• Gluten Free

    Gluten Free

iBCAA

Instantised Branch Chain Amino Acids

Aroma
Pakovanje
Količina

33% POPUSTA NA CIJELU NARUDŽBU | KOD:33BFRS

🔥Krenuo je Black Friday Tjedan!🔥

33% POPUSTA NA NARUDŽBU | KOD: 33BFRS

1 + 1 GRATIS KIKIRIKI PUTER | Kod nije potreban, dovoljno je ubaciti dva proizvoda u košaricu 

Vruća ponuda na najpopularnije Myprotein proizvode kao što je Impact Whey protein, Alpha Men, CLA, Ekstrakt Zelenog Čaja, i mnogi drugi...

Ponuda vrijedi do 24.11. ili do isteka zaliha. Maksimalan iznos popusta po kupovini je 750 kn. Jedna osoba može kreirati više narudžbi. 


KUPI ODMAH
2399din

Možda vam se takođe svidi...

Pregled Proizvoda

Amino kiseline su složene hemikalije koje su gradivni blokovi proteina, što znači da su zauzvrat potrebni za stvaranje novog tkiva, kao i popravka postojećih ćelija. Esencijalna amino kiselina ne može da se sintetiše ili biti stvorena u organizmu, i mora doći iz ishrane. Dok redovna ishrana je dovoljna da pokrije većinu ljudi sa svim amino kiselinama koje su im potrebne, svatko ko učestvuje u teškim treninzima može zahtevati dopunu kako bi se osiguralo dovoljno različitih esencijalnih aminokiselina da zadovolji potrebe organizma.

Eseencijalne Amino kiseline (EAA's) su potrebni u cilju izgradnje novog tkiva i pomoći ćelijskom oporavku koja se odvija kada se mišići oporavljaju. Dobijanje prave količine u ishrani pomaže sportistima da poboljšaju svoju muskulaturu i da se oporave brže od vežbanja. Glavne esencijalne amino kiseline koje telo zahteva L leucin, L izoleucin, L valin, L lizin, L fenilalanin, L treonin, L histidin, L metionin, L triptofan. Oni se mogu naći u malim količinama u prirodnoj hrani.

Zahtevamo da sve različite esencijalne amino kiseline kao deo naše ishrane zbog nekoliko razloga, uključujući ćelijski popravak, ali su takođe potrebni kako bi dobili najviše iz hrane bogate proteinima. Ako ne dobijete dovoljno esencijalnih aminokiselina u vašoj ishrani, telo neće izvući maksimum hranljivih materija iz proteinskih izvora i kalorije u proteinima će se čuvati kao masti. Uslov za uravnotežen broj amino kiselina u ishrani je poznat kao "ograničavanje korišćenja proteina.

Dobar dodatak će sadržavati esencijalne aminokiseline u pravilnim odnosima. Ovo će poboljšati njihov unos u telu, i pružiti maksimalnu hranljivu korist. Povećanje unosa esencijalnih aminokiselina će omogućiti sportistima da treniraju na višem intenzitetu duže zahvaljujući poboljšanom oporavku koji nudi više uravnoteženu ishranu.

  • Rastvorljivi BCAA, lako mešanje
  • Aminokiseline koje se ne sintetišu u telu

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš šejker. Zatim dodati 5g, protresti i konzumirati. Koristiti 2-4 puta dnevno.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

UPOZORENJE: Sadrži E110 koji može imati negativan uticaj na aktivnosti i pažnje kod dece. Ne prekoračiti navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zbog toga ne treba da se koristi kao zamena za raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati na hladnom i suvom mestu, van domašaja dece.

Sastav

Za alergene, pogledajte podebljana slova. Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Ukus Berry Blast: BCAA 2:1:1 (Leucine:Isoleucine:Valine) (79%), Kiselina (limunska kiselina), Boja (Cvekla Crvena, Antocianin), Sredstva za korekciju ukusa, Zaslađivač (Sukraloza), Emulgator (Soja Lecitin)

Ukus Plava Malina: BCAA 2:1:1 (Leucine:Isoleucine:Valine) (79%), Prirodne arome, Osladiteli (sukraloza, acesulfam-K), Boja (E133), Emulgator (Soja Lecitin)

Ukus Grožđa: BCAA 2:1:1 (Leucine:Isoleucine:Valine) (79%), Prirodne Arome, Osladiteli (sukraloza, acesulfam-K), Boje (E129, E133), Emulgator (Soja Lecitin)

Ukus Limun & Limeta: BCAA 2:1:1 (Leucine:Isoleucine:Valine) (79%),Prirodne Arome, Osladiteli (sukraloza, acesulfam-K), Boje (E110, E133), Emulgator (Soja Lecitin)

Ukus Pomoranče: BCAA 2:1:1 (Leucine:Isoleucine:Valine) (79%), Prirodne Arome, Osladiteli (sukraloza, acesulfam-K), Boja (E110), Emulgator (Soja Lecitin)

Ukus Malina limunada: BCAA 2:1:1 (Leucine:Isoleucine:Valine) (79%), Prirodne arome, Osladiteli (sukraloza, acesulfam-K), Boje (E129, E133), Emulgator (Soja Lecitin)

Ukus kisele Jabuke: BCAA 2:1:1 (Leucine:Isoleucine:Valine) (79%), Prirodne arome, Osladiteli (sukraloza, acesulfam-K), Boje (E110, E133), Emulgator (Soy Lecitin)

Bez ukusa: BCAA 2:1:1 (Leucine:Isoleucine:Valine) (99%), Emulgator (Soja Lecitin).

Ukus Lubenica: BCAA 2:1:1 (Leucine:Isoleucine:Valine) (79%), Prirodne arome, Osladiteli (sukraloza, acesulfam-K), Boja (E129), Emulgator (Soja Lecitin)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1 kk (5g)

Porcija po pakovanju - 50 (250g), 100 (500g), 200 (1kg)

Nutritivne Informacije

  U porciji
L Leucine     2.5 g
L Isoleucine     1.25 g
L Valine     1.25 g

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

iBCAA

Odaberi sliku

iBCAA
Back to top