20% POPUSTA NA GOTOVO SVE | ISKORISTI KOD: SR20

Uslovi korišćenja


Ovi uslovi korišćenja (‘Uslovi') regulišu korišćenje ('Vašeg') veb-sajta https://www.myprotein.rs/ ('Veb-sajt') i Vašeg odnosa sa:

(i) The Hut.com Limited (posluje kao https://www.myprotein.rs/) čije je registrovano sedište na adresi 5th Floor, Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ;

(ii) (a) ako je Vaša kupovina izvršena u američkim dolarima (USD) ili kanadskim dolarima (CAD), a plaćanje se vrši korišćenjem debitne / kreditne / American Ekpress kartice, THGPP LLC (posluje kao https://us.myprotein.com/) čije je registrovano sedište na adresi 1209 Orange Street, Wilmington, County of New Castle, Delaware, 19801, USA;

(iii) (a) ako je vaša kupovina izvršena u australijskim dolarima (AUD) i plaćanje se vrši korišćenjem debitne / kreditne / American Ekpress kartice, Skincarestore Australia Pty Limited (posluje kao https://au.myprotein.com/) čije je sedište na adresi G01, 38 Atchison Street, St leonards, NSW 2065 Australia;

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja jer isti utiču na Vaša prava i obaveze prema zakonu. Ako se ne slažete sa ovim Uslovima, molimo vas da ne pristupate, niti koristite veb-sajt. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, molimo Vas da nas kontaktirate.


1. Saglasnost

Korišćenjem Veb-sajta pristajete da budete obavezani ovim Uslovima korišćenja i ovlašćujete nas da prenosimo informacije (uključujući ažurirane informacije) kako bismo dobili informacije od trećih strana, uključujući, ali ne ograničavajući se na, brojeve debitnih ili kreditnih kartica ili kreditne izveštaje za potvrdu identiteta, da potvrdite vašu kreditnu karticu, da dobijete prvobitnu autorizaciju kreditne kartice i da autorizujete pojedinačne kupovne transakcije.


2. Amandmani

Zadržavamo pravo da:

 • ažuriramo ove Uslove s vremena na vreme i sve promene će biti postavljene putem odgovarajućeg obaveštenja na veb-sajtu. Vaša je odgovornost da proverite da li ima takvih promena. Promene će se primenjivati na korišćenje veb-sajta nakon postavljanja obaveštenje o tome. Ako ne želite da prihvatite nove uslove, ne bi trebalo da nastavite da koristite veb-sajt. Ako nastavite da koristite veb-sajt nakon datuma kada promena stupi na snagu, Vaše korišćenje Veb-sajta označava vaš pristanak da budete obavezani novim Uslovima;
 • modifikujemo ili isključimo, privremeno ili trajno, ovaj veb-sajt i materijal sadržan unutar istog (ili bilo kog njegovog dela) bez prethodnog obaveštenja i ovim potvrđujete da nećemo biti odgovorni za bilo kakve izmene ili povlačenje veb-sajta ili njegovog sadržaja;
 • onemogućimo bilo koji identifikacioni kod korisnika ili lozinku koju smo vam dali, bilo da ste ih izabrali ili su vam dodeljeni, u bilo koje vreme, ako po našem mišljenju niste ispunili bilo koju od odredbu ovih Uslova.


3. Registracija

Korišćenjem ovog Veb-sajta garantujete da:

 • da ste zakonski sposobni za sklapanje obavezujućih ugovora;
 • da imate najmanje 18 godina;
 • da su lični podaci koje ste dali prilikom registracije istiniti, tačni, aktuelni i potpuni u svakom pogledu;
 • da se ne predstavljate kao druga osoba.

Dužni ste da nas odmah obavestite o svim promenama ličnih podataka telefonskim putem ili slanjem e-maila našim predstavnicima službe korisnika na broj customer.experience@thehutgroup.com


4. Politika privatnosti

Mi ćemo tretirati i obrađivati sve Vaše lične podatke kao poverljive i koristićemo ih samo u skladu sa našom Politikom privatnosti. Koristeći naš veb-sajt, pristajete na takvu obradu i garantujete da su svi podaci koje ste dali tačni.

