20% POPUSTA NA GOTOVO SVE | ISKORISTI KOD: SR20

Politika privatnosti

Myprotein je posvećen zaštiti privatnosti naših klijenata. Molimo Vas da izdvojite vreme kako biste se upoznali sa vrstama podataka koje prikupljamo o Vama, kako ih koristimo i koja su Vaša prava.THG Nutrition Limited ( „Myprotein") upravlja podacima koji su prikupljeni putem Myprotein veb-sajta ili putem bilo koje pridružene aplikacije (stranice).


Koje lične podatke prikupljamo o vama?

Mi prikupljamo lične podatke od Vas kada nam ih pružite putem Vašeg korišćenja veb stranice. Te informacije mogu uključivati:

 • informacije koje nam pružite kada upotrebljavate našu veb-stranicu (npr. vaše ime, kontakt podatke, pol, recenzije proizvoda i sve informacije koje dodate Vašem nalogu);
 • informacije o transakciji i naplati, ako kupujete od nas ili upotrebljavate našu veb-stranicu (npr. detalji o kreditnoj/debitnoj kartici i informacije o isporuci);
 • zapisi o vašim interakcijama sa nama (npr. ako se obratite našoj korisničkoj službi, komunicirate sa nama na društvenim mrežama);
 • informacije koje nam pružite kada se pridružite takmičenju ili učestvujete u anketi;
 • informacije koje se prikupljaju automatski, koristeći kolačiće i druge tehnologije praćenja, uključujući i informacije o samom uređaju putem kojeg ste pristupili našoj veb stranici (npr. koje ste stranice pogledali i jeste li kliknuli na vezu u jednoj od naših ažuriranja e-pošte);
 • ostale informacije potrebne za poslovanje veb-stranice, na primer, možemo pristupiti Vašoj lokaciji ako nam date svoj pristanak.


Za što koristimo ove lične podatke?

U zavisnosti od toga kako upotrebljavate našu veb-stranicu, Vaše interakcije sa nama i dozvole koje nam dajete, svrhe za koje koristimo Vaše lične podatke uključuju:

 • naručivanje i održavanje Vašeg naloga;
 • odgovaranje na upite ili žalbe našem timu za korisnike;
 • prilagođavanje veb stranice Vama i prikazivanje proizvoda koji će Vas najviše zanimati, na osnovu podataka o Vašem nalogu, prethodnih kupovina i aktivnosti pregledavanja;
 • poboljšanje i održavanje veb stranice, i praćenje njene upotrebe;
 • istraživanja tržišta, na primer možemo Vam se obratiti za povratne informacije o našim proizvodima;
 • slanje marketinških poruka i prikazivanje ciljanog oglašavanja, gde imamo Vaš pristanak ili je to inače dopušteno;
 • sigurnosne svrhe, uključujući istraživanje prevara i gde je to potrebno, kako bismo zaštitili sebe i naše partnere;
 • usklađivanje sa našim pravnim i regulatornim obvezama.


Na osnovu zakona o zaštiti podataka oslanjamo se na sledeću pravnu osnovu za obradu Vaših ličnih podataka:

 • budući da je obrada neophodna za obavljanje ugovora sa Vama ili pre ulaska u ugovor sa Vama (npr. gde ste izvršili kupovinu sa nama, koristimo Vaše lične podatke za obradu plaćanja i ispunjavanje Vaše narudžbine);
 • budući da smo dobili Vaš pristanak (npr. gde nam se obratite sa upitom, gde dodajete neobavezne podatke u Vaš nalog ili ako pristajete na primanje marketinga od nas);
 • budući da je u našim legitimnim interesima pružanje naših usluga. Uvek se trudimo znati više o našim klijentima kako bismo im ponudili najbolje proizvode i korisničko iskustvo. Informacije o Vama upotrebljavamo za prilagođavanje Vašeg prikaza veb-stranice, kako bismo ga učinili zanimljivijim i relevantnijim u pogledu proizvoda i ponuda.

Na Vašem nalogu možete dodati više informacija, kao što su informacije o tipu tela, vrsti kože, vrsti kose, stanju kose, ciljevima, visini i težini. Ove informacije tretiramo sa posebnom osetljivošću. Ne morate nam dati te informacije, a možete ih izbrisati ili ažurirati u bilo kojem trenutku.


Marketing

Možemo koristiti Vaše lične podatke za slanje marketinških poruka e-poštom, telefonom ili poštom. Neke od tih poruka mogu biti prilagođene Vama, na osnovu Vaše prethodne aktivnosti pregledavanja ili kupovina i drugih informacija koje držimo o Vama.

Ako više ne želite primati marketinške komunikacije od nas (ili se želite ponovno), možete promeniti svoje preference u bilo kojem trenutku - kliknete na vezu "Otkaži pretplatu" u bilo kojoj e-pošti ili ažurirajte Vaš nalog. Ako poništite pretplatu na marketing, napominjemo da Vas još uvijek možemo kontaktirati sa porukama o uslugama sa vremena na vrijeme (npr. potvrde narudžbina).

