• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

Magnesium Citrate

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUSTI | ISKORISTI KOD: TAJNIPOPUSTBR

Iskoristi popust iznenađenja i uštedi do 30%!
U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput Impact Whey Proteina, Impact Whey Izolata, Kikiriki Maslaca, BCAA, L glutamina, Kreatina i mnogi drugi!
Popusti se menjaju svaki čas, zato požuri i uhvati svoj popust iznenađenja!
KOD: TAJNIPOPUSTIBR
Ponuda vredi do 15.04.2018. do ponoći ili do isteka zaliha!

KUPI ODMAH
1599din

Pregled Proizvoda

Magnezijum je mineral koji je najvažniji za proizvodnju energije, kontrakciju mišića, prijenos nervnih impulsa i mineralizaciju kostiju. Magnezijum može da se nađe u brojnoj hrani i najzastupljeniji je u zelenim listovima povrća kao što su spanać, lešnici i orasi.

Magnezijum ima brojne važne funkcije u ljudskom telu uključujući pretvaranje hrane koje jedemo u energiju i obezbeđivanju ispravne funkcije endokrinog sistema za zdrave kosti. Magnezijum je takođe potreban kao kofaktor u preko 300 sistema enzima. Među sistemima koji su katalizovani od ovih enzima su sinteza masnih kiselina, sinteza proteina i metabolizam glukoze.

Iz sportske perspektive je potreban za metabolizam ugljenohidrata, proteina i masti za energiju. Kao deo svoje uloge u aktivnosti enzima, uključen je u prijenos nervnih impulsa i kontrakcija miofibrila. Zato magnezijum ima glavnu ulogu u proizvodnji energije i za anaaerobne i aerobne vežbe.

Magnesium Citrate je veoma bio-dostupna forma magnezijuma koja omogućava bolje iskorišćenje odd strane tela. Naš magnezijum citrat je standardizovan do 15% magnezijum sadržaja.

Upozorenje: Magnezijum citrat može da ima laksativni efekat tako da ćete možda morati da izmenite našu ‘Preporučeno korišćenje’ da odgovara vašim ličnim potrebama. Ukoliko iskusite ove efekte, preporučljivo je da smanjite veličinu vaše doze.

 • Smanjenje umora
 • Održavanje normalnog funkcionisanja nervnog sistema
 • Normalna funkcija mišića i sinteza proteina

Preporučena upotreba

Dodajte Vašu željenu količinu vode ili voćnog soka u naš šejker. Onda dodajte 2.5g, promućkajte i koristite. Koristite jednom dnevno.

Napomena: Preporučujemo da su svi obroci izmereni koristeći tačne merne instrumente. Iako činimo sve da obezbedimo tačne mere koristeći naše Myprotein merice, ovo su samo približne i nisu zamena za standardizovane merne instrumente.

Nemojte prekoračiti naznačenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je food suplement i kao takav ne treba da bude korišćen kao zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav životni stil. Čuvajte na hladnom, suvom mestu, van domašaja male dece.

Sastav

Napravljeno u objektu gde se rukuje i sa mlekom, jajima, sojom, glutenom i proizvodima od istih.

Nearomatizovan: Magnezijum Citrat (100%)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 2.5g

Porcija u pakovanju - 100 (250g), 200 (500g)

Nutritivne informacije

  Po porciji *RI
Magnezijum 400 mg 107%

 

* Referentni unos prosečne odrasle osobe (8400 kJ/2000 kcal)

Nutritivna informacija je zasnovana na nearomatizovanoj verziji, kada se koristi drugi ukus nutritivne vrednosti mogu da se razlikuju.

Recenzije Korisnika

Tamo gde se recenzije odnose na hranu ili kozmetiku, rezultati mogu varirati od osobe do osobe.Recenzije korisnika su nezavisne i ne predstavljaju mišljenja i gledišta The Hut Grupe.

Sažetak

5.0

5.0

(2 Recenzije)

 • 5    2
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortiraj Po

super

Ukupno :

5

rastvorljivost

5

ukus

5

efikasnost

5

ispunio je sva moja ocekivanja. najbolji je sa sokom od paradajza.
Dobro se slaže sa:
vitaminom c

Tue Jul 04 09:56:58 BST 2017 od lana

Da li je ovo bilo korisno?

Ekonomicno

Ukupno :

5

Ekonomicno pakovanje, dobar dodatak uz Alpha men kojem nedostaje u sastavu magnezijum
Dobro se slaže sa:
Alpha Men

Mon Jun 19 13:07:28 BST 2017 od Dok

Da li je ovo bilo korisno?

Magnesium Citrate

Odaberi sliku

Magnesium Citrate
Back to top