Myprotein Šejker Boćica

Pitki šejk napitci bez grudvica uz minimalan napor

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
299din

Dostupnost:

Pregled Proizvoda

Što je Myprotein šejker boćica?

Myprotein šejker boćica je trenutno najnaprednija boćica za pripravke koja vam pomaže pripraviti besprekorno piće uz minimalan trud.

Koje su prednosti Mypprotein šejker boćice?

Jedinstvena loptica sa žicom radi na principu miksera i tako razbija sve grudvice u vašem pripravku do trenutka kada to postaje glatka, pitka masa. Jednostavno protresite bočicu a loptica će napraviti sve ostalo!

Sigurnosni zatvarač spriječava prolijevanje napitka a manji zatvarač sa 'flip' zatvaranjem nudi jednostavne rješenje nudi praktično i ugodno konzumiranje.

Myprotein šejker boćica pogodna je za pranje u perilici. Šejker boćica također je opremljena i ergonomskim dizajnom tako da na 600ml volumena dobijate najbolje dizajniranu bočicu na tržištu; funkcionalno i moderno!

Who is the Myprotein Shaker Bottle for?

Myprotein šejker boćica je savršena za svakoga tko želi da konzumira suplemente u prahu tokom dana. Ovaj proizvod se obično koristi za kreiranje glatkih šejkova i pića za pre i posle vežbanja.

  • Idealna zamena za električni blender
  • Potpuno zaptivno i obezbeđeno od curenja
  • Jednostavno za održavanje

Preporučena upotreba

VAŽNO: Ne koristite ovaj proizvod s vrućim ili kipićim napitcima. Ukoliko ulijete vrući ili kipući napitak u zatvorenu posudu može doći do visokog pritiska, što će uzrokovati otvaranje poklopca i prskanja tečnosti! Preporučamo da poklopac bude odvojen svaki puta prilikom pranja proizvoda.

Recenzije Korisnika

Tamo gde se recenzije odnose na hranu ili kozmetiku, rezultati mogu varirati od osobe do osobe.Recenzije korisnika su nezavisne i ne predstavljaju mišljenja i gledišta The Hut Grupe.

Sažetak

5.0

5.0

(2 Recenzije)

  • 5    2
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Sortiraj Po

5

Ukupno :

5

5

Mon May 29 13:07:11 BST 2017 od 5

Da li je ovo bilo korisno?

Myprotein šejker Bočica

Ukupno :

5

Napokon i zvanično brend Myprotein na srpskom tržištu. Šejker je, najprostije rečeno, vrhunski kvalitet po veoma pristupačnoj ceni. Veoma se lako pere i održava, a žičana loptica koja se nalazi unutar šejkera je neka vrsta opruge, tako da se tokom pranja može rukom "zgužvati" i posle toga vratiti u prvobitni položaj. Veoma lako rastvara sve vrste praškastih materija ne ostavljajući nikakve grudvice. Jedna od retkih koja mi se nije otvorila u torbi niti prolila zbog sigurnosnog zatvarača. Ukratko, ako Vam treba ovakva vrsta flašice, ovaj model je pravi izbor.

Dobro se slaže sa:

Svim vrstama praškastih suplemenata.

Tue Nov 08 10:20:33 GMT 2016 od Dky

Da li je ovo bilo korisno?

Myprotein Šejker Boćica

Odaberi sliku

Myprotein Šejker Boćica
Back to top