• Gluten Free

    Gluten Free

Glukozamin sulfat

Promotes Healthy Joints

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
1899din

Pregled Proizvoda

Glukozamin sulfat je sumpor koji sadrži ekstrakt školjke koji je dokazan da pomaže strukturu hrskavice i može pomoći zadržati zglobove jakima i bez boli.

Vaša hrskavica se ponaša kao amortizer između dve kosti. Sa godinama, hrskavica se može slomiti što može dovesti do bolova u zglobovima. Glukozamin je opsežno istražen i pokazuje da je važan gradivni blok koji je potreban za proizvodnju specijalizovanih molekula koji se zovu Glikozaminoglikani koji se nalaze u vašoj hrskavici. Ove molekule mogu pomoći vašem telu da se bori protiv degradacije hrskavice i takođe može pomoći sa osteoporozom.

Oni koji redovno učestvuju u sportovima ili vežbama mogu primetiti da ubrzano napredovanje bolovi u zglobovima zbog povećanog naprezanja Vaših zglobova. Glukozamin sulfat je dokazano da je bezbedan i efikasan u usporavanju povreda te ponekad poboljšaju zdravlja zglobova.

  • Glavna strukturna komponenta u zajedničkim tkivu
  • 100% Glukozamin sulfat
  • Jednostavan za mešanje prah

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš šejker. Zatim dodati 1g, protresti i konzumirati. Koristiti dva puta dnevno.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne sme koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male dece.

Sastav

Za alergene pogledajte podebljana slova. Izrađen u prostorima u kojima se također obrađuju Mlijeko, Soja, Jaja, Gluten i ostale bazne sirovine.

Bez ukusa: Glukozamin sulfat (Ljuskari) (100%)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1/6 kk (1g)

Porcija po pakovanju - 250 (250g), 500 (500g)

Nutritivne Informacije

  U porciji
Glukozamin sulfat     1 g

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Glukozamin sulfat

Odaberi sliku

Glukozamin sulfat
Back to top