25% POPUSTA NA VAŠU PORUDŽBINU | KOD: MPRS25

Uslovi korišćenja


Ovi uslovi korišćenja (‘Uslovi') regulišu korišćenje ('vi' ili 'vašeg') veb-sajta https://www.myprotein.rs/ ('Veb-sajt') I vašeg odnosa sa:


(i) The Hut.com Limited (posluje kao https://www.myprotein.rs/) čije je registrovano sedište na adresi, 5th Floor, Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ; ili


(ii) (a) ako je vaša kupovina izvršena u američkim dolarima (USD) ili kanadskim dolarima (CAD), a plaćanje se vrši korišćenjem debitne / kreditne / American Ekpress kartice, sa THGPP LLC (posluje kao https://us.myprotein.com/) čije je registrovano sedište na adresi: 1209 Orange Street, Wilmington, County of New Castle, Delaware, 19801, USA;


(iii) (a) ako je vaša kupovina izvršena u australijskim dolarima (AUD) i plaćanje se vrši korišćenjem debitne / kreditne / American Ekpress kartice, sa Skincarestore Australia Pty Limited (posluje kao https://au.myprotein.com/) čije je sedište na adredi: G01, 38 Atchison Street, St leonards, NSW 2065 Australia;


('mi', 'naš', ili 'nas'). ). Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja jer utiču na vaša prava i obaveze prema zakonu. Ako se ne slažete sa ovim Uslovima, molimo vas da ne pristupate niti koristite Veb-sajt. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate.1. Saglasnost


Korišćenjem Veb-sajta pristajete da budete obavezani ovim Uslovima korišćenja i ovlašćujete nas da prenosimo informacije (uključujući ažurirane informacije) kako bismo dobili informacije od trećih strana, uključujući, ali ne ograničavajući se na, brojeve debitnih ili kreditnih kartica ili kreditne izveštaje za potvrdu identiteta, da potvrdite vašu kreditnu karticu, da dobijete prvobitnu autorizaciju kreditne kartice i da autorizujete pojedinačne kupovne transakcije.


2. Amandmani 


Zadržavamo pravo da: 


ažuriramo ove Uslove s vremena na vreme i sve promene će postavljene putem odgovarajućeg obaveštenja na Veb-sajtu. Vaša je odgovornost da proverite da li ima takvih promena. Promene će se primieniti na korištenje veb-sajta nakon što smo postavili obaveštenje o tome. Ako ne želite da prihvatite nove uslove, ne bi trebalo da nastavite da koristite Veb-sajt. Ako nastavite da koristite Veb-sajt nakon datuma kada promena stupi na snagu, vaše korišćenje Veb-sajta označava vaš pristanak da budete obavezani novim Uslovima; 

modifikujemo ili isključimo, privremeno ili trajno, ovaj veb-sajt i materijal sadržan unutar (ili bilo kog dela) bez prethodnog obaveštenja i ovim potvrđujete da nećemo biti odgovorni za bilo kakve izmene ili povlačenje veb-sajta ili njegovog sadržaja; i

onemogućimo bilo koji identifikacioni kod korisnika ili lozinku koju smo vam dali, bilo da ste ih izabrali ili su vam dodeljeni, u bilo koje vreme, ako po našem mišljenju niste ispunili bilo koju od odredbu ovih Uslova.

 

3. Registracija


Korišćenjem ovog Veb-sajta garantujete da:

da ste zakonski sposobni za sklapanje obavezujućih ugovora;

da imate najmanje 18 godina;

da su lični podaci koje ste dali prilikom registracije istiniti, tačni, aktuelni i potpuni u svakom pogledu; 

i da se ne predstavljate kao druga osoba ili entitet.

Dužni ste da nas odmah obavestite o svim promenama ličnih podataka e-maila ili telefoniranjem našim predstavnicima službe korisnika na:


Tel: 0161 813 1487


4. Politika privatnosti 


Mi ćemo tretirati sve vaše lične podatke kao poverljive i koristićemo ih samo u skladu sa našom Politikom privatnosti. Pored toga, mi ćemo obraditi informacije o vama u skladu sa našom Politikom privatnosti. Koristeći našeg veb-sajta, pristajete na takvu obradu i garantujete da su svi podaci koje ste dali tačni


Kada kupujete na ovom veb-sajtu, mi ćemo vas zamoliti da unesete lične podatke kako bismo vas identifikovali, kao što su vaše ime, e-mail adresa, adresa za naplatu, adresa za isporuku, kreditna kartica ili druge informacije o plaćanju. Potvrđujemo da će ove informacije biti čuvane u skladu sa registracijom koju imate u kancelariji Poverenika za podatke.


5. Zaštita Vaše Bezbednosti 


Da bismo osigurali da se vaša kreditna, debitna ili platna kartica ne koristi bez vašeg pristanka, mi ćemo validirati ime, adresu i druge lične informacije koje ste nam dostavili tokom procesa porudžbine na osnovu odgovarajućih baza podataka treće strane.


