Paket za Veličinu i Masu

Paket za dobivanje mase i povećanje veličine mišića

Aroma

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
11195din

Pregled Proizvoda

Dodavanje značajne mišićne mase zahteva odgovarajući trening, ishranu i oporavak. Kalorijski suficit, visok unos proteina, produktivan trening i potpuno funkcionalan imuni sistem, sve su to ključne stvari u dobivanju kvalitetnih mišića.

Razvili smo ovaj paket da zadovolji teške i specifične zahteve potrebne za postizanje uspešnog dobijanja mišića, tako da izvučete maksimalno iz vaših napora.

Hard Gainer Extreme (2.5kg): Izgrađen za Paket, novi Hard Gainer Extreme nastavlja nasljeđe najprodavanijeg originala, sa novim i poboljšanim sastojcima i novim aromama.

Čisti Putar od Kikirikija (Crunchy): Izrađen od 100% kikirikija i bogat proteinima, zdravim mastima i izvor je dijetalnih vlakana. Visoko kalorični namaz za dobivanje kalorijskog suficita.

Myprotein CORE 150 Shaker: Sa kapacitetom od 1 litre i 3 pregrade za čuvanje Gainer Bundle dodataka, dizajniran da vas drži u kalorijskom višku, čak i kada ste u pokretu.

Kofein Pro 200 mg - 100 Tableta: stimulans centralnog nervnog sistema, pruža fokus i poboljšava trening te će vam pomoći da ostvarite vaše lične rekorde.

BCAA Plus 1000mg - 90 Tableta: Pruža esencijalne aminokiseline razgranatog lanca izoleucina, leucina i valina, koji mogu pomoći u popravku i oporavaku nakon vaših intenzivnih treninga za promociju 

  • Odlična vrednost za novac
  • Poboljšava izvedbu, fokus i oporavak
  • Savršen za one koji traže da dodatnu kvalitetnu mišićnu masu 

Preporučena upotreba

Pogledajte individualne stranice proizvoda za detalje.

Sastav

Pogledajte individualne stranice proizvoda za detalje.

Nutritivne Informacije

Pogledajte individualne stranice proizvoda za detalje.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Paket za Veličinu i Masu

Odaberi sliku

Paket za Veličinu i Masu
Back to top