Najbolja Grickalica S Vlaknima

My Bar Zero

Limun Cheesecake, Čokolada, Badem Vanilija, Jagoda Vanilija i Jabuka Cimet vrhunski su okusi koje My Zero Pločica pruža. Sadrži 20.2g proteina i samo 2.6g ugljikohidrata. Ova je pločica savršena grickalica između obroka ili idealan partner kad ste u pokretu. Pridonosi profilu aminokiselina, bilo da vježbate redovito ili samo želite poboljšati zdravlje putem prehrane. Ova je pločica savršena proteinska grickalica!

Najbolje Prehrambeno Vlakno

Inulin

Inulin je škrobasti ugljikohidrat koji se nalazi primarno u slanutku i leći, a pruža razne dobrobiti za zdravlje. Smatra se prebiotikom, a zdrav je za probavni sustav, što će poboljšati utilizaciju nutrijenata po tijelu. Inulin je vrlo svestrano vlakno koje se može koristiti kao proizvod izvrsnog okusa u raznovrsnim receptima pri kuhanju ili pečenju, te miješati u frape kako bi on bio gušći i zasitan.

Najbolji Doručak S Vlaknima

Valjana Zob

Valjana Zob sadrži 56g ugljikohidrata na 100g. Valjana Zob izvrstan je izvor beta-glukana, što će pomoći pri održavanju normalne razine kolesterola i krvnog šećera. Zob se može miješati s vodom ili mlijekom, a pomaže pri obnovi tjelesnih zaliha glikogena. Savršen je hranjivi doručak, a može se konzumirati prije i poslije treninga. Za poboljšanje tjelesne kompozicije, ugljikohidrati se često koriste poslije treninga. Međutim, ako trenirate za poboljšanje performansi tijekom dužeg vremenskog perioda poput trkača na duge udaljenosti, konzumacijom zobenih pahuljica prije treninga mogu se ostvariti dobrobiti.

Najbolja Hrana S Vlaknima

My Noodles

MyNoodles sadrži Konjac, vlakno topivo u vodi, koje se pokazalo da pomaže pri mršavljenju. Sa samo 7 kalorija po obroku, ovaj vrlo ukusan proizvod savršen je za one koji teže kalorijskom deficitu bez prevelikih promjena u prehrambenim navikama. Svaki obrok sadrži 3.5g kvalitetnih vlakana, nula šećera i manje od 0.1g masti. Idealno za „stir fry“ i salate.

Najbolje Vlakno U Prahu

VitaFiber

VitaFiber sadrži 91% prehrambenih vlakana dobivenih iz kukuruznog škroba koje nije genetski modificiran, te je savršen proizvod za one koji žele povećati dnevnih unos vlakana, poboljšati probavne enzime i probavni sustav.

2018 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.