Dodano u vašu korpu.

Žao nam je, čini se kako je došlo do greške. Molimo pokušajte ponovno.

Kol:

Suma: ( proizvodi u vašoj korpi)

Proizvod koji tražite nije više dostupan

Umesto ovoga, drugi korisnici su kupili

Ponuda
Ekstrakt Guarane

Ekstrakt Guarane

22% Caffeine

 • Vegetarijansko
 • Vegansko
 • Bez Glutena
RSD

30% POPUSTA NA NARUDŽBU
KOD: RS30

UŠTEDI VIŠE!

30% POPUSTA NA NARUDŽBU!

U ponudu su uključeni svi proizvodi na stranici! 
KUPI ODMAH
 • Opis

  Guarana ekstrakt je mali pasulj koji raste uglavnom u Južnoj Americi, posebno u Amazonskoj džungli. Seme Guarane poznato je da je bogata sa kofeinom. Guarana ima snažan efekat na povećanje metabolizma, suzbijanje apetita te poboljšava fizičke i mentalne performanse.

  Guarana ekstrakt može da se koristi za povećanje mentalne budnosti, za borbu protiv zamora, povećavaje izdržljivost i fizičke izdržljivosti. Zbog svoje sporije apsorpcije, guarana teži da daje više održivog snabdevanja energije za trenutni kofeinski udar. Posebno koristan dodatak za svakoga ko želi da smrša ili poveća fizičku i mentalnu izdržljivost.

  Guarana pomaže mozgu da ignoriše signale nelagodnosti i umora. Ovo čini Guarana veoma efikasan dodatak za poboljšanje performansi u kratkom roku, vežbama visokog intenziteta kao što je trening sa tegovima.

  Upozorenja:
  Guarana ekstrakt je kofein koji sadrži biljka i ne smiju se prekomjero uzimati. Trudnice i dojilje ne treba da koriste ekstrakta guarane. Pretjerana konzumacija može izazvati pritisak na urinarni trakt, lupanje srca ili nesanice. Ne treba da koristite Guarana ekstrakt sa drugim stimulansima. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo obratite se lekaru pre upotrebe.

  Кључне предности
  • 22% sadržaja kofeina
  • Može se lako umešatisa ostalim prašcima
  • Odlična vrednost za novac
 • Preporučena upotreba

  Dodajte željenu količinu vode u vaš šejker. Zatim dodati 400mg, protresti i konzumirati. Koristite jednom dnevno.

  Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

  Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporučuje se za decu ili trudnice ili žene koje doje. Sadrži 91 mg kofeina po 400 mg obroku. Ne prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zbog toga ne treba da se koristi kao zamena za raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece.

 • Sastav

  Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

  Bez ukusa: Ekstrakt Guarane (sadrži kofein) (100%)

 • Nutritivne Informacije

  Veličina porcije - ½ mini merica (400 mg)

  Porcija po pakovanju - 250 (100g)

  Nutritivne Informacije

    U porciji
  Ekstrakt Guarane     400 mg

   

  Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Napišite recenziju kako bi ostvarili mogućnost osvajanja vaučera u iznosu 100€

Back to top