• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

Chocamine® Plus

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
2299din

Pregled Proizvoda

Chocamine® Plus je ekstrakt kakaa koji ima isti miris, ukus i dokazane zdravstvene prednosti čokolade bez nepotrebnih i često nezdravih sastojaka (kao što su masti i šećera). Prirodni je i siguran čokoladni dodatak koji mogu pomoći u suzbijanju apetita i pružaju blago stimulativno dejstvo.

Chocamine® Plus je dokazan da ima niz zdravstvenih prednosti, uključujući povećanje energije, suzbijanje apetita, povećanu lipolizu (masti), poboljšanje raspoloženja, poboljšanje koncentracije, povećanu budnost, poboljšanu fizičke performanse, afrodizijačka svojstva i zdravstvene beneficije.

Chocamine® Plus sadrži broj aktivnih sastojaka koji kombinuju da proizvedu različite zdravstvene prednosti, uključujući Metilksantini (teobromin, kofeina i teofilin), biogenih amina (feniletilamin i tiraminom), aminokiseline (fenilalanin, triptofan i tirozin) i minerale (sa visokim sadržajem magnezijuma). Čisti Chocamine® Plus sadrži mnoge korisne sastojke, posebno za one koji traže da stimuliše CNS i potiskuje apetit.

Chocamine® Plus se često dodaje proizvodima za gubitak težine koji kombinuju nekoliko različitih sastojaka. Sa 1g of Chocamine® Plus ima otprilike 80mg Kofeina.

Upozorenje: Molimo pažljivo dozirajte Chocamine® Plus jer je snažan prah i može izazvati loše sporedne efekte kada se uzimaju znatno iznad preporučene količine. Preporučuje se da se ne troši više od 500 mg (Preporučujemo pomoću digitalne vage) u jednom obroku.

Chocamine® je registrovana robna marka. Patent # 7,048,941

 • Prirodni ekstrakt potiču iz kakaa
 • Slobodno od masti i šećera
 • 80 mg kofeina po gramu

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš šejker. Zatim dodati 500mg, protresite i konzumirajte. Koristite jednom dnevno. Ne prelazite dnevnu preporučenu količinu.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporučuje se za decu, trudnice ili žene koje doje. Sadrži 40 mg kofeina po obroku. Ne prekoračiti navedeni preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zbog toga ne treba da se koristi kao zamena za raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: Chocamine® Plus (Ekstrakt kakao u prahu ekstrakt, Teobromin, Kofein, škrob tapioke, Prirodni začini (Vanila u prahu, Đumbir, Pimen, Cimet))

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1/8 kk (500 mg)

Porcija po pakovanju - 200 (100g)

Nutritivne Informacije

 U porciji
Chocamine® Plus  500 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Chocamine® Plus

Odaberi sliku

Chocamine® Plus
Back to top