Rizik od internet prevara shvatamo vrlo ozbiljno. Sa povećanjem obima lažnih transakcija kreditnim karticama, ulažemo sve napore da osiguramo da su svi nalozi temeljno provereni koristeći već dostavljene informacije. Postoji mogućnost da vas kontaktiramo kako bismo izvršili dodatne sigurnosne provere i tražimo vašu saradnju. Nećemo tolerisati lažne transakcije i takve transakcije će biti prijavljene nadležnim organima.


Prihvatanjem ovih Uslova pristajete na izvršenje takvih provera. Prilikom izvršavanja ovih provera, lični podaci koje ste vi dostavili mogu se otkriti registrovanoj Agenciji za kreditne reference koja može voditi evidenciju tih informacija. Možete biti sigurni da je ovo učinjeno samo da biste potvrdili vaš identitet, da kreditna provera nije izvršena i da će vaš kreditni rejting ostati nepromijenjen. Sve informacije koje nam dostavite će se koristiti sigurno i strogo u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka iz 1998. godine.


6. Saglasnost


Veb-sajt se može koristiti samo u zakonite svrhe i na zakonit način. Slažete se da ćete se pridržavati svih važećih zakona, statuta i propisa koji se odnose na Veb-sajt i njegovu upotrebu. Slažete se da nećete:


učitavati ili prenositi kompjuterske viruse, Trojan viruse, crve, logičke bombe ili bilo čega drugog dizajniranog da ometa, prekine ili ometa normalne operativne procedure računara na našem veb-sajtu;

učitavati ili prenositi bilo koji materijal koji je klevetnički, uvredljiv ili sraman na našem veb-sajtu; i

da nećete pokušavati da dobijete neovlašćeni pristup na našem sajtu, serveru na kome se nalazi naš sajt ili bilo kom serveru, računaru ili bazi podataka koja je povezana sa našim sajtom. Takođe, da nećete napadati naš sajt preko napada uskraćivanja usluge ili distribuiranog napada na uskraćivanje usluge.

Kršenjem ovih odredbi, vi biste počinili krivično delo prema Zakonu o kompjuterskoj zloupotrebi iz 1990. Mi ćemo prijaviti svako takvo kršenje nadležnim organima za sprovođenje zakona i mi ćemo sarađivati sa tim vlastima tako što ćemo im otkriti vaš identitet. U slučaju takvog kršenja, vaše pravo na korišćenje našeg veb-sajta će odmah prestati.


Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu prouzrokovanu distribuiranim napadom uskraćivanja usluge, virusima ili drugim tehnološki štetnim materijalom koji može zaraziti vašu kompjutersku opremu, kompjuterske programe, podatke ili drugi vlasnički materijal zbog vašeg korištenja našeg veb-sajta ili zbog preuzimanja bilo kakvog materijala objavljenog na njemu, ili na bilo kom sajtu koji je povezan sa njim.


7. Linkovi trećih lica


Kao pogodnost za naše klijente, Veb-sajt može sadržati linkove ka drugim veb-sajtovima ili materijalima koji su izvan naše kontrole. Za vašu informaciju, mi nismo odgovorni za takve veb-sajtove ili materijale niti ih razmatramo ili podržavamo. Nećemo biti odgovorni za praksu privatnosti ili sadržaj takvih veb-sajta niti za bilo kakvu štetu, gubitak ili delo koje je prouzrokovano ili navodno prouzrokovano u vezi sa, upotrebom ili oslanjanjem na bilo koju takvu reklamu, sadržaj, proizvode, materijale ili usluge na takvim spoljnim sajtovima ili resursima.


8. Porudžbine


Sve porudžbine se prihvataju ili odbijanju u zavisnosti od dostupnosti proizvoda. Ako naručenai proizvod nije dostupna, dovićete obaveštenje putem e-maila (ili drugim sredstvima ako nije navedena adresa e-maila) i imaćete opciju da sačekate da stavka bude dostupna na zalihama ili da otkažete vašu porudžbinu.


Sve porudžbine koje napravite će se tretirati kao ponuda za kupovinu robe ili usluga od nas i mi imamo pravo da odbijemo takve ponude u bilo kom trenutku. Prihvatate da svaka automatska potvrda vaše porudžbine koju možete da primite od nas ne predstavlja naše prihvatanje vaše ponude za kupovinu robe ili usluga koje se reklamiraju na našem Veb-sajtu. Zaključivanje ugovora između vas i nas će se izvršiti kada (i) zadužimo Vašu kreditnu, debitnu karticu ili PayPal račun ili (ii) pošaljemo robu vama ili započnemo usluge, zavisno od toga šta je kasnije, kada ćemo poslati e-mail koji potvrđuje da je ugovor zaključen ('Potvrda Slanja'). Ugovor će se odnositi samo na robu ili usluge koje smo potvrdili u Potvrdi Slanja. Mi nećemo biti obavezni da dostavimo bilo koju drugu robu ili usluge koje su možda bile deo vaše porudžbine sve dok otprema takve robe ili usluga nije potvrđena u posebnoj Potvrdi Slanja.


Mi ćemo brigu i odgovornost, ukoliko je to u našoj moći, da čuvamo detalje vaše porudžbine i plaćanja sigurnim, ali ne možemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak koji možete pretrpeti ako treće lice obezbedi neovlašćeni pristup bilo kojim podacima koje ste dali kada pristupate ili naručujete sa veb-sajta.


