• Vegetarijansko

    Vegetarijansko

Mešavina za Proteinske Palačinke 200g

Ready to Make Protein Pancake

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
799din

Možda vam se takođe svidi...

Pregled Proizvoda

Myprotein mešavina za palačinke je spremna za korištenje, s puno proteina, niskim GI i veoma ukusna. Sadrži tri tipa proteina (surutke, mleka i proteina jaja) što pomaže rastu i održavanju mišićne mase. Ove proteinske palačinke idealne su za doručak ili kao hranjivi zalogaj između obroka, a pružaju više od 30g proteina po poricji od 50g.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

  • Visoko proteinski obrok
  • Idealan izbor za doručak ili kao hranjivi zalogaj
  • Jednostavno za napraviti

Preporučena upotreba

Kako biste napravili proteinske palačinke dodajte 2 velike kašike (50g) na 100-150ml mleka ili vode i promešajte. Zagrejte tavu za palačinke na viokoj temperaturi i dodajte malu količinu ulja ili maslaca, potom smanjite vatru na srednju jačinu, dodajte smesu u tavu i pržite. Celokupne upute i ideje za recepte dostupni su na Myprotein webstranici.

Čuvati na hladnom, suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu ishranu. Nije pogodan za vegetarijance.

Sastav

Mešavina Proteina (35%) (Koncentrat proteina sirutke (Mlečni), Mlečni Koncentrat Proteina, Jaja Beli Prah), Mlevena Ovas (12%), Trigliceridi srednjeg lanca (MCT), Natrijum kazeinat (Mlečni), Glukozni sirup čvrste materijale, Emulgator (E472c), Podizač (natrijum bikarbonat), Zaslađivač (Sukraloza), Emulgator (Sojin Lecitin).

Nutritivne Informacije

U 50g:
Energija: 191kcal
Energija: 806KJ
Protein: 34.3g
Ugljeni hidrati: 5.9g
Šećeri: 2.1g
Masti: 3.2g
Masne kiseline: 1.1g
Vlakna: 0.7g
Natrijum: 0.3g

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Mešavina za Proteinske Palačinke 200g

Odaberi sliku

Mešavina za Proteinske Palačinke 200g
Back to top