• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarijansko

    Vegetarijansko

Leucin Peptidi

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUSTI | ISKORISTI KOD: TAJNIPOPUSTBR

Iskoristi popust iznenađenja i uštedi do 30%!
U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput Impact Whey Proteina, Impact Whey Izolata, Kikiriki Maslaca, BCAA, L glutamina, Kreatina i mnogi drugi!
Popusti se menjaju svaki čas, zato požuri i uhvati svoj popust iznenađenja!
KOD: TAJNIPOPUSTIBR
Ponuda vredi do 15.04.2018. do ponoći ili do isteka zaliha!

KUPI ODMAH
2699din

Pregled Proizvoda

Šta su Leucin Peptidi?

Leucin Peptidi obezbeđuje 50% Leucin peptida pružajući povećan oblik Leucina da pomogne rast mišića i oporavak. Leucin peptidi su proizvedeni od izolat proteina iz surutke koristeći vlastiti enzim koji razara duge lance dole u lakše absorptivnim di i tri-peptidima.

Koristi od Leucin Peptida

Obrazac peptida omogućava bržu apsorpciju zbog visokog kapaciteta crevnih zrnaca koji može dovesti do bržeg uvođenja u mišiću i veću mišićnu sintezu proteina.

ZA koga su Leucin Peptidi?

Leucin peptidi su idealni za svakoga ko učestvuje u intenzivnim treninzima i nakon bržeg oporavka mišića.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

  • Brzo apsorpcija i iskorišćavanje Leucina
  • Di i Tri-Peptidi forma Leucina
  • 50% L-Leucin Peptida

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš šejker. Zatim dodajte 2g, protresti i konzumirati. Koristiti dvaput dnevno. Za optimalne rezultate uzeti 45 minuta pre treninga, kao i posle treninga.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti meru koja će biti tačna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne sme koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suhom i hladnom mestu, izvan dohvata male dece.

Sastav

Za alergene, pogledajte podebljana slova. Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Ukus Berry Blast: Leucin Peptidi u prahu (Mlečni) (40%), Leucin u prahu (40%), Kiselina (limunska kiselina), Sredstva za korekciju ukusa, Boja (Cvekla Crvena, Antocianin), Zaslađivač (Sukraloza).

Ukus Tropske oluje: Leucin Peptidi u prahu (Mlečni) (40%), Leucin u prahu (40%), kiselina (limunska kiselina), Sredstva za korekciju ukusa, Boja (Karoten), Zaslađivač (Sukraloza).

Bez ukusa: Leucin Peptidi u prahu (Mlečni) (50%), Leucin u prahu (50%).

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1/2 kk (2g)

Porcija po pakovanju - 125 (250g), 250 (500g), 500 (1kg)

Nutritivne Informacije

  U porciji
L Leucin     1.46 g

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Leucin Peptidi

Odaberi sliku

Leucin Peptidi
Back to top