• Vegetarijansko

    Vegetarijansko

  • Vegan

    Vegan

Total Nutri Greens

Green Superfood Blend

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 15.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
1299din

Pregled Proizvoda

Total NutrigreensTM upakovan sa ishranom od 22 neverovatnih Superfood * ekstrakata. Sa brokolijem, hlorele i zelenog čaja i kale praha, Total NutrigreensTM je prirodni izvor tri esencijalna vitamina. Prepun sa dobrim stvarima, Total NutrigreensTM je Superfood spoj za kojim je tvoje telo uvek žudilo.

Total NutrigreensTM se može konzumirati na različite načine. Jednostavno dodajte u vaš proteinski šejk ili voće i ubrizgajte injekciju zdravlja u vašoj ishrani. Na samo 7.5g po obroku, Total NutrigreensTM predstavljaju ultimativnu udobnost i svestranost.

Total NutrigreensTM je prirodni izvor vitamina C, vitamina B12 i vitamina K; koji sadrži vitamin C u 52.8mg (66% Referentni hranljivi sastojci), vitamin B12 u 3.8mg (153% referentni hranljivi sastojci) i vitamina K at 97.5μg (130% referentnih hranljivih sastojaka)  u 7.5g porciji.

Vitamin C doprinjeti će sledeće:

-          Normalno funkcionisanje imunog sistema

-          Normalno funkcionisanje nervnog sistema

-          Normalna psihološka funkcija

Vitamin B12 će doprineti daljem tekstu:

-          Smanjenje umora i iscrpljenosti

-          Normalna energija u metabolizamu

-          Održavanje normalne kose

Vitamin K će doprinjeti:

-          Održavanje normalne kosti

*Ukupno Nutri-ZeleniTM je prirodni izvor vitamina C i doprineće normalno funkcionisanje imunog sistema i normalno funkcionisanje nervnog sistema

 

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

  • Jedinstvena mešavina od 22 različite Superhrane
  • Idealan za one’ koji ne dobijaju dovoljno voća i povrća u svakodnevnoj ishrani
  • Uključuje Pšeničnu travu, Chlorella, Brokolu, Spanać list, Acerola maline i Spirulinu

Preporučena upotreba

Jednostavno dodajte 2 3/4 male merice (7.5g) u svoj šejk, smoothies, sok ili vodu (250-350ml).

Čuvati na hladnom, suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu ishranu. Pogodan za vegetarijance i vegane.

Sastav

Za alergene, uključujući žitarice koje sadrže gluten, pogledajte podebljana slova. Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlekom, jajima i njihovim proizvodima.

Tropski Ukus: Sojin Lecitin u Prahu, Spirulina Prah (Spirulina platensis), Jabučna vlakna u prahu (Sulfiti), Ječmena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, Ovas brašno u prahu, Lucerka trava u prahu, Chlorella slomljene ćelijskog zida, Sojino brašno u prahu, Acerola Bobice, Cvekla u prahu, Nar u prahu (Punica granatum), Sibirski Ginseng (Eleutherococcus senticobus), Šargarepa u prahu, Paradajz u prahu, Astragalus koren u prahu (Radik astragalus), Brokoli u prahu, Spanać u prahu, Ginko biloba (50: 1), Zeleni čaj Leaf 45% ECGC - 95% Polifenoli (Camellia sinensis), Ekstrakt semena grožđa 95% Polifenoli (Vitis vinifera), Zova u prahu (Sambucus nigra), Borovnica voće u prahu, Sredstva za korekciju ukusa, Kiselina (limunska kiselina), Boja (Karoteni), Zaslađivač (Sukraloza)

Bez ukusa: Sojin Lecitin Prah, Spirulina Prah (Spirulina platensis), Jabučna vlakna u prahu (Sulfiti), Ječmenena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, Ovas brašno u prahu, Lucerka trava u prahu, Chlorella slomljene ćelijskog zida, Sojino brašno u prahu, AAcerola Bobice, Cvekla u prahu, Nar u prahu (Punica granatum), Sibirski Ginseng (Eleutherococcus senticobus), Šargarepa u prahu, Paradajz u prahu, Astragalus koren u prahu (Radik astragalus), Brokoli u prahu, Spanać u prahu, Ginko biloba (50: 1), Zeleni čaj Leaf 45% ECGC - 95% Polifenoli (Camelia sinensis), Ekstrakt semenki grejpfruta 95% Polifenoli (Vitis vinifera), Zova u prahu(Sambucus nigra), Borovnica u prahu.

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 3 male merice (7.5g)

Porcija po pakovanju - 44 (330g), 88 (660g)

Nutritivne Informacije

  U 100g U porciji
Energija 1415 kJ/336 kcal 106 kJ/25 kcal
Masti 3.6 g 0.3 g
  od kojih zasićene 1.0 g 0.1 g
Ugljeni hidrati 43 g 3.2 g
  od kojih šećeri 12 g 0.9 g
Protein 24 g 1.8 g
So 0.89 g 0.08 g
  U 100g U porciji
Vitamin K 1300 µg (1733% RI*) 98 µg (131% RI*)
Vitamin C 704 mg (880% RI*) 53 mg (66% RI*)
Vitamin B12 51 µg (2040% RI*) 3.8 µg (152% RI*)

 

* Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Total Nutri Greens

Odaberi sliku

Total Nutri Greens
Back to top