Proizvodi koji se prodaju na Veb-sajtu nisu za prodaju ili distribuciju. Zadržavamo pravo da otkažemo porudžbine i / ili suspendujemo naloge sa kojih verujemo da se naručuju proizvodi koji krše ovu odredbu. 


Odgovornost za proizvode preuzećete na sebe nakon što budu dostavljeni na adresu za isporuku koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda. Mi ne preuzimamo nikakvu odgovornost u slučaju da navedete neispravnu adresu za isporuku ili ako ne preuzmete proizvode sa adrese za isporuku koju ste naveli.


9. Pravo na otkazivanje porudžbine


Ako ste kupili robu ili usluge kao potrošač (tj. za privatnu upotrebu, a ne za poslovnu upotrebu), imajte na umu da imate pravo da otkažete bilo koji ugovor zaključen sa nama u roku od 14 dana od dana kada ste preuzeli proizvode.


Ako želite da raskinete ugovor u skladu sa ovom klauzulom, molimo vas da pogledate našu Politiku Povraćaja za više detalja o tome. 


10. Cene i Plaćanje


Sve cene prikazane na veb stranici uključuju PDV (gde je primenjivo) po trenutnim cenama i tačne su u vreme unosa informacija u sistem. Međutim, zadržavamo pravo da promenimo cene u bilo koje vrieme bez prethodnog obaveštenja (bilo kakve promene neće uticati na porudžbine za koje ste dobili Potvrdu o slanju od nas).

Ako je vaša adresa dostave u Ujedinjenom Kraljevstvu, neće vam biti naplaćeni nikakvi dodatni porezi. 

Ako je vaša adresa za isporuku van Ujedinjenog Kraljevstva, podložni ste uvoznim carinama i porezima (uključujući PDV), koji se naplaćuju kada isporuka stigne u odredišnu zemlju. Sve takve dodatne troškove morate snositi vi. Treba napomenuti da se carinske politike i prakse veoma razlikuju od zemlje do zemlje. Preporučujemo da se za informacije obratite lokalnom carinskom uredu.


Plaćanje se može izvršiti bilo kojom glavnom kreditnom ili debitnom karticom ili putem PayPal računa. Suma naplate će biti zadužena i skunuta sa vašeg računa pre nego što vam pošaljemo vašu porudžbinu ili pružimo uslugu.


Ako je cena prikazana na satju pogrešna, što je malo verovatno, i mi to otkrijemo pre nego što prihvatimo vašu porudžbinu u skladu s klauzulom 9, ne moramo vam prodati robu po prikazanoj ceni. Uvek pokušavamo da osiguramo da su cene proizvoda prikazane na našem veb-sajtu tačne, ali povremeno se mogu pojaviti greške. Ako otkrijemo grešku u ceni proizvoda koje ste naručili, obavestićemo vas što je pre moguće i dati vam mogućnost ponovnog potvrđivanja vaše porudžbine po ispravnoj ceni ili mogućnost otkazivanja porudžbine. Ako otkažete vašu porudžbinu, a već ste platili proizvode (koji još nisu otpremljeni), onda ćete dobiti puni povrat novca.


Potvrđujete da je kreditna, debitna kartica ili PayPal račun koji se koristi vaš. Svi korisnici kreditnih / debitnih kartica podležu proveri validnostii i autorizaciji od strane izdavalaca kartice. Ako izdavalac vaše platne kartice odbije ili, iz bilo kojeg razloga, odobri plaćanje nama, mi nećemo biti odgovorni za bilo kakvo odlaganje ili neisporuku.


Ako plaćanje kreditnom ili debitnom karticom iz bilo kog razloga nije uspješno obrađeno, zadržavamo pravo na ponovnu obradu plaćanja. Dostavićemo vam najmanje 48 sati unapred obaveštenje o bilo kakvom pokušaju da izvršite plaćanje slanjem e-maila na e-mail adresu koju ste nam dostavili. Ako ne želite da pokušamo da izvršimo plaćanje, morate da otkažete porudžbinu u roku od 48 sati od trenutka kada vam pošaljemo ovaj e-mail.


Dozvoljavamo vam da koristite kodove za popuste isključivo na osnovu uslova korišćenja na kojih su izdati, što, između ostalog, može da uključi uslove koji se odnose na vašu podobnost da ih koristite i maksimalnu vrednost porudžbine. Molimo vas da se upoznate sa ovim uslovima i odredbama pre nego što naručite, jer zadržavamo pravo da odbijemo ili otkažemo bilo koje porudžbine koje nisu u skladu sa ovim uslovima čak i ako je vaša kreditna ili debitna kartica naplaćena. Ako postoji bilo kakva neusklađenost između odredbi i uslova pod kojima su izdani kodovi za popuste i ovih odredbi i uslova, prevladavaju uslovi korišćenja kodova za popust. Kopiju odredbi i uslova kodova za popust možete dobiti e-mailom ili telefonskim pozivom predstavnicima službe za korisnike na:e-mail address: customer.experience@thehutgroup.com

UK Tel: 0161 813 1487


11. Intelektualna svojina


Sadržaj veb-sajta je zaštićen autorskim pravima, zaštitnim znakovima, bazama podataka i drugim pravima intelektualne svojine i vi potvrđujete da će materijal i sadržaj koji su deo veb-sajta ostati na sajtu ili našim licenciranim licima.


