Organska Kako Zrna
Šta su Organska Kakao Zrna?
Kakao zrna su sušeni i fermentirani plod Kakaovca (Theobroma Kakao drvo), odakle se vade kakao putar i kakao.
Koje su koristi?
Sirova zrna odabrana su za najveću kvalitetu i fermentirana kako bi se smanjio njihov gorak ukus. Nakon čišćenja zrna u vodi, one se gule a njihova unutrašnjost je izvađena i razlomljena u komadiće. Takav proces omogućava zadržavanje svih nutritivnih vrednosti bez uporabe aditiva. Zrna su potvrđena sertifikatom od strane Soil Association pod kodom GB-ORG-05.
Gvožđe
15g porcija gvožđa doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji, na normalno formiranje crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, normalnom transportu kiseonika i smanjenju zamora i umora.
Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.
Često kupljeno zajedno