Prilikom kupovine na ovom veb-sajtu, molimo Vas da unesete lične podatke kako bismo vas identifikovali, ukljućujući Vaše ime, e-mail adresa, adresa za naplatu, adresa za isporuku, kreditna kartica, kao i druge informacije o plaćanju. Potvrđujemo da će ove informacije biti čuvane u skladu sa registracijom pri kancelariji Poverenika za podatke.


5. Zaštita Vaše bezbednosti

Da bismo osigurali da se Vaša kreditna, debitna ili platna kartica ne koristi bez Vašeg pristanka, mi ćemo validirati ime, adresu i druge lične informacije koje ste nam dostavili tokom procesa naručivanja na osnovu odgovarajućih baza podataka trećih strana.

Rizik od Internet prevara shvatamo vrlo ozbiljno. Sa povećanjem obima lažnih transakcija kreditnim karticama, ulažemo sve napore da osiguramo da su svi nalozi temeljno provereni koristeći već dostavljene informacije. Postoji mogućnost da Vas kontaktiramo kako bismo izvršili dodatne sigurnosne provere. Nećemo tolerisati lažne transakcije i takve transakcije će biti prijavljene nadležnim organima.

Prihvatanjem ovih Uslova pristajete na izvršenje takvih provera. Prilikom izvršavanja ovih provera, lični podaci koje ste vi dostavili mogu se dostaviti registrovanoj Agenciji za kreditne reference koja može voditi evidenciju tih informacija. Sve informacije koje nam dostavite će se koristiti sigurno i strogo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka iz 1998. godine.


6. Saglasnost

Veb-sajt se može koristiti samo u zakonite svrhe i na zakonit način. Slažete se da ćete se pridržavati svih važećih zakona, statuta i propisa koji se odnose na Veb-sajt i njegovu upotrebu. Slažete se da nećete:

 • učitavati ili prenositi kompjuterske viruse, Trojan viruse, crve, logičke bombe ili bilo čega drugog dizajniranog da ometa, prekine ili ometa normalne operativne procedure računara na našem veb-sajtu;
 • učitavati ili prenositi bilo koji materijal koji je klevetnički, uvredljiv ili sraman na našem veb-sajtu; i
 • da nećete pokušavati da dobijete neovlašćeni pristup na našem sajtu, serveru na kome se nalazi naš sajt ili bilo kom serveru, računaru ili bazi podataka koja je povezana sa našim sajtom. Takođe, da nećete napadati naš sajt preko napada uskraćivanja usluge ili distribuiranog napada na uskraćivanje usluge.

Kršenjem ovih odredbi, vi biste počinili krivično delo prema Zakonu o kompjuterskoj zloupotrebi iz 1990. Mi ćemo prijaviti svako takvo kršenje nadležnim organima za sprovođenje zakona i mi ćemo sarađivati sa tim vlastima tako što ćemo im otkriti vaš identitet. U slučaju takvog kršenja, vaše pravo na korišćenje našeg veb-sajta će odmah prestati.

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu prouzrokovanu distribuiranim napadom uskraćivanja usluge, virusima ili drugim tehnološki štetnim materijalom koji može zaraziti vašu kompjutersku opremu, kompjuterske programe, podatke ili drugi vlasnički materijal zbog vašeg korištenja našeg veb-sajta ili zbog preuzimanja bilo kakvog materijala objavljenog na njemu, ili na bilo kom sajtu koji je povezan sa njim.


7. Linkovi trećih lica

Kao pogodnost za naše klijente, Veb-sajt može sadržati linkove ka drugim veb-sajtovima ili materijalima koji su izvan naše kontrole. Za vašu informaciju, mi nismo odgovorni za takve veb-sajtove ili materijale niti ih razmatramo ili podržavamo. Nećemo biti odgovorni za praksu privatnosti ili sadržaj takvih veb-sajta niti za bilo kakvu štetu, gubitak ili delo koje je prouzrokovano ili navodno prouzrokovano u vezi sa, upotrebom ili oslanjanjem na bilo koju takvu reklamu, sadržaj, proizvode, materijale ili usluge na takvim spoljnim sajtovima ili resursima.


