Myprotein Ranac za 8 Jela

33% POPUSTA NA CIJELU NARUDŽBU | KOD:33BFRS

🔥Krenuo je Black Friday Tjedan!🔥

33% POPUSTA NA NARUDŽBU | KOD: 33BFRS

1 + 1 GRATIS KIKIRIKI PUTER | Kod nije potreban, dovoljno je ubaciti dva proizvoda u košaricu 

Vruća ponuda na najpopularnije Myprotein proizvode kao što je Impact Whey protein, Alpha Men, CLA, Ekstrakt Zelenog Čaja, i mnogi drugi...

Ponuda vrijedi do 24.11. ili do isteka zaliha. Maksimalan iznos popusta po kupovini je 750 kn. Jedna osoba može kreirati više narudžbi. 


KUPI ODMAH
4799din
Rasprodano

Dostupnost:

Pregled Proizvoda

Nahranite vašu ambiciju s Myprotein rancom za obroke – izvrsno rešenje za vaše obroke na putu. U ovu torbu možete spremiti 8 obroka što će obezbediti hranu kroz celi dan. Torba je dizajnirana da drži vaše obroke svežim te će tako olakšati odabir jela kroz dan.

Napravljena od materijala visoke kvalitete, Myprotein torba za obroke izdržljiva je i za teretanu i kada ste u pokretu. S podesivom naramenicom i ergonomskom gumenom drškom, ova je torba izvrstan sistem za hranu u pokretu. Myprotein ranac za obroke dolazi s vrećicama s ledom i termički otpornim posudama; sve što vi trebate je uhvatiti se kuvanja!

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

  • Može držati 8 obroka
  • Napravljena od izdržljivog materijala
  • Dolazi s vrećicama sa ledom i posudama

Preporučena upotreba

Pripremite vaše obroke za dan, vrećice sa ledom stavite preko noći u zamrzivač. Stavite obroke u Myprotein Ranac Za Obroke, a vrećice s ledom stavite između posuda. Spremni ste za pokret!

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Myprotein Ranac za 8 Jela

Odaberi sliku

Myprotein Ranac za 8 Jela
Back to top