• Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

 • Gluten Free

  Gluten Free

Glucomannan prašak (Konjak)

Raznovrsni prašak dobroćudan za zdravlje

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
2243din

Pregled Proizvoda

Šta je Glucomannan Powder?

Kardiovaskularna obolenja (KVO) su broj 1 uzrok smrti na svetu , predstavljajući 30% smrtnih slučajeva u 2012 godini *. Obraćanjem pažnje na fizičku aktivnost i ishranu može značajno da smanji rizik nastanka ovih bolestiju . Myproteins-ov novi brend Glucomannan Powder je idealan suplement za svakodnevno zdravje i ambiciju , sa formulom koja sadrži preko 90% dijetalnih vlakana.

Koje su ključne koristi Glucomannan Powder-a?

 • Gubitak kilaže –Kada konzumiraš 3g na dan (1g doze 3 X na dan, uzimati sa 1-2 čaše vode pre obroka ), Glucomannan Powder može da pomogne pri gubitku težine na ishrani sa redukovanim kalorijama.
 • Holesterol – Kada konzumiraš 4g na dan (1g doze 4 X na dan, uzimati sa 1-2 čaše vode pre obroka ) Glucomannan Powder doprinosi održavanu normalnog nivoa holesterola u krvi . Ovo je ključna korist s obzirom da su KVO broj 1 uzrok smrti godišnje *.
 • Svestranost – Ovaj fantastični prašak može da se doda u šejkove, pahuljice,kaše, izmiksane sokove, palačinke idt jer reaguje kao sretstvo za zgrušavanje.

Da li je ovaj proizvod za mene ?

Glucomannan Powder je dobar izbor za dodatak ishrane za sve ženske i muške osove koje žele da izgube kilažu ili su svesni svog nivoa holesterola. Može se dodati u vašu uobiičajenu ishranu u svako doba dana; to može biti uz vaš divan jutarni doručak ili večernji grčki jogurt.

 • 3g na dan (1g doze 3 X na dan ,konzumirati sa 1-2 čaše vode prije obroka )može pomoći pri gubitku kilaže.
 • 4g na dan (1g doses 4 X a day, konzumirati sa 1-2 čaše vode prije obroka ) doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi .
 • Može se dodati u šejkove, pahuljice, kaše, sokove,palačinke itd kao zgrušnjivač.

Preporučena upotreba

Preporuča se uzimati 2 kapsule 3 puta na dan sa 1-2 čaše vode pre obroka.

Ne prelaziti preporučenu dnevnu dozu.Ovaj proizvod ne sme da bude zamena za raznovrsnu , izbalansiranu prehranu.Držati na suhom i hladnom mestu. Držati van dohvata dece.

UPOZORENJE: Ovaj proizvod nije preporučljiv osobama sa poteškoćama u gutanju ili onima koji ga ne konzumiraju sa dovoljno tečnosti - vodite pažnju da svaka doza se uzima sa 1-2 čaše tečnosti da bi se osiguralo da supstanca dodje do stomaka..

Sastav

Glucomannan (Konjac) 100%.

Nutritivne Informacije

Porcija - 1g 4 x a day

Porcija - 1g 4 x na dan

Porcije po pakovanju -

TBC

Nutritivne vrednosti

  Na 4g Po porciji (1g)
Energija 32kJ/8kcal 8kJ/ 2kcal
Mast 0 g 0 g
  od kojih zasićene 0 g 0 g
Ugljeni hidrati 0 g 0 g
  od kojih šećeri 0 g 0 g
Vlakna 3.7 g <0.5 g
Protein 0 g 0 g
So 0 g 0 g

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Glucomannan prašak (Konjak)

Odaberi sliku

Glucomannan prašak (Konjak)
Back to top