8. Porudžbine

Sve porudžbine se prihvataju ili odbijanju u zavisnosti od dostupnosti proizvoda. Ako naručenai proizvod nije dostupna, dovićete obaveštenje putem e-maila (ili drugim sredstvima ako nije navedena adresa e-maila) i imaćete opciju da sačekate da stavka bude dostupna na zalihama ili da otkažete vašu porudžbinu.

Sve porudžbine koje napravite će se tretirati kao ponuda za kupovinu robe ili usluga od nas i mi imamo pravo da odbijemo takve ponude u bilo kom trenutku. Prihvatate da svaka automatska potvrda vaše porudžbine koju možete da primite od nas ne predstavlja naše prihvatanje vaše ponude za kupovinu robe ili usluga koje se reklamiraju na našem Veb-sajtu. Zaključivanje ugovora između vas i nas će se izvršiti kada (i) zadužimo Vašu kreditnu, debitnu karticu ili PayPal račun ili (ii) pošaljemo robu vama ili započnemo usluge, zavisno od toga šta je kasnije, kada ćemo poslati e-mail koji potvrđuje da je ugovor zaključen ('Potvrda Slanja'). Ugovor će se odnositi samo na robu ili usluge koje smo potvrdili u Potvrdi Slanja. Mi nećemo biti obavezni da dostavimo bilo koju drugu robu ili usluge koje su možda bile deo vaše porudžbine sve dok otprema takve robe ili usluga nije potvrđena u posebnoj Potvrdi Slanja.

Mi ćemo brigu i odgovornost, ukoliko je to u našoj moći, da čuvamo detalje vaše porudžbine i plaćanja sigurnim, ali ne možemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak koji možete pretrpeti ako treće lice obezbedi neovlašćeni pristup bilo kojim podacima koje ste dali kada pristupate ili naručujete sa veb-sajta.

Proizvodi koji se prodaju na Veb-sajtu nisu za prodaju ili distribuciju. Zadržavamo pravo da otkažemo porudžbine i / ili suspendujemo naloge sa kojih verujemo da se naručuju proizvodi koji krše ovu odredbu.

Odgovornost za proizvode preuzećete na sebe nakon što budu dostavljeni na adresu za isporuku koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda. Mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost u slučaju da navedete neispravnu adresu za isporuku ili ako ne preuzmete proizvode sa adrese za isporuku koju ste naveli.


9. Pravo na otkazivanje porudžbine

Ako ste kupili robu ili usluge kao potrošač (tj. za privatnu upotrebu, a ne za poslovnu upotrebu), imajte na umu da imate pravo da otkažete bilo koji ugovor zaključen sa nama u roku od 14 dana od dana kada ste preuzeli proizvode.

Ako želite da raskinete ugovor u skladu sa ovom klauzulom, molimo vas da pogledate našu Politiku Povraćaja za više detalja o tome.


10. Cene i plaćanje

Sve cene prikazane na veb stranici uključuju PDV (gde je primenjivo) po trenutnim cenama i tačne su u vreme unosa informacija u sistem. Međutim, zadržavamo pravo da promenimo cene u bilo koje vrieme bez prethodnog obaveštenja (bilo kakve promene neće uticati na porudžbine za koje ste dobili Potvrdu o slanju od nas).

Ako je vaša adresa dostave u Ujedinjenom Kraljevstvu, neće vam biti naplaćeni nikakvi dodatni porezi.

Ako je vaša adresa za isporuku van Ujedinjenog Kraljevstva, podložni ste uvoznim carinama i porezima (uključujući PDV), koji se naplaćuju kada isporuka stigne u odredišnu zemlju. Sve takve dodatne troškove morate snositi vi. Treba napomenuti da se carinske politike i prakse veoma razlikuju od zemlje do zemlje. Preporučujemo da se za informacije obratite lokalnom carinskom uredu.

