• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

DIET:GEL

Helps Promote Weight Loss

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
2699din

Pregled Proizvoda

Šta su DIET:GEL’?

DIET:GEL je jedinstveni koncentrovani gel koji sadrži niz sastojaka uključujući; Glucomannan, dijetetska vlakna vodo-rastvorne koji potiče iz korena konjaka, karnitina i ekstrakta zelenog čaja.

Koristi od DIET:GEL

DIET:GELSimaju kombinaciju sastojaka kako bi pomogli svima koji žele da poboljšaju telesnog sastava kada se uzima u kombinaciji sa stabilnom ishranom i progresivnim programom treninga.

Za koga je DIET:GEL’?

DIET:GEL’ su idealni za svakoga na striktnom programu treninga i ishrane i traže da poboljšaju telesnu kompoziciju. Za najbolje rezultate konzumirati 1 kesicu 30 do 60 minuta pre jela dodavanjem gela u čašu vode i konzumirati da se podstakne osećaj sitosti.

Menjamo ime ovog proizvoda "Diet Gel". Molimo imajte na umu da sus sastojci i nutritivne vrednosti ostale iste,, samo se ime promenilo.

Izbor ishrane svih naših korisnika nam je nam je najvažniji te nam je na prvom mestu. Dok ovaj proizvod pri proizvodnji koristi dodatke koji pogoduju veganskoj ishrani, molim Vas imajte na umu da se u istom proizvodnom pogonu proizvode i drugi proizvodi te se međusobne kontaminacije mogu pojaviti u vrlo malim razinama.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

 • Sadrži mešavinu karnitina, Glucomannana i ekstrakt zelenog čaja
 • 13 kalorija po porciji
 • Idealan da se uzima sa stabilnom ishranom i treningom

Preporučena upotreba

Dodajte 250ml vode u vaš šejker. Zatim dodati jednu kesicu, protresti i konzumirati. Koristiti 3 puta dnevno, 15 minuta pre obroka za najbolje rezultate. Upozorenje: Opasnost od gušenja za ljude koji pate od poteškoća gutanja. Molimo vas uzimati sa dosta tečnosti.

Čuvati na hladnom i suvom mestu daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ne prekoračiti navedeni preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zbog toga ne treba da se koristi kao zamena za raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece.

Sastav

Okus Limuna & Limete: Voda, Kiselina (limunska kiselina), Glukomanan vlakna, Prirodne arome, N-acetil-L-karnitin, Ekstrakt zelenog čaja, Zaslađivač (Sukraloza), Konzervans (kalijum sorbat).

Okus Pomaranče: Voda, kiselina (limunska kiselina), Glukomanan vlakna, Prirodne arome, N-acetil-L-karnitin, Ekstrakt zelenog čaja, Boja (beta karoten), Zaslađivač (Sukraloza), Konzervans (kalijum sorbat).

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1 Kesica (70g)

Porcija po pakovanju - 21 kesica

Nutritivne Informacije

  U 100g U kesici (70g)
Energija 52 kJ/13 kcal 36 kJ/9 kcal
Masti 0 g 0 g
  od kojih zasićene 0 g 0 g
Ugljeni hidrati 1.1 g 0.8 g
  od kojih šećeri 0 g 0 g
Vlakna 1.5 g 1.1 g
Protein 0 g 0 g
So 0 g 0 g
Glucomannan 1.43 g 1 g
L Karnitin 214 mg 150 mg
Ekstrakt zelenog čaja 142 mg 100 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Limun & Limete, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

DIET:GEL

Odaberi sliku

DIET:GEL
Back to top