Omega Balance

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
1899din

Pregled Proizvoda

Omega Balance je riblje ulje visoke čvrstoće obezbeđuje minimum 710mg Omega 3 za svaku 1000mg gel kapsulu što ga čini jednim od najbogatijih koncentracija na tržištu. Omega 3 je esencijalna masna kiselina (EFA) koja je široko povezana sa održavanjem zdravog srca, zdravih zglobove i cirkulacije. Ova super gel kapsula pruža jednostavan način jačanja vašeg Omega 3 unosa, pomažući da se izbegne Omega 3 nedostatak.

Omega Balance sadrži najmanje 360mg EPA i DHA 240mg, uključenih u optimalnom odnosu 3: 2, pruža vrhunsku podršku za vaše zdravlje i dobrobit. EPA (eikosapentenska kiselina) i DHA (dokosaheksenska kiselina) su obe dugolančane masne kiseline koje su dokazane da obezbede niz zdravstvenih beneficija uključujući održavanje normalnog mozga, oka i srčane funkcije.

Iz atletske perspektive, brojne studije pokazuju da je upotreba EPA i DHA može imati koristi za oboje sportske performanse i konducije tela. Neka istraživanja takođe sugeriše pojavljivanje esencijalne masne kiseline da pomogne očuvanju nivoa glukoze u krvi, energetske depoe dok promoviše upotrebe masti za proizvodnju energije.

Omega Balance je proizveden pod PureMax™ vlasnički proces koji garantuje visok kvalitet, čisto i snažno riblje ulje koji su iz poudanog izvora. PureMax™ je jedinstvena omega 3 razvijena prečišćavanjem i tehnologijom koncentracije razvijena kroz godine istraživanja, razvoja i iskustvom proizvodnje. The PureMax™ Proces garantuje najviši kvalitet ribljeg ulja za uklanjanje zagađivača životne sredine (kao što su teški metali, dioksini, pesticidi i PCB, koji imaju tendenciju da se akumuliraju u ribi, visoko u lancu ishrane), tako da su na ili ispod bezbednom nivou koje su postavili vlasti, kao što su Evropska komisija i Globalna organizacija za EPA i DHA.

  • Rublje ulje visoke čistoće
  • Preko 44% EPA i 28% DHA
  • Pogodan način da se konzumira omega 3

Preporučena upotreba

Konzumirajte 2 Gel kapsule do 3 puta dnevno. Najbolje uzeti sa hranom.

Ne prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba koristiti kao zamenu za raznovrsne, uravnoteženoj ishrani. Čuvati na hladnom i suvom mestu od direktne sunčeve svetlosti. Nije pogodan za vegetarijance. Skladištiti van domašaja dece.

Sastav

Omega 3 Riblje Ulje, Antioksidans (Vitamin E), Gel kapsula (Želatin, Glicerol).

Alergeni:

Za alergene, pogledajte podebljana slova. Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Nutritivne Informacije

Veličina Serviranja - 2 Softgels

Broj Serviranja po Pakovanju - 45 (90 Softgels), 125 (250 Softgels)

Nutritivne Informacije

      Po Serviranju
Ukupno Omega 3     1420 mg
EPA (Eikosapentaenojska kiselina)      720 mg
DHA (Docosaheksaenoična kiselina)     480 mg
Other Omega 3 Masne Kiseline     220 mg

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Omega Balance

Odaberi sliku

Omega Balance
Back to top