Plaćanje se može izvršiti bilo kojom glavnom kreditnom ili debitnom karticom ili putem PayPal računa. Suma naplate će biti zadužena i skunuta sa vašeg računa pre nego što vam pošaljemo vašu porudžbinu ili pružimo uslugu.

Ako je cena prikazana na satju pogrešna, što je malo verovatno, i mi to otkrijemo pre nego što prihvatimo vašu porudžbinu u skladu s klauzulom 9, ne moramo vam prodati robu po prikazanoj ceni. Uvek pokušavamo da osiguramo da su cene proizvoda prikazane na našem veb-sajtu tačne, ali povremeno se mogu pojaviti greške. Ako otkrijemo grešku u ceni proizvoda koje ste naručili, obavestićemo vas što je pre moguće i dati vam mogućnost ponovnog potvrđivanja vaše porudžbine po ispravnoj ceni ili mogućnost otkazivanja porudžbine. Ako otkažete vašu porudžbinu, a već ste platili proizvode (koji još nisu otpremljeni), onda ćete dobiti puni povrat novca.

Potvrđujete da je kreditna, debitna kartica ili PayPal račun koji se koristi vaš. Svi korisnici kreditnih / debitnih kartica podležu proveri validnostii i autorizaciji od strane izdavalaca kartice. Ako izdavalac vaše platne kartice odbije ili, iz bilo kojeg razloga, odobri plaćanje nama, mi nećemo biti odgovorni za bilo kakvo odlaganje ili neisporuku.

Ako plaćanje kreditnom ili debitnom karticom iz bilo kog razloga nije uspješno obrađeno, zadržavamo pravo na ponovnu obradu plaćanja. Dostavićemo vam najmanje 48 sati unapred obaveštenje o bilo kakvom pokušaju da izvršite plaćanje slanjem e-maila na e-mail adresu koju ste nam dostavili. Ako ne želite da pokušamo da izvršimo plaćanje, morate da otkažete porudžbinu u roku od 48 sati od trenutka kada vam pošaljemo ovaj e-mail.

Dozvoljavamo vam da koristite kodove za popuste isključivo na osnovu uslova korišćenja na kojih su izdati, što, između ostalog, može da uključi uslove koji se odnose na vašu podobnost da ih koristite i maksimalnu vrednost porudžbine. Molimo vas da se upoznate sa ovim uslovima i odredbama pre nego što naručite, jer zadržavamo pravo da odbijemo ili otkažemo bilo koje porudžbine koje nisu u skladu sa ovim uslovima čak i ako je vaša kreditna ili debitna kartica naplaćena. Ako postoji bilo kakva neusklađenost između odredbi i uslova pod kojima su izdani kodovi za popuste i ovih odredbi i uslova, prevladavaju uslovi korišćenja kodova za popust. Kopiju odredbi i uslova kodova za popust možete dobiti e-mailom ili telefonskim pozivom predstavnicima službe za korisnike na:

e-mail adresa:customer.experience@thehutgroup.com


11. Intelektualna svojina

Sadržaj veb-sajta je zaštićen autorskim pravima, zaštitnim znakovima, bazama podataka i drugim pravima intelektualne svojine i vi potvrđujete da će materijal i sadržaj koji su deo veb-sajta ostati na sajtu ili našim licenciranim licima.

Možete da preuzmete i prikažete sadržaj Veb-sajta na ekranu računara, skladištite takav sadržaj u elektronskom obliku na disku (ali ne na bilo kom serveru ili drugom uređaju za skladištenje koji je povezan na mrežu) ili da odštampate jednu kopiju takvog sadržaja za svoje ličnu, ne -komercijalna upotrebu, pod uslovom da zadržite sva neizmenjena obaveštenja o autorskim pravima i vlasništvu. Ne smete na drugi način reprodukovati, modifikovati, kopirati ili distribuirati ili koristiti u komercijalne svrhe bilo koji materijal ili sadržaj na Veb-sajtu.


