima, imunoglobulinima (IgG), vitaminima, aminokiselinama i drugim faktorima rasta (IGF-1 & 2) koji podržava održavanje posnog tkiva, kao i jači imuni sistem.

Ultra Kolostrum je sakupljen u toku prvih 12 sati nakon rođenja na osnovi cele godine. Takođe je osušen smrzavanjem da se osigura nijedan esencijalni nutrijenat koji su kompromitovani istovremeno obezbeđuje više Bio aktivnog praha. Ovaj temeljni proces obezbeđuje Ultra Kolostrum je svežiji i ima više hranljivih sastojaka u odnosu na manje sušene sprej kolostruma prikupljene tokom prvih 48 sati nakon rođenja.

Kolostrum je jedna od najstarijih i vrlo izuzetnih namirnica koje se mogu naći u prirodi zahvaljujući gustoj kombinaciji povećanja rasta i imunih pratećih hranljivih sastojaka. U okviru atletske populacije, nekoliko studija je pokazalo da kolostrum bude korisno sredstvo za jačanje posne rasti tkiva, smanjenje telesne masti i poboljšanju performansi. Ove prednosti pripisuje se kolostrum sposobnosti da unapredi unos amino kiselina i ugljenih hidrata u crevima, kao i njegov potencijal da se podigne nivo nekih ključnih faktora rasta, kao što je IGF-1 i 2.

Visoki nivoi IgG u kolostrumu su takođe pokazali da se obezbedi detaljno imunsko povišenje osobina koje mogu dokazati esencijalnim za sportiste gurajući telo do krajnjih granica. Mnogi sportisti odlučili su da se dopune sa kolostrumom tokom naročito teških perioda treninga, to je zbog visokog nivoa IgG koji su se dokazali da povećavaju apsorpciju hranljivih materija kao rezultat poboljšanja sveukupnog zdravlja. Kao velika količina imunog sistema je podržan od strane digestivnog trakta, neophodno je da podrži zdravlja sa antitelima kao što je IgG. Ultra Kolostrum je standardizovan na 30% IgG.

Jedini kolostrum prikupljeni od krave je višak i uzima samo jednom kada je tele dobilo punu ishranu. Briga o detetu je proizvođačeva'pre svega, njegove potrebe su uvek na prvom mestu. Farme koriste za prikupljanje našeg kolostruma se u velikoj meri prati i upravlja Vlada i lokalne mlečne industrije.

  • Standardizovana do 30% IgG
  • Originalni proizvoda travom hranjenih muznih krava
  • 12-satna zamrzavanjem osušena da se obezbedi najviši kvalitet

Preporučena upotreba

Protein doprinosi rastu & održavanje mišićne mase, da iskoriste prednosti ovog proizvoda preporučujemo dodavanje 7 1/2 male merice (10g) na 150-250ml vode ili mleka u Myprotein šejker 30 minuta pre i / ili posle treninga. Alternativno konzumirati bilo koje doba dana da povećate dnevni unos proteina.

Čuvati na hladnom, suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu ishranu. Nije pogodan za vegetarijance.

Sastav

Za alergene, molimo pogledajte podebljana slova. Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: 12 Satno smrznuti sušeni kravlji kolostrum (Mlečni) (100%)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 7 ½ male merice (10g)

Porcija po pakovanju - 25 (250g)

Nutritivne Informacije

  U 100g U porciji *RI
Energija 1061 kJ/250 kcal 106 kJ/25 kcal 1%
Masti 2.4 g 0.2 g 0%
  od kojih zasićene 1.5 g 0.2 g 1%
Ugljeni hidrati 14 g 1.4 g 1%
  od kojih šećeri 13 g 1.3 g 1%
Proteini 43 g 4.3 g 9%
So <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Ultra Kolostrum (30% Ig)

Odaberi sliku

Ultra Kolostrum (30% Ig)
Back to top