Myprotein Ranac za 8 Jela

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
4799din

Dostupnost:

Pregled Proizvoda

Nahranite vašu ambiciju s Myprotein rancom za obroke – izvrsno rešenje za vaše obroke na putu. U ovu torbu možete spremiti 8 obroka što će obezbediti hranu kroz celi dan. Torba je dizajnirana da drži vaše obroke svežim te će tako olakšati odabir jela kroz dan.

Napravljena od materijala visoke kvalitete, Myprotein torba za obroke izdržljiva je i za teretanu i kada ste u pokretu. S podesivom naramenicom i ergonomskom gumenom drškom, ova je torba izvrstan sistem za hranu u pokretu. Myprotein ranac za obroke dolazi s vrećicama s ledom i termički otpornim posudama; sve što vi trebate je uhvatiti se kuvanja!

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

  • Može držati 8 obroka
  • Napravljena od izdržljivog materijala
  • Dolazi s vrećicama sa ledom i posudama

Preporučena upotreba

Pripremite vaše obroke za dan, vrećice sa ledom stavite preko noći u zamrzivač. Stavite obroke u Myprotein Ranac Za Obroke, a vrećice s ledom stavite između posuda. Spremni ste za pokret!

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Myprotein Ranac za 8 Jela

Odaberi sliku

Myprotein Ranac za 8 Jela
Back to top