• Vegetarijansko

    Vegetarijansko

  • Vegan

    Vegan

L Glutamine

Semi-essential amino acid

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.01.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
1799din

Pregled Proizvoda

Šta je L Glutamine?

L Glutamine je jedna od 20 amino kiselina koje su potrebne za funkcionisanje mišića u telu. Amino kiseline su razvojni blokovi koji formiraju proteine da održe zdravlje ćelija i oporavak tkiva. Glutamine se nalazi u različitim količinama u većini mesa i riba, kao i u maloj količini u povrću.

Korisnost L Glutamine

Glutamine je polu esencijalna amino kiselina koju telo može da proizvodi u malim količinama; međutim, većina mora da dođe preko ishrane i to je gde L glutamine amino kiseline mogu da budu korisne u Vašem suplementarnom režimu. can be beneficial in your supplementation regime. L glutamine tablete se lako progutaju i obezbeđuju brz način dolaska do esencijalnih amino kiselina.

Za koga je pogodan L Glutamine?

Glutamine je za svakog koji se bavi dugotrajnim trening planom, gde je dobijanje adekvatnih pravih esencijalnih amino kiselina u balansiranoj ishrani jako važno. Telo zahteva prave nutritijente da bi se razvijalo na pravi način, i bez obzira da li oni dolaze kroz hranu ili suplemente, oni su potrebni zbog mnogo razloga.

L glutamine je pogodan i za vegane i za vegetarijance.

Kako da se uzima L Glutamine

Kako suplement ishrane preporučujemo da se uzimaju 5 tableta, 1 do 3 puta dnevno. L glutamine može da se koristi tokom dana, međutim najviše ima koristi ako se uzima kao prva stvar ujutru, pre i posle treninga i pre odlaska na spavanje. L glutamine može da se pomeša sa običnom vodom ili sa vašim omiljenim sokom ili pre-workouts.

Želimo da napomenemo da je natpis na ovom proizvodu na engleskom. Francuski, italijasnki, nemački, španski, danski, švedski i finski mogu isto da budu prisutni u zavisnosti od proizvoda.

  • Polu-esencijalne amino kiseline

Preporučena upotreba

Uzimajte 3 tablete, 1-2 puta dnevno. Za optimalne rezultate uzmite 45 minuta pre vežbi i isto nakon vežbi.

Nemojte prekoračiti navedenu preporčuneu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba da se koristi kao zamena za raznovrsnu, balansiranu ishranu. Čuvajte na hladnom, suvom mestu, van direktne sunčeve svetlosti. Pogodno za vegetarijance. Čuvajte van domašaja male dece.

Sastav

L Glutamine, Bulking Agents (Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose), Anti Caking Agents (Silicon Dioxide, Magnesium Stearate).

Alergeni:

Napravljeno u objektu gde se rukuje i mlekom, sojom, jajima, glutenom i proizvodima od istih.

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 3 tableta

Porcija u ambalaži - 83 (250 tableta)

Typical Nutritional Values

      Po porciji
L Glutamine     3 g

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

L Glutamine

Odaberi sliku

L Glutamine
Back to top