Možete da preuzmete i prikažete sadržaj Veb-sajta na ekranu računara, skladištite takav sadržaj u elektronskom obliku na disku (ali ne na bilo kom serveru ili drugom uređaju za skladištenje koji je povezan na mrežu) ili da odštampate jednu kopiju takvog sadržaja za svoje ličnu, ne -komercijalna upotrebu, pod uslovom da zadržite sva neizmenjena obaveštenja o autorskim pravima i vlasništvu. Ne smete na drugi način reprodukovati, modifikovati, kopirati ili distribuirati ili koristiti u komercijalne svrhe bilo koji materijal ili sadržaj na Veb-sajtu.


12. Ograničenje Odgovornosti


Snabdevanje robom

(a) U skladu sa klauzulom 14 (b), ako se ne pridržavamo ovih Uslova, mi ćemo biti odgovorni samo za gubitke koje ste pretrpeli kao rezultat našeg nepoštovanja (bilo da proizlaze iz ugovora, delikta (uključujući nemar) ) kršenje zakonske ili druge obaveze) gde postoje predvidljive posledice takvog propusta. 

(b) Ništa u ovim Uslovima ne isključuje ili ograničava našu odgovornost za: 

(i) smrt ili lična povredu prouzrokovana našom nepažnjom; 

(ii) prevaru ili lažno predstavljanje; 

(iii) svako kršenje obaveza predviđenih članom 12 Zakona o prodaji robe 1979. ili članu 2 Zakona o snabdevanju robama i uslugama iz 1982.; 

(iv) neispravne proizvode prema Zakonu o zaštiti potrošača iz 1987.; ili 

(v) svako namerno kršenje ovih Uslova bi vam dalo pravo pravo da raskinete Ugovor; ili 

(vi) bilo koje drugo pitanje za koje bi bilo nezakonito da isključimo ili pokušamo da isključimo našu odgovornost.

Korišćenje Web-sajta 

Sajt je obezbeđen 'onakav kakav je' i 'kao dostupan' bez ikakvog predstavljanja ili odobrenja i mi ne dajemo nikakve garancije, bilo eksplicitn ili implicitne, u vezi sa tim i njegovom upotrebom. Prihvatate da ne možemo da garantujemo i ne možemo biti odgovorni za bezbednost ili privatnost veb-sajta i bilo koje informacije koje ste vi obezbedili. Morate snositi rizik vezan za korištenje Interneta.


Dok ćemo pokušati da osiguramo da je materijal koji se nalazi na veb-sajtu tačan, ugledan i visokog kvaliteta, ne možemo prihvatiti odgovornost ako to nije slučaj. Mi nećemo biti odgovorni za bilo kakve greške ili propuste ili za rezultate dobijene korišćenjem takvih informacija ili za bilo kakve tehničke probleme koje možete imati sa Veb-sajtom. Ako smo informisani o bilo kakvim netačnostima u materijalu na Veb-sajtu, pokušaćemo da to ispravimo čim to možemo.


Posebno se odričemo svih obaveza u vezi sa sledećim: 


nekompatibilnost Veb-sajta sa bilo kojom opremom, softverom ili telekomunikacionim linkovima; tehnički problemi, uključujući greške ili prekide rade Veb-sajta; 

nepodobnost, nepouzdanost ili netačnost veb-sajta; i

neuspeh Veb-sajta da zadovolji vaše zahteve. 

U punoj meri dozvoljenoj važećim zakonom, slažete se da nećemo biti odgovorni vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve posledične ili slučajne štete (oba od ovih uslova uključuju, bez ograničenja, čisti ekonomski gubitak, gubitak profita, gubitak posla, gubitak očekivanih ušteda, izgubljeni troškovi, gubitak privatnosti i gubitak podataka) ili bilo koje druge indirektne, posebne ili kaznene štete koje proizilaze iz ili su vezane za vaše korištenje Veb-sajta.


13. Razdvajanje


Ako se bilo koji dio ovih Uslova smatra nezakonitim, ništavim ili iz bilo kojeg razloga nepopravljivim, tada će se ta odredba smatrati odvojivom od ovih Uslova i neće uticati na validnost preostalih odredbi Uslova.


14. Odricanje


Nikakvo odricanje od naše strane neće se tumačiti kao odricanje od bilo kojeg postupka ili kršenja bilo koje odredbe.


15. Ceo Dogovor


Ovi Uslovi čine celu osnovu svakog dogovora postignutog između vas i nas.


16. Zakon i nadležnost 


Ovi Uslovi će se regulisati i tumačiti u skladu sa zakonima Engleske i Velsa, a o svim sporovima će odlučivati samo engleski sudovi.


