Dodano u vašu korpu.

Žao nam je, čini se kako je došlo do greške. Molimo pokušajte ponovno.

Kol:

Suma: ( proizvodi u vašoj korpi)

Proizvod koji tražite nije više dostupan

Umesto ovoga, drugi korisnici su kupili

Ponuda
Chocamine® Plus

Chocamine® Plus

 • Vegetarijansko
 • Vegansko
 • Bez Glutena
RSD

30% POPUSTA NA NARUDŽBU
KOD: RS30

UŠTEDI VIŠE!

30% POPUSTA NA NARUDŽBU!

U ponudu su uključeni svi proizvodi na stranici! 
KUPI ODMAH
 • Opis

  Chocamine® Plus je ekstrakt kakaa koji ima isti miris, ukus i dokazane zdravstvene prednosti čokolade bez nepotrebnih i često nezdravih sastojaka (kao što su masti i šećera). Prirodni je i siguran čokoladni dodatak koji mogu pomoći u suzbijanju apetita i pružaju blago stimulativno dejstvo.

  Chocamine® Plus je dokazan da ima niz zdravstvenih prednosti, uključujući povećanje energije, suzbijanje apetita, povećanu lipolizu (masti), poboljšanje raspoloženja, poboljšanje koncentracije, povećanu budnost, poboljšanu fizičke performanse, afrodizijačka svojstva i zdravstvene beneficije.

  Chocamine® Plus sadrži broj aktivnih sastojaka koji kombinuju da proizvedu različite zdravstvene prednosti, uključujući Metilksantini (teobromin, kofeina i teofilin), biogenih amina (feniletilamin i tiraminom), aminokiseline (fenilalanin, triptofan i tirozin) i minerale (sa visokim sadržajem magnezijuma). Čisti Chocamine® Plus sadrži mnoge korisne sastojke, posebno za one koji traže da stimuliše CNS i potiskuje apetit.

  Chocamine® Plus se često dodaje proizvodima za gubitak težine koji kombinuju nekoliko različitih sastojaka. Sa 1g of Chocamine® Plus ima otprilike 80mg Kofeina.

  Upozorenje: Molimo pažljivo dozirajte Chocamine® Plus jer je snažan prah i može izazvati loše sporedne efekte kada se uzimaju znatno iznad preporučene količine. Preporučuje se da se ne troši više od 500 mg (Preporučujemo pomoću digitalne vage) u jednom obroku.

  Chocamine® je registrovana robna marka. Patent # 7,048,941

  Кључне предности
  • Prirodni ekstrakt potiču iz kakaa
  • Slobodno od masti i šećera
  • 80 mg kofeina po gramu
 • Preporučena upotreba

  Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš šejker. Zatim dodati 500mg, protresite i konzumirajte. Koristite jednom dnevno. Ne prelazite dnevnu preporučenu količinu.

  Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

  Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporučuje se za decu, trudnice ili žene koje doje. Sadrži 40 mg kofeina po obroku. Ne prekoračiti navedeni preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zbog toga ne treba da se koristi kao zamena za raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece.

 • Sastav

  Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

  Bez ukusa: Chocamine® Plus (Ekstrakt kakao u prahu ekstrakt, Teobromin, Kofein, škrob tapioke, Prirodni začini (Vanila u prahu, Đumbir, Pimen, Cimet))

 • Nutritivne Informacije

  Veličina porcije - 1/8 kk (500 mg)

  Porcija po pakovanju - 200 (100g)

  Nutritivne Informacije

   U porciji
  Chocamine® Plus  500 mg

   

  Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Napišite recenziju kako bi ostvarili mogućnost osvajanja vaučera u iznosu 100€

Back to top