Dodano u vašu korpu.

Žao nam je, čini se kako je došlo do greške. Molimo pokušajte ponovno.

Kol:

Suma: ( proizvodi u vašoj korpi)

Proizvod koji tražite nije više dostupan

Umesto ovoga, drugi korisnici su kupili

Ponuda
Jabučna Kiselina

Jabučna Kiselina

 • Vegetarijansko
 • Vegansko
 • Bez Glutena
RSD

30% POPUSTA NA NARUDŽBU
KOD: RS30

UŠTEDI VIŠE!

30% POPUSTA NA NARUDŽBU!

U ponudu su uključeni svi proizvodi na stranici! 
KUPI ODMAH
 • Opis

  Jabučna kiselina je usko povezan sa limunskom kiselinom i vitaminom C koji se nalazi prirodno u širokom spektru namirnica koji uključuje zelene jabuke. Jabučna kiselina može biti prilično reska i gorka i korišćena je mnogo godina kao aroma u raznim slatkišima koji pružaju oštar ukus. Kao dodatak ishrani, jabučna kiselina je cenjena zbog njegove uloge u pomaganju telu da se oslobodi energija iz hrane, a povezan je sa poboljšanjem izdržljivosti za sportiste.

  Jabučna kiselina je jedna od glavnih voćnih kiselina, a proizvodi se iz prirodnih biljaka, pre svega u jabukama. Kada se unese u organizam kao dodatak zdravoj ishrani pokazano je da nudi poboljšane nivoe energije, naročito tokom vežbanja.

  Jabučna kiselina treba da bude od posebnog interesa za sve koji se bavi treningom izdržljivosti, kao što je trčanje na daljinu ili biciklizam, dokazana da nudi povećanje performansi kada se uzima redovno. Jabučna kiselina radi kao deo digestivnog procesa koji efikasnije pomaže oslobađanje energije iz hrane u uslovima u kojima ćelijama nedostaje kiseonika kao u kasnijim fazama događaja. Upotreba jabučne kiseline tokom obuke ili takmičenja nudi najveće koristi u hipoksičnim fazama vežbanja i produžava period u kojem telo obavlja optimalan nivo efikasnosti.

  Skorašnja medicinska testiranja takođe su pokazala vezu između upotrebe jabučne kiseline kao dodatka ishrani te smanjenju bola izazvanog hroničnim stanjem fibromijalgije, što je dugoročni degenerativni poremećaj koji uzrokuje bol po celom telu, naročito u zglobovima.

  Кључне предности
  • 100% Prah Jabučnog octa
  • 800mg dnevno
  • Prirodno u većini voća
 • Preporučena upotreba

  Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš šejker. Zatim dodati 800mg, protresti i konzumirati. Koristite jednom dnevno.

  Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

  Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne sme koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male dece.

 • Sastav

  Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

  Bez Ukusa: Jabučna kiselina (100%)

 • Nutritivne Informacije

  Veličina porcije - 1/6 kk (800 mg)

  Porcija po pakovanju - 312 (250g)

  Nutritivne Informacije

   U porciji
  Jabučna kiselina  800 mg

   

  Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Napišite recenziju kako bi ostvarili mogućnost osvajanja vaučera u iznosu 100€

Back to top