Nitro Extreme

Next generation pump enhancer

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
3999din

Pregled Proizvoda

Nitro Extreme je najkompletniji i naučno vođen NO proizvod koji se pojavio na tržištu sportske ishrane. Moćna mešavina sastojaka pomažei protok krvi u VAšim mišićima – dajući snagu vašem treningu i maksimalizirajući "Pump".

Kao potencijalni NO pojačivač, Nitro Extreme je jedini pre-vežbanja proizvod koji sadrži “Nitro Pump Blend” L Arginine Nitrata, Citrulin malat, L Norvalin, i CFM Nitro™ u svojim najefikasnijim i sinergijskim stopama inkluzije. NO proizvodnja je ograničena u telu NOS (NO sintaze) enzima, međutim Nitro Extreme je dizajniran tako da se reguliše NOS aktivnost i povećanje nivoa NO.

L arginin nitrat je fuzija L arginin i azotne kiseline koje mogu da povećaju količinu i trajanje proizvodnje NO. Povećana NO proizvodnje izaziva vasodilaciju, omogućavajući povećan protok krvi i isporuku vitalne hranjivih materije radnih mišića.

L Norvalin je amono kiselina je amino kiselina koja može da inhibira razgradnju arginina, povećavajući njegovu konverziju u NO…omogućavajući pretrpeli protok krvi i vazodilatacije.

CFM Nitro™ je surutka izdvaja NOS aktivator koji je pokazano da efikasno poboljša No aktivnosti preko 900%!

Citrulin malat radi u sinergiji sa arginin, pa čak i na niskim dozama je emisije za povećanje NO produkcije, rasta oslobođenje jedinjenja i ATP sinteze.

Konačno, uključili smo naš jedinstveni “Mešavina Extreme Energy” od ekstrakta semenki grožđa i ekstrakta kore bora, dizajniran za opravak slobodnih radikala i poboljšati transport kiseonika u mišićima. Ova dva moćna sastojka takođe unapređuju oporavak tako što smanjuje efekte vežbanja indukovanih proizvoda kao što je mlečna kiselina.

Nitro Extreme je za ozbiljne sportiste koji žele da odvedu obuku izvan granica.

  • 150mg Ekstrakt semena grožđa & Ekstrakt kore Bora
  • 1875mg L Arginine Nitrat, Citrulin malat, L Norvalin
  • 4 kapsule pre vežbanja

Preporučena upotreba

Konzumirati 4 kapsule dnevno, 60 do 90 minuta pre vežbanja. Za najbolje rezultate uzimati na prazan stomak.

Ne prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba koristiti kao zamenu za raznovrsne, uravnoteženoj ishrani. Čuvati na hladnom i suvom mestu od direktne sunčeve svetlosti. Nije pogodan za vegetarijance. Skladištiti van domašaja dece.

Sastav

For alergene, pogledajte podebljana slova. Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

L arginin nitrat, kapsula (želatin), citrulin malat, punilac (mikrokristalna celuloza), l Norvalin, Anti Koksiranje agencije (magnezijum stearat, silicijum dioksid), Delimično hidrolizovani izolat proteina iz surutke (Mlečni), Ekstrakt kore Bora, Ekstrekt semena grožđa, CFM nitro.

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 4 Kapsule

Porcija po pakovanju - 30 (120 Kapsula), 60 (240 Kapsula)

Prosečne Nutritivne Vrednosti

      U porciji
L Arginine Nitrate     1.25 g
L Citrulin DVD malat     450mg
L Norvaline     100mg
Ekstrakt semena Grožđa     7.5mg
Ekstrakt kore Bora     75mg
CFM Nitro™     75mg

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Nitro Extreme

Odaberi sliku

Nitro Extreme
Back to top