• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

DL Phenylalanine

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
1799din

Pregled Proizvoda

DL Phenylalanine (DLPA) je esencijalna amino kiselina i isto služi za izgradnju blokova za različite proteine koji se proizvode u telu.

DLPA može da se pretvori sa biohemijskim procesom u jetri u L Tyrosine i phenylethylamine, supstanca koja prirodno nastaje u mozgu i poboljšava raspoloženje.

Telu treba phenylalanine da napravi epinephrine, dopamine, i norepinephrine, tri neurotransmitera koji kontrolišu način na koji percipirate i interagujete sa okolinom. Phenylalanine suplementacija može da pomogne da se osećate srećnije, manje gladni i više budni; takođe se pokazao da da pomaže u tretiranju hroničnog bola i poboljšava pamćenje i koncentraciju. DLPA primarno ima pozitivne efekte kako na osetljivost na bol tako i na mentalno stanje.

Upozorenje: Nije preporučljivo ako ste trudne, ili u slučajevima melanoma, šizofrenije, pacijenata koji imaju rak, koji imaju visoki krvni pritisak ili koji uzimaju fenfluramine, anti depresive ili MAO inhibitivne lekove. Ovaj proizvod sadrži phenylalanine.

 • 100% DL Phenylalanine
 • Klasifikovana kao esencijalna amino kiselina (EAA)
 • Pogodno za svakog ko ima intenzivan režim treninga

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u naš šejker. Onda dodajte 500mg, promućkajte i koristite. Uzimajte jednom dnevno.

Napomena: Preporučujemo da sve porcije merite preciznim mernim uređajima. Iako mi činimo sve da obezbedimo tačne ekvivalentne mere pomoću naših Myprotein merica, ovo je samo približno i nije zamena za korišćenje standardizovanih mernih uređaja.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je suplement hrane i s toga ne treba da se koristi kao zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav životni stil. Čuvajte na hladnom i suvom mestu, van domašaja male dece.< /p>

Sastav

Napravljeno u objektu gde se rukuje i mlekom, sojom, jajima, glutenom i proizvodima od istih.

Nearomatizovano: DL Phenylalanine (DLPA) (100%)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1/8 kafene kašikice (500 mg)

Porcija u pakovanju - 500 (250g)

Nutritivna informacija

 Po porciji
DL Phenylalanine   500 mg

 

Nutritivna informacija je zasnovana na Nearomatizovanoj verziji, kada birate drugu verziju nutritivna vrednost može da se razlikuje.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

DL Phenylalanine

Odaberi sliku

DL Phenylalanine
Back to top