17. Myprotein Online Price Beater


Mora biti isti kvalitet sastojaka 

Mora biti u Velikoj Britaniji 

Moramo biti u mogućnosti da potvrdimo ponudu

Proizvod mora biti na zalihama i spreman za isporuku tog dana po nižoj ceni. Zaostale porudžbine neće biti uparene i ne slažemo cene za stavke koje nisu na zalihama 

Proizvod mora biti novi proizvod, kojem nije smanjena cena zbog oštećenja ili zastarelosti Ostali Ostali kuponi i promotivni kodovi ne smeju se koristiti sa podudaranjem cena

Cena mora biti formirana PRE naručivanja proizvoda od nas. Retrospektivno se ne poštuju zahtevi za usklađivanje cena

Zadržavamo pravo da isključimo ‘specijalne ponude’


Možemo samo da nadmašimo cene pojedinačnih proizvoda, a ne kombinaciju proizvoda 

Kompanija mora da je trgovala najmanje 6 meseci i da je u mogućnosti da izvrši online plaćanje, inače će to biti prepušteno našoj slobodi odličivanja

Mora biti slično (veličina, ukus i kvalitet). Pro rate cena su strogo po našem nahođenju. Zadržavamo pravo da ne upoređujemo cene ako smatramo da proizvodi nisu uporedivi

Zadržavamo pravo da uklonimo ovu uslugu u bilo koje vreme bez prethodne najave 

Nismo u mogućnosti da nadmašujemo cene Myprotein proizvode od dobavljača

Naša odluka je konačna


18. Komentari proizvoda


Ako pošaljete komentar proizvoda, dajete nam ne-ekskluzivno, besplatno, trajno, neopozivo i potpuno pod-licencirano pravo na korišćenje, reprodukciju, modifikovanje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje, kreiranje izvedenih dela, distribuciju i prikazivanje u svim medijima.


Vi odobravate Myprotein i njegovo pod-licencama pravo da koriste ime koje ste poslali u vezi sa takvim sadržajem, ako se tako izabere. 


Slažete se da ćete se odreći prava da budete identifikovani kao autor takvog sadržaja i vaše pravo da se protivite uvredljivom tretmanu takvog sadržaja. 


Slažete se da ćete izvršiti sve daljnje radnje potrebne za usavršavanje bilo kojeg od gore navedenih prava koje ste dali Myproteinu, uključujući izvršenje dokumenata na zahtev Myproteina. 


Vi predstavljete i garantujete da posedujete ili na drugi način kontrolišete sva prava na sadržaj koji objavljujete; na dan kada je sadržaj ili materijal dostavljen na sajtu Myproteina: 


Sadržaj i materijal su tačni; 


Upotreba sadržaja i materijala koji dostavljate ne krši važeće smernice za Myprotein i neće prouzrokovati povrede bilo kojoj osobi ili entitetu (uključujući i činjenicu da sadržaj ili materijal nije klevetnički). Slažete se da ćete obestetiti Myprotein za sve tužbe koje je treća strana podnela protiv Myproteina iz ili u vezi sa kršenjem bilo koje od ovih garancija. 

Dobitnici promocija će biti obavešteni putem e-maila.


19. Sva Takmičenja


Zadržavamo pravo da izmenimo ove Uslove bez prethodne najave s vremena na vreme. 


Ova pravila će se primenjivati na svako takmičenje, osim u meri u kojoj bilo koja specifična instrukcija vezana za takmičenje predviđa drugačije.


Svakim učešećem smatraće se da su učesnici pročitali i razumeli ove Uslove i da su obavezani njima. Sve naše odluke će biti konačne i obavezujuće i neće biti uneta nikakva korespondencija.


Bilo koja osoba koja je zaposlena ili član najuže porodice zaposlenog u bilo kojoj kompaniji The Hut Group ili bilo koja druga osoba koja je direktno povezana sa organizacijom bilo kog takmičenja ne može učestvovati. 


Takmičenja su otvorena samo za stanovnike Velike Britanije (isključujući Severnu Irsku)


Svi učesnici moraju biti stariji od 18 godina, osim ako se ne navede ili implicira neko drugo starosno ograničenje. Učesnici treba da, ako su mlađi od 18 godina, unapred dobiju dozvolu od roditelja ili staratelja. 


Sve prijave moraju biti primljene do datuma određenog na konkursu. Odgovori će se unositi nakon podnošenja. Nikakva odgovornost neće biti preuzeta za odgovore koji su pogrešno usmereni, izgubljeni zbog tehničkih ili drugih razloga ili primljeni nakon završnog datuma. 


Imamo apsolutno pravo da bez prethodnog obaveštenja diskvalifikujemo bilo koji unos u bilo koju konkurenciju za koju smatramo da su koristili neprikladna tehnička sredstva za ulazak i / ili verujemo da je lažan


Učesnici su odgovorni za svoje troškove za pristup računarskim mrežama.


Nećemo biti odgovorni niti prihvatiti bilo kakvu odgovornost za: (i) bilo kakav propust pobednika ili bilo kojeg učesnika da se pridržava ovih uslova i odredbi; (ii) bilo koji poremećaj, odlaganje ili pogrešno upućivanje prijava; ili (iii) bilo kakve greške na serveru, sistemu ili mreži, neispravnosti ili nedostupnosti. 


Mi ćemo biti promoter svih takmičenja u skladu sa ovim uslovima i odredbama, osim ako nije drugačije navedeno.


Nagrade


Ako iz bilo kog razloga navedena nagrada nije dostupna, zadržavamo pravo da po našoj proceni zamenimo nagradu sa ekvivalentnom nagradom ili nagradom sa većom vrednošću.


