• Vegan

    Vegan

  • Vegetarijansko

    Vegetarijansko

Ekstrakt zelenog čaja

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUSTI | ISKORISTI KOD: TAJNIPOPUSTBR

Iskoristi popust iznenađenja i uštedi do 30%!
U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput Impact Whey Proteina, Impact Whey Izolata, Kikiriki Maslaca, BCAA, L glutamina, Kreatina i mnogi drugi!
Popusti se menjaju svaki čas, zato požuri i uhvati svoj popust iznenađenja!
KOD: TAJNIPOPUSTIBR
Ponuda vredi do 15.04.2018. do ponoći ili do isteka zaliha!

KUPI ODMAH
799din

Pregled Proizvoda

Zeleni čaj je jedan od najzdravijih napitaka koje možete da pijete i ima mnoge koristi za zdravlje zahvaljujući velikoj koncentraciji različitih supstanci. Bogat vitaminima i mineralima i odličan dodatak svakoj ishrani, glavni sastojak zelenog čaja što ga čini posebnim su polifenoli.

Polifenoli se mogući u mnogim biljkama uključujući groždje i ostalom voću, i oni su jedan od najmoćnijih dostupnih antioksidanasa. Najbolje nalazište polifenola u prirodi je u Camellia Sinensis. .

Zbog procesa fermentacije koji nastaje u pravljenju crnog čaja, polifenoli se ne nalaze tamo u velikoj količini.

Antioksidansi su poznati da imaju važnu ulogu u telu, ali najvažnija je u minimalizovanju štete koja nastaju od ćelija koja stare i prisustva slobodnih radikala u našoj ishrani.

Glavni sastojak u zelenom čaju je supstanca epigallocatechin gallate (EGCG), jedan od najmoćnijih polifenol antioksidansa, koji ima efekat oko 100 puta jači nego vitamin C. EGCG igra ključnu ulogu u zaštiti osetljivih tkiva u telu i u medicinskim testovima se pokazalo da smanjuje rizik od razvoja pojedinih kancera.

Tablete ekstrakta zelenog čaja nude iste prednosti kao redovno korišćenje zelenog čaja ali na prigodniji način. Oni su napravljeni od pravih listova čaja i napravljeni su na takav način da se izbegne gubljenje bilo kakvo gubljenje prednosti zbog korišćenja suplementa.

  • Ratio of 20:1
  • 30mg of polyphenols
  • Comes in a convenient tablet form

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 tabletu, 1-3 puta dnevno. Najbolje uz hranu.

Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporučuje se za decu, trudnice i dojilje. Sadrži 4 mg kofeina po porciji. Nemojte prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba da bude zamena za raznovrsnu, balansiranu ishranu. Čuvajte na hladnom i suvom mestu, van direktne sunčeve svetlosti i van domašaja male dece.

Sastav

Bulking Agents (Calcium Carbonate, Microcrystalline Cellulose), Green Tea Extract (20:1), Anti Caking Agents (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide), Hydroxy Propyl Methyl Cellulose, Glycerol.

Allergens:

Made in a facility that handles Milk, Soy, Egg, Gluten and products thereof.

Nutritivne Informacije

Veličina Serviranja - 1 Tableta

Broj Serviranja Po Pakovanju - 120 (120 Tableta), 360 (360 Tableta)

Tipične Nutritivne Vrednosti

  Po Serviranju
Ekstrakt Zelenog Čaja 50 mg
Polifenoli 5 mg
Katehin 1.25 mg
EGCG 0.25 mg
Kofein 4 mg

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Ekstrakt zelenog čaja

Odaberi sliku

Ekstrakt zelenog čaja
Back to top