• Vegetarijansko

    Vegetarijansko

L Karnitin

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.01.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
1099din

Pregled Proizvoda

Šta je L Karnitin?

L Karnitin kreira se u telu od aminokiselina lizina i metionina. Uglavnom se sintetiše u jetri i bubrezima i moraju se transportovati na druga tkiva u telu. Ima ga u najvišim nivoima u tkivima koja koriste masne kiseline kao glavni gorivo ; Na primjer, skeletni i srčani mišić .

Prednosti L Karnitina

Svaka porcija sadrži 1000mg L Karnitina (2 tablete).L karnitin je bez veštačkih boja i konzervansa L-Carnitine is free from artificial colours & preservatives, kvasca, glutena,škrovi i laktoze. GMO free.

Kome je L Karnitin namenjen?

L-Karnitin je idealan za svakoga tko želi brzo i jednostavno tokom dana uneti karnitin. Preporučena dnevna doza: 1 porcija L-Karnitina 2-3 puta dnevno uz obrok. L_karnitin trebalo bi se konzumirati uz zdravu i balansiranu ishranu.

 

  • 1000mg L-Karnitin
  • Sintetizira se u jetri
  • Visok nivo u tkivima koja koriste masne kiseline kao energiju.

Preporučena upotreba

Konzumirati 2 tablete, 1-2 puta dnevno. Najbolje uzeti između obroka.

Ne prekoračujte navedenu preporučenu dnevnu dozu . Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zbog toga ne treba da se koristi kao zamena za raznovrsnu i zdravu redovitu ishranu. Nije u skladu sa vegetarijanskom ishranom. Čuvati na hladnom i suvom mestu , van domašaja dece .

Sastav

L Karnitin L Tartrat, Mikrokristalna Celuloza (Sredstvo za podizanje), Kalcijum Karbonat DC 90% (Sredstvo za podizanje), Magnezijum Stearat (Sredstvo protiv zgrudvavanja), Silicijum Dioksid (Sredstvo protiv zgrudvavanja).

Bez veštačkih boja, konzervansa, kvasca, glutena, skroba i lakotoze. Bez dodatke soli (natrijum hlorid) ili šećera. Nije GMO proizvod.

Nutritivne Informacije

Veličina Porcije - 2 Tablete

Porcija Po Pakovanju - 45 (90 Tableta), 90 (180 Tableta)

Prosečne nutritivne vrednosti

      Po Porciji
L Karnitin     1 g

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

L Karnitin

Odaberi sliku

L Karnitin
Back to top