O Samo jedna nagrada će biti dodeljena po učesniku.


Neće biti nagrade u novcu ili druge alternative ponuđenoj nagradi i nagrade neće biti prenosive. 


Obaveštenje


Ime pobednika će biti izabrano na osnovu nasumičnog izvlačenja, nakon završnog datuma, od svih dobijenih tačnih odgovora.


Dobitnik nagrade će biti obaviješten u roku od 28 dana nakon što je pobednik utvrđen


Molimo vas da imate u vidu da je rok 28 dana za isporuku svih nagrada.


Ako pobednik takmičenja nije u mogućnosti da uzme nagradu iz bilo kog razloga ili ako pobednika ne možemo obavestiti o nagradi nakon što su uloženi razumni napori, mi možemo da raspolažemo nagradom kako smatramo pogodnim bez ikakve odgovornosti prema pobedniku. 


Za svako takmičenje dodeljuje se samo jedna nagrada po učesniku / e-mail adresi. Imena pobednika će biti dostupna na zahtev..


Imena pobednika mogu biti objavljena na našem veb-sajtu i / ili na našoj Facebook, Tvitter ili bilo kojoj drugoj društvenoj platformi.


Nagrade


Nagrade koje uključuju putovanja: (a) Organizacija putovanja je odgovornost pobednika, osim ako nije drugačije navedeno; (b) zadržavamo pravo da zahtevamo pismenu dozvolu od roditelja ili staratelja svakog pobednika koji je mlađi od 16 godina kao i pravo da zahtevamo od takvog pobednika da izabere kao pratioca nekog od 18 ili više godina.


Nagrade / ulaznice za takmičenje mogu biti ograničene na određen vremenski period u godini i ukoliko nije drugačije naznačeno, sve nagrade moraju se uzeti u roku od šest mjeseci od datuma izvlačenja takmičenja.


Tamo gde će nagrade biti dodeljene od strane trećeg lica, pobednik će morati da izvrši sve odgovarajuće ili primenljive rezervacije ili druge formalnosti direktno sa takvim provajderima. Nećemo imati nikakvu odgovornost za dela / neispunjavanje obaveza drugih osoba ili kompanija.


SMS Takmičenja


Nagrade se naplaćuju na račun kredita. Besplatne za učestvovanje (mogu se primeniti standardne mrežne naknade).

Datum isteka – 23:59 05/06/16

Morate imati 18 ili više godina u trenutku ulaska u ovu nagradnu igru. 

Morate biti rezident u Ujedinjenom Kraljevstvu (bez Severne Irske) za ulazak u ovu nagradnu igru. Takmičenje nije otvoreno za bilo koga ko je povezan sa promocijom, uključujući zaposlene i službenike Promotera i / ili bilo kojeg člana The Hut Group ili članova njihovih porodica i bilo koga profesionalno povezanog sa izvlačenjem nagrada, uključujući (ali ne ograničavajući se na) zaposlene u marketinškoj agenciji koju koristi Promotor ili agenti.

Ova nagradna igra se završava u 23:59 5. juna 2016. godine. Prijave poslate nakon ovog vremena neće biti uvrštene u izvlačenje nagrada. 

Da biste ostvarili pravo da učestvujete u izvlačenju nagrada, morate poslati poruku MP na broj 63333 pre nego što se završi izvlačenje nagrada. Nećemo vam naplatiti ulazak, ali će se primenjivati naplata od strane standardne mreže. 

Biće jedan pobednik i pet trkača. Pobednik i svaki drugi kandidat će biti nasumično izabrani iz svih kvalifikovanih prijava nakon završetka izvlačenja nagrada pod nadzorom nezavisnog posmatrača i biće obavešteni putem telefonskog broja koji ima promoter u roku od 30 dana od datuma završetka.

Ime pobednika i svakog drugoplasiranog će biti objavljeno na Myprotein veb-sajtu (“Veb-sajt”). Pobednik će dobiti kredit od 500 funti za potrošnju na veb-sajtu, a svaki plasirani će dobiti kredit od 100 funti za potrošnju na veb-sajtu. 

Ulaskom u izvlačenje nagrada pristajete na bilo koji PR ili marketing bilo kojeg člana The Hut Grupe koji želi da promoviše svoje veb stranice ili proizvode (koristeći broj telefona koji ste dali kada ste ušli u izvlačenje nagrada i uključili marketing putem teksta). 

Ulaskom na ovo takmičenje pristajete da primate ponude, novosti i promocije od The Hut.com Limited (posluje kao Myprotein).

Nagrada se ne može zamijeniti, vratiti ili preneti. Nije dostupna alternativa za gotovinu. 

Promoter zadržava pravo da bez prethodnog obaveštenja diskvalifikuje sve učesnike za koje smatra da su lažni. 

Odluka Promotera je konačna i nijedna korespondencija neće biti uneta. 

Promoter zadržava pravo da izmeni ove uslove i odredbe u bilo kom trenutku (i svaka takva promena će biti objavljena putem teksta). 

