20% POPUSTA NA GOTOVO SVE | ISKORISTI KOD: SR20

Bez obzira na vaše ciljeve, mi smo tu da vas podržimo.

Osnažujemo sve koji žele više

Zato smo i počeli. Zato nikada nećemo stati.

Kako je sve počelo...

Od 2004. godine Myprotein crta svoj jedinstveni put. A sve je počelo vizijom i skromnim stolom u kuhinji na kome smo se drznuli da počnemo da sanjamo revoluciju toga kako obezbeđujemo snagu za svoje pokrete.

Myprotein je 2011. godine postao deo THG porodice i time za sebe otvorio novo i uzbudljivo poglavlje. Do 2016. godine ponosno smo preuzeli titulu vodećeg svetskog brenda sportske ishrane na Internetu, nudeći proteine, vitamine i osnovne dodatke ishrani nenadmašnog kvaliteta, koji se praktično isporučuju na vaša vrata.

Ali, tu se nismo zaustavili. Kako su se promenile vaše potrebe, tako smo se i mi promenili. Proširili smo ponudu i uključili marke MP, Myvitamins, Myvegan i MyPRO kako bismo bili sigurni da smo tu da pomognemo šta god vama trebalo. U svakoj seriji, u svakom ponavljanju.

Mi smo vodeća robna marka sportske prehrane koja isporučuje niz kvalitetnih proizvoda uključujući proteinski prah, vitamine i minerale, visokoproteinsku hranu, zamjenske grickalice i odjeću za nastup.

O Nama

Naša vizija je ta da postanemo najsnažniji pokret na svetu kada je u pitanju zdravlje. To znači da promovišemo zdraviji i aktivniji način života za sve i na dobrom smo putu da u tome uspemo.

Postojimo da bismo probili granice. Da ojačamo i osnažimo one koji traže više.

U našem domu u Mančesteru naš tim stvara inovativne proizvode i iskustva koji zaista olakšavaju vaš put ka dobrostanju. Pouzdana rešenja koja vam omogućavaju kontrolu nad sopstvenim zdravljem i blagostanjem.

Pristup ishrani visokog kvaliteta bi trebalo da bude dostupan svima. Vegetarijanska, fleksibilna, veganska ili ishrana bez mleka i mlečnih proizvoda ili bez glutena, za svakoga nudimo po nešto.

Cilj vi postavljate. A mi obezbeđujemo podršku koja vam je potrebna da ga postignete.

Naš je cilj potaknuti ambicije ljudi diljem svijeta — učiniti najbolju sportsku prehranu dostupnom svima, bez obzira na njihov cilj.

Što radimo

Sportsku ishranu i sportsku odeću činimo dostupnim svima. Tu smo da aktiviramo sve zdrave namere, bez obzira ko ste i šta želite.

Posvećeni smo tome da budemo šampioni. Zato smo i započeli. Zato nikada nećemo stati.

Miprotein je značajno porastao od svojih skromnih početaka 2004. godine i sa ponosom možemo reći da naša rastuća stručnost i posvećenost proizvodnji kvalitetnih proizvoda za sportsku ishranu nisu ostali nezapaženi. U nastavku su samo neka od naših dostignuća i nagrada.

Naše nagrade

Važno je slaviti sopstvene pobede. Za svoje proizvode dobijamo nagrade od 2007. godine.

2007 – Myprotein dobija sertifikat za standard ISO 9001 i stiče sertifikat GMP (Dobra proizvođačka praksa) i akreditaciju HACCP (Analiza opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka).

2007 – Myprotein je izglasana za „Mladu kompaniju godine” na prestižnoj dodeli nagrada „Growing Business Awards” koju organizuje kompanija Real Business u saradnji sa grupom Lloyds Bank, a uz podršku organizacije CBI (Confederation of British Industry).

2009 – Myprotein dobija „Regionalnu nagradu za malo ili srednje preduzeće godine” za Severozapadnu Englesku na dodeli nagrada „National Business Awards”.

2009 – Myprotein je zauzela 21. mesto na listi „Fast Track 100” koju objavljuje Sunday Times.

2015 – Myprotein je dobila posebnu pohvalu prilikom predstavljanja Specijalne nagrade žirija na dodeli nagrada za najbolju fabriku, „Best Factory Awards”, za svoje postrojenje u Varingtonu.

2017 – Kompanija THG dobija priznanje „International Growth Retailer of the Year” na dodeli nagrada „Retail Week Awards”.

2018 – Kompanija THG je navedena na rang-listi „Fastest 50” koja rangira kompanije sa najbržim rastom, a objavljuje je advokatska firma Greater Manchester Ward Hadaway.

2018 – Kompanija THG dobija „Kraljičinu nagradu” za preduzetništvo.

2022 – Myprotein dobija nagradu za najbolje partnerstvo, „Most Exciting Partnership Award” za partnersku saradnju sa kompanijom Hotel Chocolat.

2023 – Myprotein dobija nagradu „Inspired Innovation Brand Licensing Product or Range” za saradnju sa kompanijom Jelly Belly.

2023 – Myprotein je nominovana za nagradu „International Best Licensed Product”, takođe za saradnju sa kompanijom Jelly Belly.