12. Ograničenje odgovornosti

Snabdevanje robom:

(a) U skladu sa klauzulom 14 (b), ako se ne pridržavamo ovih Uslova, mi ćemo biti odgovorni samo za gubitke koje ste pretrpeli kao rezultat našeg nepoštovanja (bilo da proizlaze iz ugovora, delikta (uključujući nemar) ) kršenje zakonske ili druge obaveze) gde postoje predvidljive posledice takvog propusta.

(b) Ništa u ovim Uslovima ne isključuje ili ograničava našu odgovornost za:

(i) smrt ili lična povredu prouzrokovana našom nepažnjom;

(ii) prevaru ili lažno predstavljanje;

(iii) svako kršenje obaveza predviđenih članom 12 Zakona o prodaji robe 1979. ili članu 2 Zakona o snabdevanju robama i uslugama iz 1982.;

(iv) neispravne proizvode prema Zakonu o zaštiti potrošača iz 1987.; ili

(v) svako namerno kršenje ovih Uslova bi vam dalo pravo pravo da raskinete Ugovor; ili

(vi) bilo koje drugo pitanje za koje bi bilo nezakonito da isključimo ili pokušamo da isključimo našu odgovornost.


Korišćenje Veb-sajta

Sajt je obezbeđen 'onakav kakav je' i 'kao dostupan' bez ikakvog predstavljanja ili odobrenja i mi ne dajemo nikakve garancije, bilo eksplicitn ili implicitne, u vezi sa tim i njegovom upotrebom. Prihvatate da ne možemo da garantujemo i ne možemo biti odgovorni za bezbednost ili privatnost veb-sajta i bilo koje informacije koje ste vi obezbedili. Morate snositi rizik vezan za korištenje Interneta.

Dok ćemo pokušati da osiguramo da je materijal koji se nalazi na veb-sajtu tačan, ugledan i visokog kvaliteta, ne možemo prihvatiti odgovornost ako to nije slučaj. Mi nećemo biti odgovorni za bilo kakve greške ili propuste ili za rezultate dobijene korišćenjem takvih informacija ili za bilo kakve tehničke probleme koje možete imati sa Veb-sajtom. Ako smo informisani o bilo kakvim netačnostima u materijalu na Veb-sajtu, pokušaćemo da to ispravimo čim to možemo.

Posebno se odričemo svih obaveza u vezi sa sledećim:

 • nekompatibilnost Veb-sajta sa bilo kojom opremom, softverom ili telekomunikacionim linkovima; tehnički problemi, uključujući greške ili prekide rade Veb-sajta;
 • nepodobnost, nepouzdanost ili netačnost veb-sajta; i
 • neuspeh Veb-sajta da zadovolji vaše zahteve.

U punoj meri dozvoljenoj važećim zakonom, slažete se da nećemo biti odgovorni vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve posledične ili slučajne štete (oba od ovih uslova uključuju, bez ograničenja, čisti ekonomski gubitak, gubitak profita, gubitak posla, gubitak očekivanih ušteda, izgubljeni troškovi, gubitak privatnosti i gubitak podataka) ili bilo koje druge indirektne, posebne ili kaznene štete koje proizilaze iz ili su vezane za vaše korištenje Veb-sajta.


13. Razdvajanje

Ako se bilo koji dio ovih Uslova smatra nezakonitim, ništavim ili iz bilo kojeg razloga nepopravljivim, tada će se ta odredba smatrati odvojivom od ovih Uslova i neće uticati na validnost preostalih odredbi Uslova.


14. Odricanje

Nikakvo odricanje od naše strane neće se tumačiti kao odricanje od bilo kojeg postupka ili kršenja bilo koje odredbe.


15. Ceo dogovor

Ovi Uslovi čine celu osnovu svakog dogovora postignutog između vas i nas.


16. Zakon i nadležnost

Ovi Uslovi će se regulisati i tumačiti u skladu sa zakonima Engleske i Velsa, a o svim sporovima će odlučivati samo engleski sudovi.


17. Myprotein Online Price Beater

Mora biti isti kvalitet sastojaka.

Mora biti u Velikoj Britaniji.

Moramo biti u mogućnosti da potvrdimo ponudu.

