Dodano u vašu korpu.

Žao nam je, čini se kako je došlo do greške. Molimo pokušajte ponovno.

Kol:

Suma: ( proizvodi u vašoj korpi)

Ponuda
Vegan Superfood Blend - Strawberry Stevia - 500g

Veganska Superfood Mešavina

Holistic Vegan Fusion

 • Vegetarijansko
 • Vegansko
 • Bez Glutena
RSD 2279.0

2279din

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

30% POPUSTA NA NARUDŽBU
KOD: RS30

UŠTEDI VIŠE!

30% POPUSTA NA NARUDŽBU!

U ponudu su uključeni svi proizvodi na stranici! 
KUPI ODMAH
 • Opis

  Veganska Superfood mešavina Myprotein’ je poslednja inovacija u Myprotein asortimanu, dizajnirana kako bi pružila unos proteina, masti, vlakana i vitamina na biljnoj bazi. Šejk je čistog ukusa, i obezbeđuje Vam nutritivnu potporu za suočavanje sa svakodnevnim izazovima. Neverojatno praktična, ova mešavina sadrži 15g proteina, dobivenih iz graška i smeđeg pirinača. Također ima visok udeo vlakana, cca 7g, dobivenih iz inulina na biljnoj bazi.

  Ova mešavina takođe sadrži i 20 ekstrakata superhrane, uključujući ekstrakte spiruline, chlorelle, nara i cvekle. Sa prirodno visokim udelom vitamina C, ova superhrana će doprineti normalnoj funkciji imuniteta, i obezbediti da se odlično osećate tekom cele godine. Također, s visokim udelom vitamina K i vitamin B12 Vegan Superfood mešavina će doprineti smanjivanju umora. 

  Semenke lana su također integrisane u ovu mešavinu kako bi obezbedile unos alfa lionlenske kiseline, esencijalne masti koju telo ne može sintetizirati. Kako bismo još poboljšali mešavinu, dobit ćete ekstrakt zelenog čaja i probiotik.

  Veganska Superfood mešavina može se uzimati u bilo koje vreme tekom dana, za doručak, posle treninga ili čak kao međuobrok. Obezbeđuje unos vitamina, sa dnevnim doprinosom unosa proteina i vlakana na kojima se temelje dobri rezultati prilikom treniranja.

  Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

  Кључне предности
  • 15g prirodnih proteina u porciji
  • Neverovatna mešavina 20 superhrane
  • Visok udio vlakana
 • Preporučena upotreba

  Preporučljivo je dodati 1 ½ velike merice (37.5g) u 300ml vode u Myprotein šejker 30 minuta pre i/ili nakon treninga. Alternativno, možete konzumsrati u bilo koje vreme kako biste povećali vaš dnevni unos proteina.

  Čuvati na hladnom i tamnom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj je proizvod predviđen uz aktivan način života i balansiranu ishranu. Pogodan za vegane i vegetarijance.

 • Sastav

  Za alergene, uključujući žitarice koje sadrže gluten, pogledjate podebljana slova. Može sadržavati mleko i jaja.

  Ukus Jagoda i Stevia: Izolat Protein Graška (40%), Sredstva za korekciju ukusa (Arome, Boja (Cvekla crna), Zaslađivač (Steviol Glikozidi)), Inulin u prahu (14%), Ekstrakt biljke u prahu (12%) (Emulgator (Sojin Lecitin), Spirulina u prahu, Jabučna vlakna u prahu (Sadrži Sulfite), Ječmena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, Ovas brašno, Alfalfa trava u prahu, Hlorela u prahu, Sojino brašno, Acerola Bobice, Cvekla u prahu, Nar u prahu, Siberski Ginseng, Šargarepa u prahu, Paradajz u prahu, Astragalus koren u prahu, Brokoli u prahu, Spanać u prahu, Ginko biloba, Ekstrakt zelenog čaja, Ekstrakt semena grožđa, Zova u prahu, Borovnica u prahu), Lan u prahu (9%), Braon pirinač protein (6,5%), Ekstrakt zelenog čaja u prahu (1%), GanedenBC30® (Bacillus Coagulans GBI-30, 6086).

  Ukus Banana i Stevia: Izolat Protein Graška (40%), Sredstva za korekciju ukusa (Prirodna aroma, Boja (Kurkumin), Zaslađivač (Steviol Glikozidi)), Inulin u Prahu (14%), Ekstrakt biljke u prahu (12%) (Emulgator (Sojin Lecitin), Spirulina u prahu, Jabučna vlakna u prahu (Sadrži Sulfiti), Ječmena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, Ovas brašno, Alfalfa trava u prahu, Hlorela u prahu, Sojino brašno, Acerola Bobice, Cvekla u prahu, Nar u prahu, Siberski Ginseng, Šargarepa u prahu, Paradajz u prahu, Astragalus koren u prahu, Brokoli u prahu, Spanać u prahu, Ginko biloba, Ekstrakt zelenog čaja, Ekstrakt semena grožđa, Zova u prahu, Borovnica u prahu), Lan u prahu (9%), Braon pirinač protein (6,5%), Ekstrakt zelenog čaja u prahu (1%), GanedenBC30® (Bacillus Coagulans GBI-30, 6086).

  Ukus Borovnica & Malina Stevia: Izolat Protein Grašk (40%), Sredstva za korekciju ukusa (Prirodna aroma, Boja (Crvena cvekla, Antocijanini), Zaslađivač (Steviol Glikozidi)), Inulin u Prahu (14%), Ekstrakt biljke u prahu (12%) (Emulgator (Sojin Lecitin), Spirulina u prahu, Jabučna vlakna u prahu (Sadrži Sulfiti), Ječmena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, Ovas brašno, Alfalfa trava u prahu, Hlorela u prahu, Sojino brašno, Acerola Bobice, Cvekla u prahu, Nar u prahu, Siberski Ginseng, Šargarepa u prahu, Paradajz u prahu, Astragalus koren u prahu, Brokoli u prahu, Spanać u prahu, Ginko biloba, Ekstrakt zelenog čaja, Ekstrakt semena grožđa, Zova u prahu, Borovnica u prahu), Lan u prahu (9%), Braon pirinač protein (6,5%), Ekstrakt zelenog čaja u prahu (1%), GanedenBC30® (Bacillus Coagulans GBI-30, 6086).

  GanedenBC30® je registrovana robna marka od Ganeden Biotech, inc.

   

 • Nutritivne Informacije

  Veličina porcije - 1 ½ Velike Merice (37.5g)

  Porcija po pakovanju - 26 (1kg), 66 (2.5kg)

  Nutritivne Informacije

    U 100g U porciji
  Energija 1520 kJ/362 kcal 570 kJ/136 kcal
  Masti 7.0 g 2.6 g
    od kojih zasićene 1.0 g 0.4 g
  Ugljeni hidrati 24 g 8.9 g
    od kojih šećeri 18 g 6.7 g
  Vlakna 18 g 6.8 g
  Protein 42 g 16 g
  So 1.70 g 0.62 g
    U porciji *RI
  Vitamin K 59 µg 79%
  Vitamin C 32mg 40%
  Vitamin B12 2 µg 80%

  * Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

  Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Borovnica & Malina Stevia, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Napišite recenziju kako bi ostvarili mogućnost osvajanja vaučera u iznosu 100€

Back to top