Kontaktirajte nas

Email:

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, imamo listu Najčešće Postavljana Pitanja gde ćete moći da pročitate kako da koristite naš sajt, kako da izvršite porudžbinu sa našeg sajta, kako da kreirate nalog i pratite status vaše porudžbine.

Ako ne možete pronaći odgovor na vaše pitanje, molimo vas da kliknete ovde da biste poslali poruku našem timu korisničkog servisa.

Uvek se trudimo da odgovorimo na sva pitanja u roku od 1 radnog dana.

Pišite:

Myprotein Customer Service Department
Meridian House,
Gadbrook Park,
Gadbrook Way,
Rudheath,
Northwich,
Cheshire,
United Kingdom,
CW9 7RA

Možete nam pisati na adresu kancelarije koja je napisana iznad, ali molimo vas da imate na umu da ovo nije adresa za povratak proizvoda koje ste naručili. Ukoliko želite da vratite neki proizvod, molimo vas da kontaktirate Korisnički Servis koji će vam dati savet kako da to uradite.

Povratna Informacija:

Uvek tražimo načine za poboljšanje i želimo da čujemo vaše mišljenje. Uvek su dobrodošli komentari na našem servisu, čak i nove ideje koje bi vaše iskustvo sa nama učinile još boljim. 

Molimo vas da imate na umu: Odnosi sa Korisnicima ne mogu odgovarati na pitanja o korisničkim uslugama. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje o kupovini kod nas ili o porudžbini koju ste napravili, možete kontaktirati Korisnički Servis koristeći naš online Centar za Poruke. Samo kliknite na 'Moj Nalog' u gornjem desnom uglu i pratite uputstva.

Naš tim za Odnose sa Korisnicima možete kontaktirati od Ponedeljka do Petka od 09:00 do 16:00 (po UK vremenskoj zoni).

Medicinski Proizvodi (MHRA)

Kontakt: MHRA 151 Buckingham Palace Road, London SW1W 9SZ
Email: info@mhra.gsi.gov.uk
Telefon: 020 3080 6000
Fax 020 3118 9803
Website: http://medicine-seller-register.mhra.gov.uk

Korisni Linkovi

Zainteresovani ste za posao u Myprotein-u?

Jednostavno pošaljite email sa vašim CV-jem u dodatku na recruitment@thehutgroup.com.

Prodaja i Mogućnosti za Trgovinu

Ukoliko želite da razgovarate o partnerstvu sa myvitamins.com ili ste zainteresovani za prodaju i trgovinu molimo vas da nas kontaktirate trade@myprotein.com

      
 • - Kada vaša aplikacija bude prihvaćena i vaš nalog bude kreiran, dobićete jedinstveni kod koji ćete koristiti za naručivanje vaših proizvoda po dogovorenim cenama sa popustom.     
           
  • - Trgovinska partnerstva će imati koristi od kvartalnih pregleda za merenje izbora proizvoda, savete o novim lansiranjem proizvoda i ažuriranju tržišta.
  •     
      
 •     
 • - Svi trgovinski poslovi se ostvaruju na osnovu prethodnih ostvarenih poslovanja.

Br.1 online u UK sada nudi Trgovinsko Partnerstvo

Formiran 2004, Myprotein se proširio neverovatnom brzinom. Nedavno je rangiran kao 21. na Sunday Times Fast-Track 100 listi, a mi smo sada Broj 1 online dobavljač sportske suplementacije u UK i od nedavno distribuiramo svoje proizvode u Francuskoj, Italiji, Nemačkoj, Irskoj i Španiji.

Myprotein sada radi u partnerstvu sa nezavisnim teretanama, sportskim klubovima, distributerima sportske suplementacije, nezavisnim prodavcima i prodavcima zdrave hrane, da bi naši provereni proizvodi i usluge bili dostupni korisnicima širom sveta.

Uslovi & proces partnerstva

Razvili smo našu platformu za Trgovinsko Partnerstvo, kako bi ona bila što jednostavnija za implementaciju, i kako bi vam dala više vremena za promociju proizvoda!

Myprotein.com vam nudi savete i znanje o preko 700 proizvoda koji uključuju suplementaciju, proizvode za ishranu, odeću i razne dodatke, čineći da selekcija proizvoda bude prilagođena potrebama kupaca na jednostavan način. Takođe ćete imati ekspertizu našeg tima Korisničkog Servisa i departmana za Nove Proizvode koji će vam pružati podršku na vašem putu.

Istraživački sastanak za diskusije o vrednostima porudžbine, potrebama za snabdevanjem i sprovođenje provera dužne marljivosti
Kada vaša aplikacija bude prihvaćena i vaš nalog bude kreiran, dobićete jedinstveni kod koji ćete koristiti za naručivanje vaših proizvoda po dogovorenim cenama sa popustom.
Trgovinska partnerstva će imati koristi od kvartalnih pregleda za merenje izbora proizvoda, savete o novim lansiranjem proizvoda i ažuriranju tržišta.
Svi trgovinski poslovi se ostvaruju na osnovu prethodnih ostvarenih poslovanja.
Toliko je jednostavno. Kontaktirajte nas još danas i saznajte više o Myprotein Trgovini kako biste sarađivali sa Br.1 online dobavljačem u UK!

Trgovinsko Partnerstvo

Tel: 0161 813 1487
Za Inostranstvo: 44 845 474 2359
E-mail: trade@myprotein.com