Proizvod mora biti na zalihama i spreman za isporuku tog dana po nižoj ceni. Zaostale porudžbine neće biti uparene i ne slažemo cene za stavke koje nisu na zalihama

Proizvod mora biti novi proizvod, kojem nije smanjena cena zbog oštećenja ili zastarelosti Ostali Ostali kuponi i promotivni kodovi ne smeju se koristiti sa podudaranjem cena

Cena mora biti formirana PRE naručivanja proizvoda od nas. Retrospektivno se ne poštuju zahtevi za usklađivanje cena

Zadržavamo pravo da isključimo ‘specijalne ponude’


Možemo samo da nadmašimo cene pojedinačnih proizvoda, a ne kombinaciju proizvoda.

Kompanija mora da je trgovala najmanje 6 meseci i da je u mogućnosti da izvrši online plaćanje, inače će to biti prepušteno našoj slobodi odličivanja.

Mora biti slično (veličina, ukus i kvalitet). Pro rate cena su strogo po našem nahođenju. Zadržavamo pravo da ne upoređujemo cene ako smatramo da proizvodi nisu uporedivi.

Zadržavamo pravo da uklonimo ovu uslugu u bilo koje vreme bez prethodne najave.

Nismo u mogućnosti da nadmašujemo cene Myprotein proizvode od dobavljača.

Naša odluka je konačna.


18. Komentari proizvoda

Ako pošaljete komentar proizvoda, dajete nam ne-ekskluzivno, besplatno, trajno, neopozivo i potpuno pod-licencirano pravo na korišćenje, reprodukciju, modifikovanje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje, kreiranje izvedenih dela, distribuciju i prikazivanje u svim medijima.

Vi odobravate Myprotein i njegovo pod-licencama pravo da koriste ime koje ste poslali u vezi sa takvim sadržajem, ako se tako izabere.

Slažete se da ćete se odreći prava da budete identifikovani kao autor takvog sadržaja i vaše pravo da se protivite uvredljivom tretmanu takvog sadržaja.

Slažete se da ćete izvršiti sve daljnje radnje potrebne za usavršavanje bilo kojeg od gore navedenih prava koje ste dali Myproteinu, uključujući izvršenje dokumenata na zahtev Myproteina.

Vi predstavljete i garantujete da posedujete ili na drugi način kontrolišete sva prava na sadržaj koji objavljujete; na dan kada je sadržaj ili materijal dostavljen na sajtu Myproteina:

 • Sadržaj i materijal su tačni;
 • Upotreba sadržaja i materijala koji dostavljate ne krši važeće smernice za Myprotein i neće prouzrokovati povrede bilo kojoj osobi ili entitetu (uključujući i činjenicu da sadržaj ili materijal nije klevetnički). Slažete se da ćete obestetiti Myprotein za sve tužbe koje je treća strana podnela protiv Myproteina iz ili u vezi sa kršenjem bilo koje od ovih garancija;
 • Dobitnici promocija će biti obavešteni putem e-maila.


19. Sva takmičenja

Zadržavamo pravo da izmenimo ove Uslove bez prethodne najave s vremena na vreme.

Ova pravila će se primenjivati na svako takmičenje, osim u meri u kojoj bilo koja specifična instrukcija vezana za takmičenje predviđa drugačije.

Svakim učešećem smatraće se da su učesnici pročitali i razumeli ove Uslove i da su obavezani njima. Sve naše odluke će biti konačne i obavezujuće i neće biti uneta nikakva korespondencija.

Bilo koja osoba koja je zaposlena ili član najuže porodice zaposlenog u bilo kojoj kompaniji The Hut Group ili bilo koja druga osoba koja je direktno povezana sa organizacijom bilo kog takmičenja ne može učestvovati.

Takmičenja su otvorena samo za stanovnike Velike Britanije (isključujući Severnu Irsku)

Svi učesnici moraju biti stariji od 18 godina, osim ako se ne navede ili implicira neko drugo starosno ograničenje. Učesnici treba da, ako su mlađi od 18 godina, unapred dobiju dozvolu od roditelja ili staratelja.

