• Vegetarijansko

    Vegetarijansko

  • Vegan

    Vegan

Activate

Potent Stimulant

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
2699din

Pregled Proizvoda

Activate je moćan spoj energije za poboljšanje sastojaka kako bi se podigao mentalni fokus i fizički rad. Napredna kombinacija Chocamine Plus®, Kofeina, B Vitamins i Antioksidansa, pomaže nivo povećanja energije, dok poboljšava brzinu misli, fokusa i mentalne jasnoće.

Activate vam omogućava da stimulišete svoje neuro puteve kako bi osigurali da mozak i mišići komuniciraju koncizno da osigura punu koordinaciju tokom vežbanja. Kada se javi umor u centralnom nervnom sistemu (CNS) performansi može se veoma otežati intenzitet vežbi i trajanje budu kompromitovani. CNS može da zama mnogo ranije od vaših mišića, zato je važno da se neuro putevi i CNS upozorenja da vam pomognu da postignete nivo performansi koje su vam potrebne.

Jedan od glavnih sastojaka u Activate je kofein što se pokazalo u nekoliko studija da poboljšava snagu, i izdržljivost. Svaka doza Activate daje ogromnih 200mg kofeina što je više nego neki od najpopularnijih stimulativnih proizvoda. Dodavanje vitamina B pomaže vašem telu iskoristiti akumuliranu energiju dok su antioksidativna svojstva ekstrakta grožđa lakše uklanja umor izazivan slobodnim radikalima, kao što su mlečna kiselina. Na kraju, Bioperin je uključen kako bi vaše telo apsorbiralo sve moćnije sastojake sadržanih u Activate-u.

Upozorenje: Kofein je jak stimulans. Nije pogodan za one koji su ispod 16 godina, trudnice ili dojilje, svako sa hipertenzijom (visok krvni pritisak), bolestima srca ili ljude koji imaju problema sa spavanjem. Svaka doza Activate sadrži 200mg kofeina.

  • Sadrži 80 mg kofeina
  • Jedinstvena mešavina vitamina B i minerala
  • Doprinosi normalnu funkciju nervnog sistema

Preporučena upotreba

Konzumirajte 2 kapsule kada se osećate umorno. Ne prelazite više od 1 pkapsule u 1 sat ili 2 porcije u toku 24 sata.

Upozorenje: Sadrži kofein. Ne preporuča se deci, trudnicama i dojiljama. Sadrži 80 mg kofeina po obroku. Ne prekoračiti navedeni preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba koristiti kao zamenu za raznovrsne, uravnoteženoj ishrani. Čuvati na hladnom i suvom mestu od direktne sunčeve svetlosti. Pogodan za vegetarijance. Skladištiti van domašaja dece.

Sastav

Kakao Ekstrakt, Ekstrakt Grožđanih Koštica, Vegetarijanski Omotač (Hidroksi Propil Metil Celuloza), Sredstvo za dizanje (Dikalcijum Fosfat), Vitamin B6, Sredstva protiv zgrudvavanja (Magnezijum Stearat, Silicijum Dioksid), Ekstrakt Crnog Bibera (Piperin®), Vitamin B12, Biotin.

Alergeni:

Može sadržati tragove Mleka, Soje, Jaja, Glutena..

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 2 Kapsule

Porcija po pakovanju - 45 (90 Kapsule)

Prosečne Nutritivne Vrednosti

    U porciji *RI
Vitamin B6   10 mg 714%
Vitamin B12   1000 µg 40000%
Biotin   25 µg 50%
      U porciji
Ekstrakt Kakoa     500mg
Ekstrakt semenki grožđa     190mg
Kofein     80mg
Ekstrakt crnog bibera     5mg

 

* Prosečan unos za odraslu osobu (8400kJ /2000 kcal)

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Activate

Odaberi sliku

Activate
Back to top