Ulazak u nagradnu igru će se smatrati prihvatanjem ovih uslova. Izvlačenje nagrada i ove odredbe i uslovi regulisani su engleskim zakonom i podležu isključivoj nadležnosti engleskih sudova. Promoter: Hut.com Limited kompanija registrovana u Engleskoj i Velsu (broj kompanije 05016010) čije je sedište u Meridian House, Gadbrook Park, Rudheath, Cheshire, CV9 7RA. 

Ova promocija ni na koji način nije sponzorisana, podržana ili administrirana od strane Facebook-a niti je povezana s njim.


20. Referalna šema 


U skladu sa dole navedenim uslovima, možete zaraditi "kredit" za korišćenje na ovom veb-sajtu tako što ćete nam uputiti novog klijenta (e) preko naše šeme upućivanja tako što ćete podeliti vezu za upućivanje i / ili šifru za upućivanje koju pružamo (‘Referral Scheme’). Vi samo imate pravo da učestvujete u ovoj Referalnoj šemi ako ste prethodno postavili porudžbinu na veb-sajtu. 


Novi klijent je fizičko lice koje ranije nije napravilo porudžbinu kod nas. Ako je klijent imao nalog na veb-sajtu, ali nije prethodno napravio porudžbinu na veb-sajtu, onda ima pravo da učestvuje u referalnoj šemi samo preko ‘referentnog linka’. Ako klijent trenutno ima nalog na veb-sajtu onda neće biti u mogućnosti da učestvuju u referentnoj šemi preko ‘referentnog linka’ (bez obzira da je prethodno napravio porudžbinu). 


Ako je klijent kliknuo na vaš referalni link, kod popusta će se automatski primeniti prilikom checkout-a. 


Da bi se izbegla sumnja, bilo koji kredit koji je generisan iz Referentne šeme može se potrošiti samo na veb-sajtu, a ni vi ni klijent nemaju pravo da primate bilo kakvu vrstu plaćanja u vezi sa kreditom. Kredit nije otkupljiv za gotovinu. Kredit koji stoji na vašem računu i nije prenosiv ni na koji način.Primljeni kredit ćete dobiti na svom računu 24 sata nakon slanja linka novom klijentu. Ako novi klijent otkaže porudžbinu iz bilo kog razloga roku od 3 dana od slanja, nećete se kvalifikovati za bilo koji kredit. Dobićete kredit u standardnoj valuti internet stranice. 


Svaki kredit koji se prikupi putem referalne šeme koji nije korišćen u roku od 12 meseci od datuma obračuna, ističe. 


Novi klijent mora da napravi porudžbinu u vrednosti od najmanje minimalne vrednosti koja je navedena na veb-sajtu.


Svi proizvodi sa popustom i proizvodi za pretplatu su isključeni iz referalne šeme. Ako učestvujete u referalnoj šemi, nećete moći da učestvujete ni u jednoj partnerskoj šemi, ponudama za povrat novca i / ili bilo kojim drugim promocijama ove prirode. 


Možemo, po sopstvenom nahođenju, da u bilo kom trenutku povučemo vašu kreditnu liniju generisanu iz referalne šeme, ako verujemo ili sumnjamo da je vaša upotreba referalne šeme lažna, obmanjujuća ili suprotna ovim odredbama.


21. Poklon Vaučeri


Myprotein Poklon Vaučer se može iskoristiti za kupovinu bilo kog proizvoda na sajtu www.myprotein.com. Naši uslovi korišćenja [http://www.myprotein.com/customer-services/terms-and-conditions.list], zajedno sa dole navedenim uslovima i odredbama, odnose se na kupovinu vašeg poklon vaučera. Možete ga poslati porodici i prijateljima putem e-maila ili ga odštampati kako biste ga lično uručili. To je savršen poklon kada ne znate šta da kupite!


Šta je Myprotein Poklon Vaučer?


Myprotein Poklon Vaučer je dostupan u iznosu od £10, £25 i £50 i omogućava vam da date poklon kada ne znate šta da kupite. Poklon vaučeri se izdaju putem e-maila koristeći elektronski kod vaučera koji se zatim može iskoristiti na Checkout-u kako bi se kupio bilo koji proizvod na sajtu www.myprotein.com.


Kako da poručim Poklon Vaučer?


Poklon vaučer možete da dodate u vašu korpu za kupovinu kao i svaki drugi proizvod tako što ćete izabrati dugme „Dodaj u korpu“ na tabu „Kupi odmah“. Zatim nastavite sa checkout-om da biste dovršili porudžbinu. Ako želite da kupite više od jednog poklon vaučera, možete povećati količinu artikla na korpi ili se vratiti na odgovarajuću stranicu proizvoda za poklon vaučer i dodati još artikala u vašu korpu. Možete kupiti i druge proizvode u isto vreme kada ste i poručili poklon vaučer. Poklon vaučeri se vrednuju i izdaju u funtama GBP. Kod kupovine poklon vaučera ne možete koristiti kodove za popuste. 


Kako ću dobiti Poklon Vaučer?


Kada je vaša porudžbina obrađena i mi smo preuzeli uplatu, biće vam poslat elektronski poklon vaučer kod na vaš e-mail na koju se šalje i vaš e-mail sa potvrdom porudžbine. 


Kako da poklonim nekome Pokol Vaučer? 


