• Vegetarijansko

    Vegetarijansko

  • Gluten Free

    Gluten Free

Bone Vitality

Complete bone health tablet to help maintain an active lifestyle¹

Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
1573din

Pregled Proizvoda

Dizajniran da pomogne održavanju zdravlja kostiju za aktivan životni stil, naš suplement koji se uzima dva puta dnevno je specijalno formuliran sa vitaminima i mineralima odabranih da doprinesu održavanju zdravih kostiju.*

Ovaj efikasan kompleks sadrži sastojke koji se međusobno dopunjuju i opskrbljuju aktivnog muškarca dnevnim suplementima koji održavaju njegovo telo jakim i spremnim za svaki izazov

Koje su prednosti Bone Vitality?

Ova unapređena formula predstavlja dnevni izvor kalcijuma – vitalnog minerala koji se koristi kroz telo, uključujući doprinos u održavanju zdravih kostiju.

Bone Vitality vam pruža izvore vitamina D, vitamina K, magnezijuma, fosfora i mangana. Ovaj kompleks vitamina i minerala takođe doprinosi održavanju zdravih kostiju.*

Dodatak mangana u našem specijalno kreiranom suplementu takođe podržava formiranje vezivnog tkiva u vašem telu *, dok vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena, što omogućava normalnu funkciju hrskavice, kože, zuba i desni.*

Za koga je Bone Vitality pogodan?

Bone Vitality predstavlja kompletnu formulu za zdravlje kostiju koja je pogodna za muškarce koji su aktivni svakoga dana i kojima je potrebno da i njihovo telo bude u mogućnosti za to. Naša pogodna forma tableta znači da možete iz nje dobiti sve esencijalne sastojke koji su vam potrebni za održavanje vašeg tela.

*Kalcijum je potreban za održavanje zdravih kostiju. Magnezijum, mangan, fosfor, vitamin D & K doprinose održavanju zdravih kostiju. Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena za dobro funkcioniranje kostiju.

*Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištenosti kalcijuma i fosfora.

*Kalcijum je potreban za održavanje zdravih zuba. Magnezijum, fosfor i vitamin D doprinose održavanju zdravlja zubiju.

*Mangan doprinosi normalnom formiranju vezivnog tkiva.

*Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena za zdravu funkciju desni. Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena za zdravu kožu. Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena za zdrave zube.

*Kalcijum i vitamin D reduciraju gubitak minarala iz kostiju kod žena u menopauzi. Smanjenje minerala u kostima predstavlja rizik za osteoporotske frakture kostiju. Ova tvrdnja posebno vriedi za žene od 50 godine i starije i blagotvoran učinak se postiže uzimanjem dnevno najmanje 1200 mg kalcijuma i 20 μg vitamina D iz svih izvora.

Imajte na umu da je proizvod minimalno etiketiran na engleskom jeziku. Francuski, italijanski, nemački, španski, danski, švedski i finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu po osnovi.

  • Neophodni kompleks vitamina i minerala, uključujući vitamin D i K koji će podržati zdravlje kostiju*
  • Dodati mangan podržava funkciju vezivnog tkiva
  • Praktično, svakodnevni dodatak za aktivnog muškarca

Preporučena upotreba

Konzumirati 1 tabletu dnevno. Najbolje konzumirati sa hranom.

Nemojte prekoračiti navedenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod nije namenjen da se koristi kao zamena za raznovrsnu, izbalansiranu ishranu. Čuvati na hladnom i suvom mestu, daleko od dorektne sunčeve svetlosti. Nije pogodno za vegane. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav

Kalcijum (Kalcijum Karbonat (Nosač: Maltodekstrin), Kalcijum Fosfat), Magnezijum, Sredstvo za Punjenje (Mikrokristalna Celuloza), Sredstvo za Zastakljivanje (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glicerin, Carnauba Vosak), Vitamin C, Sredstvo Protiv Zgrušavanja (Magnezijum Stearate, Silicium Dioksid), Vitamin D (Saharoza, Stabilizator [Acacia Gum], Kukuruzni Skrob, Suncokretovo Ulje, Cholecalciferol Ulje), Mangan, Vitamin K (Nosač: Maltodekstrin, Kukuruzni Skrob).

 

Nutritivne Informacije

Veličina Serviranja - 2 tablete

Broj Serviranja po Pakovanju: 30 (60 Tablete)

Nutritivne Informacije

  Po Serviranju
Vitamin C 24 mg (30% RI*)
Kalcijum 800 mg (100% RI*)
Vitamin D 15 µg (300% RI*)
Vitamin K 30 µg (40% RI*)
Fosfor 200 mg (29% RI*)
Magnezijum 300 mg (80% RI*)
Mangan 0.6 mg (30% RI*)

* Referentni unos prosečne odrasle osobe (8400 kJ/2000 kcal)

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Bone Vitality

Odaberi sliku

Bone Vitality
Back to top