BCAA Plus

1000mg

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.01.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
1799din

Pregled Proizvoda

Zašto smo napravili BCAA Plus?

Amino kiseline razgranatog lanca (BCAA) čine 35% čiste mišićne mase. Ovo ih čini ključni element za svačiju’ ishranu, a posebno za one koji treniraju da izgrade mišićnu masu. Iako BCAA su prisutni u hrani, kao što su riba, piletina i biftek, da se dobije ista optimalna doza kao kod BCAA Plus morati ćete potrošiti velike količine hrane, koja ne samo da bi bila izuzetno skupa, ali takođe može ugroziti Vaš sastav tela.

Kako smo napravili BCAA Plus?

BCAA Plus sadrži tri od 9 esencijalnih aminokiselina, leucin, izoleucin i valin u odnosu 2: 1: 1 odnos konstruisan da podrži sve vaše ciljeve. Klasifikovani su kao esencijalne aminokiseline zbog činjenice da Vaše telo nije u stanju da sintetiše ih samo i stoga se mora konzumirati putem dijetetskog unosa. Da bi upotpunili svoje telesne’ dnevne potrebe, dodali smo 1.4 mg Vitamin B6.

Koje su ključne Koristi?

BCCA su jedinstveni u tome da se metabolišu direktno u mišiću kako bi pokrenuli oporavak. Ostale aminokiseline, kao što su lizin, se metabolišu preko stomaka pre dostizanja u mišićno tkivo. Vitamin B6 doprinosi funkciji imunog sistema, metobalizam proteina i glikogena i smanjenju umora i iscrpljenosti. BCAA Plus tablete su slobodni od veštačkih boja i konzervansa, kvasca, glutena, škroba i laktoze i ne sadrži dodatne soli ili šećere.

Da li je ovaj proizvod za mene?

BCAA Plus može uzimati bilo muški ili ženski sportista, bodibilder ili sportski entuzijasta koji žele da doda u svoju ishranu BCAA’s.

Kada trebam konzumirati BCAA Plus?

Mi preporučamo konzumirati 3 tablete, 2 – 4 puta dnevno (pre, za vreme ili posle treninga za optimalne koristi). Alternativno, trošiti u bilo koje vreme tokom dana da snabdevate vaše mišiće esencijalnim aminokiselinama.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

  • Pomaže da se održi telesno tkivo
  • Može da poveća mišićnu masu
  • Izuzetno popularne aminokiseline

Preporučena upotreba

Konzumirajte 3 tablete (2 – 4 x dnevno). Konzumiraju pre, za vreme i posle vežbanja za maksimalnu korist.

Upozorenje: Nemojte prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba koristiti kao zamenu za raznovrsne, uravnoteženoj ishrani. Čuvati na hladnom i suvom mestu od direktne sunčeve svetlosti. Nije pogodan za vegetarijance. Skladištiti van domašaja dece.

Sastav

L Leucin, L izoleucin, L Valin, punilac (mikrokristalna celuloza), protiv stvrdnjavanja (magnezijum stearat), Natrijum karboksimetilceluloza, Hidroksipropil metil celuloza, Glicerol, Tečnost (stearinska kiselina), Polivinil pirolidon, Vitamin B6.

Alergeni:

Napravljen u objektu u kojem se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 3 Tablete

Porcija po pakovanju - 30 (90 Tablete), 90 (270 Tablete)

Prosečne Nutritivne Vrednosti

    U porciji *RI
Vitamin B6   1.4 mg 100%
      U porciji
L Leucin     1.5 g
L Isoleucin     750 mg
L Valin     750 mg

 

* Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

BCAA Plus

Odaberi sliku

BCAA Plus
Back to top