20% POPUSTA NA GOTOVO SVE | ISKORISTI KOD: SR20

O nama

Tu smo da te podržimo na putu do tvog cilja.
Kod svakog ponavljanja.

Who Myprotein Are

O nama

Mi smo vodeći brend sportske ishrane. Donosimo vam široki izbor najkvalitetnijih proizvoda uključujući proteine, visoko-proteinsku hranu, užine, vitamine, minerale, i sportsku odeću.


Osnovan 2004. godine, Myprotein je sada #1 u Evropi, i iz sedišta u Mančesteru posluje u preko 70 zemalja, zahvaljujući kvalitetnom osoblju, sportistima i influencerima.


Svaki dan radimo sa ciljem da inspirišemo ljude svih uzrasta i podržimo ih da ostvare svoj maksimalni potencijal.


man running with tractor tyre

Naše poslovanje

Naša svrha je da pomognemo ljudima širom sveta da ostvare svoje sportske ambicije i ciljeve. Tu smo da ih podržimo zahvaljujući našim najkvalitetnijim suplementima i visoko-proteinskoj hrani. Ponosimo se širokim asortimanom proizvoda, uključujući proizvode koji su prilagođeni različitim načinima ishrane, poput veganskih, vegetarijanskih, bezglutenskih, i bez laktoze.


Sve proizvode pravimo u sopstvenim postrojenjima, što nam omogućava prodaju po izuzetno povoljnim cenama, kao i garanciju kvaliteta proizvoda. Neprestano ulažemo u naša vrhunska postrojenja za proizvodnju, kao i u primenu najnaprednijih mera prilikom testiranja kvaliteta naših proizvoda.


Iako smo specijalizovani za sportsku ishranu i suplemente, kreirali smo brojne linije sportske odeće u skladu sa najnovijim tehnologijama koje garantuju vrhunski kvalitet. Naša odeća pomaže svim sportistima i ljudima koji se rekreativno bave fitness-om da ostvare najbolje moguće rezultate prilikom treniranja.


Takođe, imamo veliku zajednicu na društvenim mrežama, čiji su članovi uvek spremni da isprobaju naše nove recepte i vežbe koje svakako mogu pomoći u ostvarivanju njihovih ciljeva.Sustainability and community

Održivost i društvena odgovornost

Myprotein nastoji da motiviše i podrži ljude bez obzira na njihov pol i nacionalnost. Kao globalna kompanija, mi smo dom preko sedamdeset nacionalnosti, i time se izuzetno ponosimo.


Zahvaljujući našem rastu, asortiman proizvoda koji nudimo se širi i obuhvata nove kategorije biljnih i organskih proizvoda. Naša linija veganskih proizvoda je postala jedna od naših najvećih i najpopularnijih linija. Danas nudimo bogat i širok asortiman proizvoda koji nisu životinjskog porekla, što je naš mali doprinos poboljšanju opšte dobrobiti životinja i okoline.


Takođe, izuzetno smo angažovani u zaštiti okoline i smanjenju našeg uticaja na okolinu, gde god je moguće. Koristimo reciklirane i bio proizvode u procesu proizvodnje, i trudimo se da trošimo što manje vode, kako bismo učinili našu proizvodnju što održivijom.


Jedna od glavnih metoda kojom to postižemo je naša “zero to landfill” polisa zahvaljujući kojoj sav naš otpad završava u postrojenjima za reciklažu ili proizvodnju bio goriva. Takođe smo prestali sa korišćenjem plastičnih boca i čaša u našim kancelarijama, čime smo smanjili potrošnju plastike za 500 000 flaša i milion čaša.
Myprotein awards

Naše nagrade

Myprotein je ostvario zapažen rast od svojih skromnih početaka 2004. godine. Ponosni smo što naša zalaganje u proizvodnji kvalitetnih proizvoda namenjenih sportskoj ishrani nije prošlo nezapaženo. U nastavku navodimo samo neke od naših nagrada i postignuća.


2007 – Myprotein dobija ISO9001 sertifikat za proizvodnju, GMP (Goods Manufacturing Practice) i HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) akreditaciju

2007 – Myprotein je proglašen Young Company of the Year na prestižnoj dodeli nagrada Growing Business Awards, od strane Real Business zajedno sa Lloyds Bank i uz podršku CBI (Confederation of British Industry)

2009 – Myprotein osvaja Regional Award for Small to Medium Sized Business of the Year za North West of England na dodeli National Business Awards

2009 – Myprotein se rankira 21st na Sunday Times Fast Track 100

2015 – Myprotein je odlično ocenjen u Judges’ Special Award in the Best Factory Awards za Warrington facility

2017 – THG osvaja International Growth Retailer of the Year na the Retail Week Awards

2018 – THG je uvrstan u Greater Manchester Ward Hadaway Fastest 50 najbrže rastućih kompanija

2018 – THG osvaja The Queen’s Award for Enterpriseour quality

Naš kvalitet

Myprotein se zalaže u proizvodnji najkvalitetnijih proizvoda. Naša postrojenja po svetskim standardima nam omogućuju da stvorimo i testiramo najkvalitetnije proizvode pomoću naprednih tehnologija, uključujući X-Ray mašine i Near-Infrared skeniranje. Sertifikovani smo AA ocenom za sigurnost hrane od strane British Retail Consortium.


Pored našeg rigoroznog testiranja, sarađujemo i sa ALS, koji koristi najstrože UKAS mere provere kod testiranja i odobrenja naših proizvoda.


Labdoor, koji je naš nezavisni partner za testiranje sportskih proizvoda, rankirao je naš Impact Whey Isolate #1 po vrednosti, a naš Creatine Monohydrate #1 po kvalitetu.


Uzimamo sve stavke neobhodne za ostvarivanje najvišeg nivoa hranljivih namirnica veoma ozbiljno, i saradjujemo sa LGC Sport Science. To nam omogućava da naši proizvodi ne sadrže supstance zabranjene od strane WADA (World Anti-Doping Agency), pružajući sigurnost elitnim sportistima da se mogu osloniti na naše kvalitetne i odobrene proizvode.