Sve prijave moraju biti primljene do datuma određenog na konkursu. Odgovori će se unositi nakon podnošenja. Nikakva odgovornost neće biti preuzeta za odgovore koji su pogrešno usmereni, izgubljeni zbog tehničkih ili drugih razloga ili primljeni nakon završnog datuma.

Imamo apsolutno pravo da bez prethodnog obaveštenja diskvalifikujemo bilo koji unos u bilo koju konkurenciju za koju smatramo da su koristili neprikladna tehnička sredstva za ulazak i / ili verujemo da je lažan.

Učesnici su odgovorni za svoje troškove za pristup računarskim mrežama.

Nećemo biti odgovorni niti prihvatiti bilo kakvu odgovornost za: (i) bilo kakav propust pobednika ili bilo kojeg učesnika da se pridržava ovih uslova i odredbi; (ii) bilo koji poremećaj, odlaganje ili pogrešno upućivanje prijava; ili (iii) bilo kakve greške na serveru, sistemu ili mreži, neispravnosti ili nedostupnosti.

Mi ćemo biti promoter svih takmičenja u skladu sa ovim uslovima i odredbama, osim ako nije drugačije navedeno.

Ime pobednika će biti izabrano na osnovu nasumičnog izvlačenja, nakon završnog datuma, od svih dobijenih tačnih odgovora.

Dobitnik nagrade će biti obaviješten u roku od 28 dana nakon što je pobednik utvrđen

Molimo vas da imate u vidu da je rok 28 dana za isporuku svih nagrada.

Ako pobednik takmičenja nije u mogućnosti da uzme nagradu iz bilo kog razloga ili ako pobednika ne možemo obavestiti o nagradi nakon što su uloženi razumni napori, mi možemo da raspolažemo nagradom kako smatramo pogodnim bez ikakve odgovornosti prema pobedniku.

Za svako takmičenje dodeljuje se samo jedna nagrada po učesniku / e-mail adresi. Imena pobednika će biti dostupna na zahtev..

Imena pobednika mogu biti objavljena na našem veb-sajtu i / ili na našoj Facebook, Tvitter ili bilo kojoj drugoj društvenoj platformi


Nagrade

Ako iz bilo kog razloga navedena nagrada nije dostupna, zadržavamo pravo da po našoj proceni zamenimo nagradu sa ekvivalentnom nagradom ili nagradom sa većom vrednošću.

Samo jedna nagrada će biti dodeljena po učesniku.

Neće biti nagrade u novcu ili druge alternative ponuđenoj nagradi i nagrade neće biti prenosive.

Nagrade koje uključuju putovanja: (a) Organizacija putovanja je odgovornost pobednika, osim ako nije drugačije navedeno; (b) zadržavamo pravo da zahtevamo pismenu dozvolu od roditelja ili staratelja svakog pobednika koji je mlađi od 16 godina kao i pravo da zahtevamo od takvog pobednika da izabere kao pratioca nekog od 18 ili više godina.

Nagrade / ulaznice za takmičenje mogu biti ograničene na određen vremenski period u godini i ukoliko nije drugačije naznačeno, sve nagrade moraju se uzeti u roku od šest mjeseci od datuma izvlačenja takmičenja.

Tamo gde će nagrade biti dodeljene od strane trećeg lica, pobednik će morati da izvrši sve odgovarajuće ili primenljive rezervacije ili druge formalnosti direktno sa takvim provajderima. Nećemo imati nikakvu odgovornost za dela / neispunjavanje obaveza drugih osoba ili kompanija.


20. Referalna šema

U skladu sa dole navedenim uslovima, možete zaraditi "kredit" za korišćenje na ovom veb-sajtu tako što ćete nam uputiti novog klijenta (e) preko naše šeme upućivanja tako što ćete podeliti vezu za upućivanje i / ili šifru za upućivanje koju pružamo (‘Referral Scheme’). Vi samo imate pravo da učestvujete u ovoj Referalnoj šemi ako ste prethodno postavili porudžbinu na veb-sajtu.

