• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

Creastorm

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
3499din
Rasprodano

Pregled Proizvoda

Creastorm® je napredna kreatin formula naučno dizajnirana da poveća proizvodnju ATP i pogura vaš trening na viši nivo. Dok kreatin monohidrat dokazano poboljšava snagu, izdržljivost i mišićnu masu, Creastorm® kombinuje veliki broj sinergetskih sastojaka kako bi povećali efekte koji kreatin može imati na telu.

Creastorm® sadrži Creapure® kreatin monohidrat koji je svetski poznat po svojoj vrhunskog kvaliteta, čistoće i efikasnosti. Dodavanje dekstroze kreatinu je dokazano da povećava količinu kreatina koja stiže na radni mišić, čime će se poboljšati ukupne rezultate. Takođe smo dodali veliki broj drugih pažljivo odabranih sastojaka za jačanje apsorpcije uključujući L glicin i Alfa Lipotičke Kiseline.

Kako je ATP tako važan faktor u podsticanju snage i moći, mi smo formulisali Creastorm® da vozi potencijal vašeg organizma da proizvede ovo eksplozivno gorivo. D Riboza i magnezijum citrat su oboje dokazani da povećaju proizvodnju ATP, čime povećava vašu sposobnost da vežbate teže i duže. Creastorm® uključuje i taurin koji pomaže transfer hranljivih sastojaka na radnom mišiću, obezbeđujući vašu dodatnu radnu sposobnost koji je podržan od dovoljne količine energije za proizvodnju glukoze i izgradnju aminokiselina.

Na kraju, za razliku od standardnog kreatina, Creastorm® je dostupan u Tropskom ukusu poboljšava lakoću potrošnje koja obezbeđuje više osvežavajućih pića.

 • Daje 5g kreatin monohidrat (Creapure®) po porciji
 • Povećava performanse u kratkim vežbama visokog intenziteta
 • Jedinstvena mešavina sastojaka

Preporučena upotreba

Kreatin poboljšava performanse i eksplozivnu snagu†, i ugljenih hidrati promovišu mišićima da se oporave‡ tako da iskoriste prednosti ovog proizvoda, dodati 2/3 velike merice (30g) na 200-300ml vode ili soka u Myprotein šejker pre i / ili nakon vežbanja. †Kreatin povećava fizički učinak u sukcesivnim naletima kratkoročnih, vežbama visokog intenziteta. Koristan efekat se dobija sa dnevnim unosom 3 g kreatina. ‡Koristan efekat se dobija konzumiranjem ugljenih hidrata iz svih izvora, pri ukupnim unosom 4 g po kg telesne težine, u dozama u prva 4 sata, a najkasnije 6 sati vežbanja.

Čuvati na hladnom, suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu ishranu. Pogodan za vegetarijance i vegane.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Tropski ukus: Dekstroza (59%), Kreatin monohidrat (Creapure®) (15%), Magnezijum citrat, D Riboza, Taurin, L glicin, Alpfa Lipotička Kiselina (ALA), Sredstva za korekciju ukusa, Kiselina (limunska kiselina), Regulator kiselosti (jabučna kiselina), Boja (kurkumin), Zaslađivač (Sukraloza)

Nutritivne Informacije

Veličina porcija - ²/³ velike merice (29g)

Porcija po pakovanju - 50 (1.45kg), 100 (2.9kg)

Nutritivne Informacije

  U 100g U porciji *RI
Energija 1131 kJ/266 kcal 339 kJ/80 kcal 4%
Masti 0 g 0 g 0%
  od kojih zasićene 0 g 0 g 0%
Ugljeni hidrati 66 g 20 g 8%
  od kojih šećeri 66 g 20 g 22%
Proteini 0 g 0 g 0%
So <0.01 g <0.01 g 0%
Magnezijum   1345 mg 359%
      U porciji
Kreatin Monohidrat (Creapure®)     5.2 g
D Riboza     2.1 g
Taurin     1 g
L-glicin     800 mg
Alfa Lipotična kiselina     52 mg

 

* Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Tropskog ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Creastorm

Odaberi sliku

Creastorm
Back to top