• Vegetarijansko

    Vegetarijansko

Proteinska kaša (uzorak)

High Protein Porridge Oats

Aroma
Pakovanje
Količina
25% POPUSTA ZA NOVE KUPCE | KOD: NOVIKUPACRS

25% POPUSTA ZA NOVE KUPCE | KOD: NOVIKUPACRS

POPUST 25% ZA NOVE KORISNIKE | KOD:  NOVIKUPAC

Novi ste kupac? 

Poklanjamo vam 25% popusta na prvu kupovinu! 

Ukoliko niste sigurni koji suplementi su vam potrebni, donosimo vam korisne linkove: 

                                                             NAJBOLJI PROTEINI

                                                             NAJBOLJE AMINOKISELINE

                                                             NAJBOLJI VITAMINI

Ne traži vreme za vežbanje - odedi ga!

KUPI ODMAH
199din

Pregled Proizvoda

Šta je Proteinska kaša?

Proteinska kaša je ukusna, visoko proteinska užina idealna konzumirati ujutru kao deo zdravog doručka ili u bilo kom trenutku u toku dana kada želite da povećate unos proteina. Svaka kesica će obezbediti preko 13g proteina koji potiče iz koncentrata proteina surutke. Ugljeni hidrati dolaze iz niskih GI, valjani ovas da se obezbedi sporo oslobađanje energije u krvi, kao i obezbeđivanje veoma niskog sadržaja šećera.

 

Koristi od Proteinske kaše

Protein kaša ima visok sadržaj proteina koji će doprineti rastu i održavanju mišićne mase. Proteinska Kaša je pojedinačno zapakovan u 50g kesice što ih čini pogodnim da ih konzumirate kad god, bilo da se radi kada ste u pokretu, kod kuće ili na radnom mestu.

Za koga je Proteinska kaša?

Proteinska Kaša se preporučuje za svakog ko traži hranljivu, visok proteinski obrok. Može se konzumirati u bilo koje doba dana kada žele da povećate unos proteina ili kao deo zdravog doručka.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

  • Visoko proteinska ovas kaša
  • Upakovane u pojedinačne kesice
  • Preko 13 g proteina po obroku

Preporučena upotreba

Dodaj 120-200ml mleko (manje mleka gušći će biti kaša) stavite u Mikrotalasnu posudu, a zatim ispraznite 1 kesicu u tečnost i promešajte. Mikrotalasna sa punom snagom za 90 - 120 sekundi i promešajte.

Upozorenje: Sadržaj će biti vruć kada se uzime iz mikrotalasne. Mikrotalasna uputstva su zasnovani na 800W mikrotalasnoj i može biti potrebno da se prilagodi u skladu sa snagom vaše mikrotalasne. Nemojte dodavati vruću tečnost u vašu blender bocu.

Sastav

Čokolada:

Valjani Ovas, Koncentrat proteina surutke*, Kakao u prahu, Sredstva za korekciju ukusa, Zgušnjivač (ksantan), Zaslađivač (Sukraloza), Digezyme® (Amilaza, Proteaze, Cellulase, Beta-D-galaktozidaza, lipaza).*Iz mleka.

Vanilija:

Valjani Ovas, Koncentrat protein surutke*, Sredstva za korekciju ukusa, Zgušnjivač (ksantan), Zaslađivač (Sukraloza), Digezyme® (Amilaza, Proteaze, Cellulase, Beta-D-galaktozidaza, lipaza).*Iz mleka.

Jagoda:

Valjani Ovas, Koncentrat proteina surutke*, Sredstva za korekciju ukusa, Zgušnjivač (ksantan), Limunska kiselina, Boja (Cvekla crna), Zaslađivač (Sukraloza), Digezyme® (Amilaza, Proteaze, Cellulase, Beta-D-galaktozidaza, lipaza).*Iz mleka.

Banana:

Valjani Ovas, Koncentrat proteina surutke*, Sredstva za korekciju ukusa, Zgušnjivač (ksantan) Boja (kurkumin), Zaslađivač (Sukraloza), Digezyme® (Amilaza, Proteaze, Cellulase, Beta-D-galaktozidaza, lipaza).*Iz mleka.

Nutritivne Informacije

U 50g KESICI:
Energija (kJ/kcal): 807/192
Masti: 3.8g
od kojih zasićene: 1.3g
Ugljeni hidrati: 23.4g
od kojih šećeri: 1.0g
Protein: 13.4g
So: 0.0g

U 100g:
Energija (kJ/kcal): 1613/383
Masti: 7.6g
od kojih šećeri: 2.5g
Ugljeni hidrati: 46.7g
od kojih šećeri: 1.9g
Protein: 26.8g
So: 0.0g

Nutricionistički podaci se zasniva na ukusu čokolade, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti će varirati, a posebno će sadržaj proteina porasti za približno 8%.

Recenzije Korisnika

Tamo gde se recenzije odnose na hranu ili kozmetiku, rezultati mogu varirati od osobe do osobe.Recenzije korisnika su nezavisne i ne predstavljaju mišljenja i gledišta The Hut Grupe.

Sažetak

3.0

3.0

(1 recenzija)

Sortiraj Po

Proteinska kaša

Ukupno :

3

rastvorljivost

3

ukus

3

efikasnost

3

Kaša sa ukusom jagode je solidna. Meni lično ne prija toliko intenzivan ukus jagode, ali svakako vredi probati.

Sat May 27 21:48:06 BST 2017 od

Da li je ovo bilo korisno?

Proteinska kaša (uzorak)

Odaberi sliku

Proteinska kaša (uzorak)
Back to top