Novi klijent je fizičko lice koje ranije nije napravilo porudžbinu kod nas. Ako je klijent imao nalog na veb-sajtu, ali nije prethodno napravio porudžbinu na veb-sajtu, onda ima pravo da učestvuje u referalnoj šemi samo preko ‘referentnog linka’. Ako klijent trenutno ima nalog na veb-sajtu onda neće biti u mogućnosti da učestvuju u referentnoj šemi preko ‘referentnog linka’ (bez obzira da je prethodno napravio porudžbinu).

Ako je klijent kliknuo na vaš referalni link, kod popusta će se automatski primeniti prilikom checkout-a.

Da bi se izbegla sumnja, bilo koji kredit koji je generisan iz Referentne šeme može se potrošiti samo na veb-sajtu, a ni vi ni klijent nemaju pravo da primate bilo kakvu vrstu plaćanja u vezi sa kreditom. Kredit nije otkupljiv za gotovinu. Kredit koji stoji na vašem računu i nije prenosiv ni na koji način.

Primljeni kredit ćete dobiti na svom računu 24 sata nakon slanja linka novom klijentu. Ako novi klijent otkaže porudžbinu iz bilo kog razloga roku od 3 dana od slanja, nećete se kvalifikovati za bilo koji kredit. Dobićete kredit u standardnoj valuti internet stranice.

Svaki kredit koji se prikupi putem referalne šeme koji nije korišćen u roku od 12 meseci od datuma obračuna, ističe.

Novi klijent mora da napravi porudžbinu u vrednosti od najmanje minimalne vrednosti koja je navedena na veb-sajtu.

Svi proizvodi sa popustom i proizvodi za pretplatu su isključeni iz referalne šeme. Ako učestvujete u referalnoj šemi, nećete moći da učestvujete ni u jednoj partnerskoj šemi, ponudama za povrat novca i / ili bilo kojim drugim promocijama ove prirode.

Možemo, po sopstvenom nahođenju, da u bilo kom trenutku povučemo vašu kreditnu liniju generisanu iz referalne šeme, ako verujemo ili sumnjamo da je vaša upotreba referalne šeme lažna, obmanjujuća ili suprotna ovim odredbama.


21. Ponude na sajtu


Maksimalni popust

Maksimalni popust će biti 14500 RSD po porudžbini, ako nije drugačije navedeno. Maksimalni popust može varirati u zavisnosti od promocije, ali će biti naveden ako je drugačiji.


Popusti za sajt / izabrane artikle

Popust koji se primenjuje u korpi, isključujući besplatne poklone i druge promotivne artikle. Maksimalna vrednost popusta i procenat će varirati u zavisnosti od promocije.


Vrednost popusta

Popust je dat kada su ispunjeni uslovi ponude. Maksimalna vrednost popusta i procenat će varirati u zavisnosti od promocije.


Procenat popusta

Procenat popusta se periodično smanjuje tokom vremena, kao što je navedeno. Maksimalna vrednost popusta i procenat će varirati u zavisnosti od promocije.


Cene Nekad/Sad

Popust se automatski primenjuje na proizvode kao što je prikazano na stranicama proizvoda. U nekim slučajevima cene Nekad/Sad se mogu slagati s kodom ponude, međutim to zavisi od promocije.


Besplatni Pokloni

Poklon(i) koji se automatski dodaju u korpu kada su ispunjeni uslovi ponude. U nekim slučajevima pokloni moraju biti dodani ručno u korpu.


Besplatna dostava

Popust se primenjuje pri odjvi i biće biti jednak specifičnim troškovima dostave izabrane zemlje. Dostava u druge zemlje može i dalje biti naplaćena.


Kupovina više proizvoda

Popust se odnosi na najjeftiniju stavku u korpi koja zadovoljava promotivne zahteve.


Izuzeci

Poklon vaučeri, proizvodi iz određenih kolekcija, noviteti i drugi posebno navedeni artikli oslobođeni su popusta. Zadržavamo pravo da izmenimo listu proizvoda u bilo koje vreme. Za jednu korpu se može primeniti samo jedan kod za popust.