• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

Ekstrakt Zelenog čaja u prahu

Min 40% Poly - Max 8% Caffeine

Aroma
Pakovanje
Količina

33% POPUSTA NA CIJELU NARUDŽBU | KOD:33BFRS

🔥Krenuo je Black Friday Tjedan!🔥

33% POPUSTA NA NARUDŽBU | KOD: 33BFRS

1 + 1 GRATIS KIKIRIKI PUTER | Kod nije potreban, dovoljno je ubaciti dva proizvoda u košaricu 

Vruća ponuda na najpopularnije Myprotein proizvode kao što je Impact Whey protein, Alpha Men, CLA, Ekstrakt Zelenog Čaja, i mnogi drugi...

Ponuda vrijedi do 24.11. ili do isteka zaliha. Maksimalan iznos popusta po kupovini je 750 kn. Jedna osoba može kreirati više narudžbi. 


KUPI ODMAH
799din

Pregled Proizvoda

Ekstrakt zelenog čaja već dugo koriste Kinezi kao medicinski tretman za glavobolje, bol tela, kod lošeg varenja i da se poboljša blagostanje i životni vek. Zeleni čaj je takođe brzo postao veoma popularan sastojak u većini "gorionika masti" zbog svojih Thermogenic efekata i antioksidant svojstvima.

Ekstrakt zelenog čaja je bogaat bioflavonoidima i polifenolima koji pomažu telu u borbi protiv slobodnih radikala i drugih štetnih materija u organizmu. Takođe je bogat izvor EGCG što je još jedan moćan antioksidans, a dokazano je da je više od 100 puta jači od vitamina E u borbi protiv slobodnih radikala i pro-oksidanti.

EGCG u ekstraktu zelenog čaja takođe pomaže u zaštiti od digestivnih infekcija i anti-bakterijski je. Takođe je poznato da pomaže niže nivoe holesterola.

Raspad polifenola u našem ekstraktu zelenog čaja:

Ukupno čajnih polifenoli: min 40%
Katehina: min 25%
EGCG: min 10%
Kofein: max 8%

 • Odnos 1g ekstrakta na 4g biljke
 • 40% ukupne polifenole čaja
 • Minimum 10% EGCG

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš šejker. Zatim dodajte 100mg, protresite i konzumirajte. Koristite 1-2 puta dnevno.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne sme koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male dece.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez Ukusa: Ekstrakt Zelenog čaja u prahu (100%)

Nutritivne Informacije

>Veličina porcije - 100 mg

Porcija po pakovanju - 1000 (100g), 5000 (500g)

Nutritivne Informacije

  U porciji
Ekstrakt Zelenog čaja     100 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Ekstrakt Zelenog čaja u prahu

Odaberi sliku

Ekstrakt Zelenog čaja u prahu
Back to top