NAJBOLJI PROTEIN PRAH ZA IZGRADNJU MIŠIĆA

Micellar Whey Protein

Jedna prednost surutke je u tome što ona sadrži veliku količinu amino kiselina koje pomažu ćelijama mišića da se oporave od svih aktivnosti. Za ražliku od standardne surutke micelarna surutka u prahu je prošla ultrafiltracije čime se obezbedjuje nizak nivo šećeri i visok sadržaj proteina. Osim toga, ovaj protein spada u grupu sporo oslobađajućih proteina zbog čega može da vam pruži mnoge koristi. Sa 23g proteina u dozi od 30g može se koristiti tokom dana kao i tokom noći da se telo obezbedi ključnim makroelementima tokom dužeg vremenkog perioda, idealan za mišiće.

NAJBOLJI PROTEIN PRAH ZA MRŠAVLJENJE

Impact Diet Isolate™

Ovaj dijetalni protein surutke sadrži proizvode koji mogu da pobojšaju metabolizam i pomažu gubitak masti, kao što su Karnitin i Ekstrat zelenog čaja, kao i 20 grama proteina da obezbedi mišićne ćelije ispravnim hranjivim sastojcima. Sa manje od 100 kalorija po porciji, ovo je sveobuhvatna mešavina. Uzimajući ovaj dodatak tokom dana može da pomogne održavanju zdravog nivoa proteina, kao i mnoge koristi od Guarane i Holina koji igraju ključnu ulogu u pretvaranju masti u energiju. Isto tako uzimajući Impact Diet Isolate posle treninga obezbeđujete vašem telu bolji oporavak.

NAJBOLJI VEGAN PROTEIN PRAH

Najbolji veganski proteinski prah

Savršeni spoj Izolata Graška, Proteina Smedjeg Pirinča i Proteina Konoplje kako bi se veganska ishrana ili dijeta dopunila vrhunskim proteinima koji se brzo apsorbuju.Pored toga, sadrži i Leucin, Izoleucin i Valin (BCAA) u cilju pobojšavanja kvaliteta i pomoći veganima da pobojšaju rast mišića. Veoma koristan dodatak koji se nalazi u ovom proizvodu je i DigeZime, enzim za pomoć fonkcije creva i pobojšanje varenja, jer većina vegana koristi protein pasulja i soje koji su za probavni sistem teži za varenje.

NAJBOLJI VEGETERIJANSKI PROTEIN PRAH

Impact Whey Izolat

Jedan od najčistijih proteina surutke na tržištu, ovaj dodatak je dizajniran za brzu apsorpciju proteina za delovanje na oštećene mišićne ćelije nakon intenzivnog treninga kao i za brži oporavak i pobojšanje performansi. Idealan dodatak za one koji žele visoko kvalitetne proteine posle treninga, takodje je pogodan i za vegeterijance. Sa neverovatno niskim sadržajem ugljenih hidrata pomaže onima koji su na dijeti sa pretežno niskim unosom ugljenih hidrata. Sa 23g proteina po obroku i raznim ukusima koji su dostupni kao što su Peanut coockiem Rocky Road and Salted Caramel, ovo je idealan protein šejk za posle treninga!

Proteinski prah najboljeg ukusa

True Whey™

True Whey je protein prah koji ima visoku vrednost proteina od 20g po obroku zajedno sa 50mg DigeZime enzima za varenje i 100 miliona probiotik spore. To će u velikoj meri pomoći da se održi zdrav stomak, gde naše telo vari belančevine da nahrani naše mišićne ćelije i organe. Sa 20g proteina sa niskim unosom ugljenih hidrata od samo 1.6g True Whey je idealan proizvod za održavanje mišićne mase i za one koji su na dijeti sa niskim unosom hidrata.

NAJBOLJI VALUE PROTEIN PRAH

Impact Whey Protein

Protein je najefikasniji način da se mišićnim ćelijam stave na raspolaganje neophodni protein i amino kiseline. Ovaj protein surutke nudi 21g proteina uz spoj BCAA u dozi 4.5g po obroku i 3.6g Gluatamina. Impact Whey Protein ima nizak sadržaj ugljenih hidrata što je idealno za one koji održavaju dijetu sa niskim sadržajem ugljenih hidrata koji će im pomoći u izgradnji čiste mišićne mase. Dostupni su u niz neverovatnih ukusa kao što su Jam Roly Poly, Blueberry Cheesacake i Victoria Sponge Cake.

NAJBOLJI PROTEIN PRAH BEZ MLEKA

Izolat Proteina Soje

Soy Protein Isolate je napravljen od 100 % ne-GMO obezmašćene soje koja ide kroz strogom procesu za smanjenje ugljenih hidrata i masti iz zrna, stvarajući 90% proteina i oslobadjajući laktozu. Sojin protein izolat takođe uključuje sveobuhvatan profil amino kiselina sa 6.6g iz Leucina. To je idealan dodatak za vegeterijance, sportiste i vežbače u teretani koji žele da izbegnu laktozu i mlečne proizvode. Sa 27g proteina može znatno pomoći posle treninga.

NAJBOLJI KAZEIN PROTEIN PRAH

Micelarni kazein

Kazein prah će obezbediti dugoročno oslobađanje proteina da bi omogućio apsorpciju hranjivih materija tokom dužeg vremenskog perioda. Tokom sna naše telo prolazi bez hrane u trajanju od 6 do 10 sata što može da smanji stopu oporavka zbog nedostatka proteina u tom period. Sporo oslobađajući Micellar Casein omogućava da su mišićima proteini dostupni tokom dužeg perioda što je idealno za oporavak. Sa 22g proteina po obroku imate kvalitetan dodatak koji će vam pomoći u ostvarivanju vaših ambicija

2018 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.