Oglase za našu veb-stranicu možete videti i na veb-stranicama trećih strana, uključujući društvene mreže. Ti oglasi mogu biti prilagođeni korišćenju kolačića (koji prate vašu veb-aktivnost, tako da nam omogućuju posluživanje oglasa kupcima koji su posetili našu veb-lokaciju). Ako vidite oglas na društvenim mrežama, to može biti zato što prikazujemo oglase korisnicima koji odgovaraju demografskom profilu naših kupaca. U nekim slučajevima to može uključivati deljenje adrese e-pošte sa društvenom mrežom. Ako više ne želite videti prilagođene oglase, možete promeniti postavke kolačića i privatnost.


Sa kim delimo Vaše lične podatke?

Osobne podatke kupaca dijelimo sa trećim stranama u sledećim okolnostima:

 • sa drugim kompanijama u našoj grupaciji, koliko je potrebno za upravljanje veb stranicom;
 • sa našim dobavljačima i pružaocima usluga koji rade za nas, npr. plaćanja i dostave;
 • sa našim profesionalnim i pravnim savetnicima;
 • sa trećim stranama koje su uključene u sprečavanje i otkrivanje prevara;
 • sa državnim vlastima;

U slučaju da prodajemo bilo koju poslovnu imovinu, lični podaci naših kupaca mogu se otkriti potencijalnom kupcu. U tom ćemo slučaju napraviti razumne pokušaje kako bismo osigurali da će kupac biti vezan uslovima ove politike privatnosti.


Skladištenje i zadržavanje

Sarađujemo sa pružaocima usluga iz celog sveta. Stoga se vaši lični podaci mogu obrađivati u zemljama izvan Evrope, uključujući zemlje u kojima možete imati manje zakonskih prava u odnosu na lokalne zakone. Ako prenesemo lične podatke izvan Evropskog prostora, kako je propisano zakonom, osiguraćemo se da su Vaša prava na privatnost adekvatno zaštićena odgovarajućim zaštitnim merama, naročito u okviru standardnih ugovornih klauzula EU-e. Obratite nam se ako želite Više informacija o tim zaštitnim merama.

Vaše lične podatke zadržaćemo onoliko dugo koliko nam je potrebno za gore navedene svrhe, pa će to razdoblje varirati u zavisnosti od vaše interakcije sa nama. Na primer, gde ste napravili kupovinu sa nama, imaćemo zapis o Vašoj kupovini za vreme koje je potrebno za fakturisanje i porez. Takođe, možemo imati evidenciju dopisivanja sa Vama (na primer, ako ste se žalili na proizvod). Gde više nemamo potrebu zadržati Vaše podatke, mi ćemo ih izbrisati. Napominjemo da ćete, kada poništite pretplatu na naše marketinške komunikacije, zadržati evidenciju vaše adrese e-pošte kako bismo se osigurali da Vam ne šaljemo marketinške e-poruke u budućnosti.


Sigurnost

Ovu veb-stranicu osigurava šifriranje podataka prilikom napuštanja iste. Taj proces uključuje pretvaranje podataka u kod kako bi se spriječio neovlašćeni pristup. Ova veb-stranica poseduje sigurnosne metode za osiguravanje zaštite svih transakcija kreditnih i debitnih kartica. Metode šifriranja kao što su SSL koriste se za zaštitu korisničkih podataka kada su u tranzitu na i sa ovog veb-mesta preko sigurnog komunikacijskog kanala. Iako se pridržavamo svih sigurnostnih mera kako osigurali i zaštitili Vaše lične podatke, odričemo se odgovornosti sigurnosti i integriteta informacija koje su poslate na našu veb-stranicu od strane stranica trećih strana.


Deca

Naša stranica nije namenjena i ne smeju ju koristiti deca mlađa od 18 godina. Ne prikupljamo svesno lične podatke dece mlađe od 18 godina.


Kolačići

Naše veb-stranice koriste kolačiće i slične tehnologije kako bi na Vašoj web-stranici pružili određenu funkcionalnost i pružili ciljanu reklamu. Dodatne informacije o kolačićima koje koristimo i izmenama postavki kolačića potražite u odeljkuu naša pravila o kolačićima.


Vaša prava

Imate određena prava u pogledu vaših ličnih podataka, uključujući pravo pristupa, prenosivosti, ispravnosti i zahtevanju brisanja Vaših ličnih podataka.

Takođe, imate pravo prigovora vezeno za Vaše lične podatke koji se koriste u određene svrhe, uključujući slanje marketinških poruka.

Pridržavaćemo se svih zahteva za ostvarivanje Vaših prava u skladu s primenjivim zakonom. Međutim, imajte na umu da postoji niz ograničenja za ta prava i da možda postoje okolnosti u kojima se ne možemo pridržavati Vašeg zahteva. Da biste napravili bilo kakve zahteve u vezi sa Vašim ličnim podacima ili ako imate pitanja ili nedoumica u vezi sa Vašim ličnim podacima, obratite nam se i mi ćemo Vam pomoći oko istih. Takođe, imate pravo kontaktirati svoje lokalno nadzorno telo za zaštitu podataka.


Kontaktirajte nas

Ako imate ikakvih upita o bilo kojem aspektu naše politike privatnosti, obratite nam na sledeće načine:

 • Telefon: 0161 8131481
 • E-mail: Customer.Experience@THGNutrition.com
 • Adresa: Customer Service, Meridian House, Gadbrook Park, Cheshire, CW9 7ra


Poslednje ažuriranje 28/02/2022