• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

Karbo-Lyn®

Sugar Free Carbohydrate

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
3199din

Pregled Proizvoda

Šta je Karbo-Lyn®?

Karbo-Lyn® je patentirani ugljeni hidrat iz škroba jedinstvenih osobina. To je homopilisaharid ugljenih hidrat što znači da je sastavljen od mnogo monosaharida’ spojenih glikozidnom vezom. Karbo-lyn® je što prolazi kroz probavni sustav vrlo brzo i deluje kao pumpa, 'gurajući' vodu i nutrijente u organizam.

Koristi od Karbo-Lyn®

Karbolyn® ima visok osmotski pritisak i kompletno je slobodan od šećera. Kako bi se kreirala brza aprorpcija u želucu, molekularna masa je jedinstveno manipulisana čineći ga bržim za apsorpciju od dekstroze ili maltodekstrina, ali takođe i bez nadutosti.

Za koga je Karbo-Lyn®?

Karbo-Lyn® e pogodan za svakoga ko traži vrhunski izvor ugljenih hidrata pre ili nakon treninga/natecanja. Takođe je pogodan za svakoga ko traži ugljene hidrate bez šećera pre natjecanja koji zahtevaju izdržljivost ili za oporavak nakon teških treninga. Zbog izuzetno brze apsorpcije, preporuča se Karbo-Lyn®, konzumirati neposredno nakon treninga.

Preporučamo konzumirati 50g Karbo-Lyn® pre, za vreme ili nakon treninga. Naravno, to ovisi o vašim specifičnim ciljevima i tipu vežbe koju izvodite.

Nutritivne preporuke

Punjenje ugljenim hidratima: Ukoliko želite koristiti Karbo-Lyn® za fazu punjenja, preporučamo konzumirati 1 porciju (50g) uz visokoproteinsku detu svakih 2-3 sata na dan natjecanja.

Pre-utrke: Preporučamo konzumirati 1 porciju Karbo-Lyn® 2-3 sata pre početka utrke za optimalne rezultate.

Posle-utrke: Preporučamo konzumirati 1 porciju Karbo-Lyn® odmah nakon (najkasnije 1 čas) utrke. Uzmite sljedeću porciju 2-3 sata nakon prve.

 • Ugljeni hidrati bez šećera
 • Idealni izvor ugljenih hidrata pre i nakon treninga
 • Patentirani ugljeni hidrati ultra brze apsorpcije

Preporučena upotreba

Ugljeni hidrati u Karbo-Lyn*TM* će doprineti oporavku mišića† nakon visokog intenziteta i / ili izdržljivosti vežbe. Zato da bi se nadoknadili mišićni glikogeni preporučujemo dodavanje 1 veliki merice (30g) na 150-250ml vode ili omiljenog napitka u Myprotein šejker u roku od 4 sata vežbanja. †Koristan efekat se dobija konzumiranjem ugljenih hidrata iz svih izvora, pri ukupnim unosom 4 g po kg telesne težine, u dozama u prva 4 sata, a najkasnije 6 sati nakon vežbanja.

Čuvati na hladnom, suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu ishranu. Pogodan za vegetarijance i vegane.

Sastav

Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: 100% Karbo-Lyn® (Homopolisaccharide izvedeni iz krompira, pirinča i kukuruza. 100% skrob).

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1 Merica (30g)

Porcija po pakovanju - 20 (1kg)

Nutritivne Informacije

  U 100g U porciji *RI
Energija 1700 kJ/400 kcal 510 kJ/120 kcal 6%
Masti 0 g 0 g 0%
  od kojih masne kisleine 0 g 0 g 0%
Ugljeni hidrati 100 g 30 g 12%
  od kojih šećeri 0 g 0 g 0%
Protein 0 g 0 g 0%
So <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Karbo-Lyn®

Odaberi sliku

Karbo-Lyn®
Back to top