• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

Holin Bitartrat

Aroma
Pakovanje
Količina

33% POPUSTA NA CIJELU NARUDŽBU | KOD:33BFRS

🔥Krenuo je Black Friday Tjedan!🔥

33% POPUSTA NA NARUDŽBU | KOD: 33BFRS

1 + 1 GRATIS KIKIRIKI PUTER | Kod nije potreban, dovoljno je ubaciti dva proizvoda u košaricu 

Vruća ponuda na najpopularnije Myprotein proizvode kao što je Impact Whey protein, Alpha Men, CLA, Ekstrakt Zelenog Čaja, i mnogi drugi...

Ponuda vrijedi do 24.11. ili do isteka zaliha. Maksimalan iznos popusta po kupovini je 750 kn. Jedna osoba može kreirati više narudžbi. 


KUPI ODMAH
599din

Pregled Proizvoda

Holin je Vitamin B rastvorljiv u vodi. Može se proizvesti u ljudskom telu, ali su prirodne količine koje su proizvedene su često nedovoljne, pa čini Holin suplementaciju neophodnom. Prirodni izvori Holina uključuju žumance, mahunarke, pšenične klice, kikiriki, i organsko meso. Bitarate se dodaje u Holin da se ubrza apsorpcija unutar ljudskog tela.

Holin se koristi za pravljenje acetilholina koji je neophodan za normalnu funkciju mišića. Produženo vežbanje će se isprazniti koncentraciju holina koji zauzvrat smanjuje fizičku snagu. Nekoliko studija je pokazalo da dopuna Holina je od posebne koristi sportistima koji se baziraju na izdržljivosti, posebno za one koje mogu vežbati 2 ili više sati.

Hlor ima niz drugih funkcija u ljudskom telu, uključujući promovisanje strukturalnog integriteta ćelijskih zidova, metabolizma masti i proizvodnje aminokiselina i proteina.

Holin je takođe snažno povezana sa neurološke funkcije i može poboljšati kretanje, koordinaciju i kontrakciju miofibrila.

 • Doprinosi normalnoj razini masti u metabolizmu
 • Mogu da doprinesu poboljšanju kardiovaskularne funkcije
 • Vitamin B rastvorljiv u vodi

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u Vaš šejker. Zatim dodati 500mg, protresti i konzumirati. Koristiti 1-2 puta dnevno.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne sme koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male dece.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: Holin Bitartrat, Protiv stvrdnjavanja (silicijum dioksid)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1/8 tsp (500 mg)

Porcija po pakovanju - 200 (100g)

Nutritivne Informacije

  U porciji
Holin Bitartrat     495 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Holin Bitartrat

Odaberi sliku

Holin Bitartrat
Back to top