• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

Ekstrakt Guarane

22% Caffeine

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
799din

Pregled Proizvoda

Guarana ekstrakt je mali pasulj koji raste uglavnom u Južnoj Americi, posebno u Amazonskoj džungli. Seme Guarane poznato je da je bogata sa kofeinom. Guarana ima snažan efekat na povećanje metabolizma, suzbijanje apetita te poboljšava fizičke i mentalne performanse.

Guarana ekstrakt može da se koristi za povećanje mentalne budnosti, za borbu protiv zamora, povećavaje izdržljivost i fizičke izdržljivosti. Zbog svoje sporije apsorpcije, guarana teži da daje više održivog snabdevanja energije za trenutni kofeinski udar. Posebno koristan dodatak za svakoga ko želi da smrša ili poveća fizičku i mentalnu izdržljivost.

Guarana pomaže mozgu da ignoriše signale nelagodnosti i umora. Ovo čini Guarana veoma efikasan dodatak za poboljšanje performansi u kratkom roku, vežbama visokog intenziteta kao što je trening sa tegovima.

Upozorenja:
Guarana ekstrakt je kofein koji sadrži biljka i ne smiju se prekomjero uzimati. Trudnice i dojilje ne treba da koriste ekstrakta guarane. Pretjerana konzumacija može izazvati pritisak na urinarni trakt, lupanje srca ili nesanice. Ne treba da koristite Guarana ekstrakt sa drugim stimulansima. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja molimo obratite se lekaru pre upotrebe.

 • 22% sadržaja kofeina
 • Može se lako umešatisa ostalim prašcima
 • Odlična vrednost za novac

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode u vaš šejker. Zatim dodati 400mg, protresti i konzumirati. Koristite jednom dnevno.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporučuje se za decu ili trudnice ili žene koje doje. Sadrži 110 mg kofeina po 400 mg obroku. Ne prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zbog toga ne treba da se koristi kao zamena za raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: Ekstrakt Guarane (sadrži kofein) (100%)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - ½ mini merica (400 mg)

Porcija po pakovanju - 250 (100g)

Nutritivne Informacije

  U porciji
Ekstrakt Guarane     400 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Ekstrakt Guarane

Odaberi sliku

Ekstrakt Guarane
Back to top