Kada primite elektronski kod za poklon vaučer, možete ga proslediti primaocu poklona, ili ga možete odštampati i dati im lično. Poklon vaučeri važe 12 meseci od datuma kupovine.


Ja sam primalac Poklon Vaučera, kako ga mogu iskoristiti?


Poklon vaučeri se mogu koristiti za kupovinu bilo kog proizvoda na www.myprotein.com. Izaberite stavku koju želite naručiti i dodajte je u vašu korpu. Da biste primenili poklon vaučer, unesite elektronski kod vaučera koji ste primili u polju ‘Kod za popust’ i kliknite na dugme ‘Dodaj’. Ovo će zatim primeniti vaučer na vašu porudžbinu. Zatim pređite na Checkout kao i obično. 


Koja su ograničenja? 


Možete koristiti samo jedan vaučer po porudžbini i i nikakva promena neće biti izdata ako se puna vrednost vaučera ne iskoristi u porudžbini.. 


Poklon vaučeri se važe 12 meseci od datuma kupovine, tako da osigurajte da ćete iskoristiti poklon vaučer na vreme. 


Poklon vaučeri se mogu koristiti samo na sajtu: www.myprotein.com. 


Poklon vaučeri se vrednuju i izdaju u funtama GBP.

Poklon vaučer ne možete koristiti u kombinaciji sa bilo kojim drugim kodom popusta. 


Platio sam porudžbinu koristeći poklon vaučer. Šta se dešava ako želim da vratim svoju porudžbinu? 


Za porudžbine koje su otkazane, povraćaj će biti izvršen putem istog načina plaćanja koji se koristi prilikom plaćanja porudžbine. Stoga, ako ste platili, ili delimično platili, porudžbinu koristeći Myprotein poklon vaučer, svaki povraćaj će biti izdat u poklon vaučerima na istu vrednost. 


Izgubio sam Poklon Vaučer. Šta da radim? 


Ako ste primalac Myprotein poklon vaučera, molimo vas da pitate kupca da li još uvek ima detalje o vašem kodu vaučera. Ako nije, molimo vas da od kupca zatražite da nas kontaktira putem marketing@myprotein.com kako bi se poklon vaučer mogao ponovo izdati. Možemo samo ponovno izdavati vaučere za poklone koji nisu otkupljeni. Da bi se izbegla sumnja, originalni poklon vaučer će biti poništen ako izdamo zamenu. Originalni datum isteka će važiti i dalje.


Rizik i gubitak  


Rizik od gubitka i prava na poklon vaučer prelazi na kupca nakon našeg elektronskog prenosa poklon vaučera kupcu ili određenom primaocu. Mi nismo odgovorni ako je poklon vaučer izgubljen, ukraden, uništen ili upotrebljen bez vašeg odobrenja. 


Prevara 


Mi ćemo imati pravo da zatvorimo naloge klijenata i preuzmemo uplatu iz alternativnih oblika plaćanja ako je poklon vaučer koji ste dobili prevarom otkupljen i / ili već korišćen za kupovinu na sajtu: www.myprotein.com


Mogu li vratiti poklon vaučer? 


Poklon vaučeri se ne mogu vratiti ili naplatiti za novac, osim u skladu sa vašim zakonskim pravima. Vrednost poklon vaučera se ne može konvertovati za keš.
23. Ponude na sajtu


Maksimalni popust 


Maksimalni popust će biti 500 £ po porudžbini, ako nije drugačije navedeno. Maksimalni popust može varirati u zavisnosti od promocije, ali će biti naveden ako je drugačiji. 

Popusti za sajt / izabrane artikle 


Popust koji se primenjuje u korpi, isključujući besplatne poklone i druge promotivne artikle. Maksimalna vrednost popusta i procenat će varirati u zavisnosti od promocije.


Vrednost popusta


Popust je dat kada su ispunjeni uslovi ponude. Maksimalna vrednost popusta i procenat će varirati u zavisnosti od promocije. 


Procenat popusta


Procenat popusta se periodično smanjuje tokom vremena, kao što je navedeno. Maksimalna vrednost popusta i procenat će varirati u zavisnosti od promocije. 


Cene Nekad/Sad


Popust se automatski primenjuje na proizvode kao što je prikazano na stranicama proizvoda. U nekim slučajevima cene Nekad/Sad može se slagati s kodom ponude, međutim to zavisi od promocije. 


Besplatni Pokloni

Poklon (i) koji se automatski dodaju u korpu kada su ispunjeni uslovi ponude. U nekim slučajevima, pokloni moraju biti dodani ručno u korpu kako bi se obezbedile dodatne informacije.


Besplatna dostava 


Primenjen pri odjavi popust će biti jednak specifičnim troškovima dostave zemlje. Dostava u druge zemlje može i dalje biti naplaćena. 


Kupovina više proizvoda


Popust se odnosi na najjeftiniju stavku u korpi koja zadovoljava promotivne zahteve. 


Izuzeci 


Poklon vaučeri, proizvodi iz linije Vitality i drugi posebno navedeni artikli oslobođeni su popusta. Zadržavamo pravo da izmenimo listu proizvoda u bilo koje vreme. Za jednu korpu se može primeniti samo jedan kod za popust.