• Vegetarijansko

    Vegetarijansko

  • Vegan

    Vegan

MYTHERMO X-TREME™

Ekstremna formula za gubljenje na težini

 

*NRV- Nutritivne Referentne Vrednosti

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
3652din

Pregled Proizvoda

Mythermo X-Treme™ je naša najsnažnija formula do danas. Dizajnirana je kako bi uključila veći broj ključnih nutrijenata koji će vam pomoći u vašem trening režimu na mnogo načina. Mythermo X-Treme™ takođe ima veći sadržaj stimulanta od Mythermo™. Zbog svega toga je idealan suplement koji će vam pomoći u vašem programu gubitka težine ako ste tolerantni na kofein.

Esencijalna komponenta ove formule je Kola Nut, plod Kole Drveta koje vam može pomoći u mršavljenju i kontroli telesne težine, čime ga je neophodno uključiti u program gubitka težine. Ova unapređena formula takođe sadrži vitamine i minerale koji imaju ključnu ulogu u metabolizmu vašeg tela. Vitamin B6 doprinosi normalnom energetskom metabolizmu, a vitamin B12 doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina. Hrom doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi, što može pomoći u prevenciji oscilacija nivoa šećera u krvi. Vitamin B6 i vitamin B12 doprinose redukciji umora i iscrpljenosti - to je baš sve što vam treba ako unosite manje kalorija.

Pored sastojaka koji utiču na metabolizam, dodali smo i mnoštvo sastojaka za poboljšanje performansi koji mogu pružiti prednost koju trebate da biste ostvarili svoje trening ciljeve. Ekstrakt Guarane i Kola Nut sadrže 160mg kofeina po serviranju, stimulansa koji povećava budnost i pažnju. Takođe smo dodali 140mg TeaCrine® po serviranju, sastojak koji je po strukturi sličan kofeinu, kako bi ste obezbedila dodatna energija.

Ono što upotpunjuje ovu formulu su ekstrakt Koreanskog Ženšena, Kajen paprika u prahu, popularna amino kiselina i prekursor adrenalina, L-Tirozin.

Mythermo X-Treme™ sadrži 160mg kofeina po serviranju, a možete probati Mythermo™ ukoliko želite sve prednosti ove formule ali sa nižim dnevnim unosom kofeina.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

 

  • Veći dnevni unos kofeina u poređenju sa MYTHERMO™
  • Sadrži jod, riboflavin i vitamin B12 koji doprinose normalom energetskom metabolizmu

Preporučena upotreba

Konzumirati po 2 kapsule jednom dnevno.

Ne prekoračivati navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod ne treba koristiti kao zamenu za raznovrsnu, balansiranu ishranu. Čuvati na hladom, suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Pogodno za vegetarijance i vegane. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Visok sadržaj kofeina. Ne preporučuje se da deca, trudnice i žene koje doje koriste ovaj proizvod. Sadrži 160mg kofeina po dnevnom serviranju.

Sastav

Guarana, Kapsula (Hidroksipropil Metilceluloza), Holin, TeaCrine® (Teakrin), L-Tirozin, Kofein Anhidrovani, L-Teanin, Kola Nut (Seme Kola Nitida), Ekstrakt Ženšena, Pirinčano Brašno, Kajen u Prahu, Vitamin B12, Vitamin B6, Boja (E171), Bioperine® (Ekstrakt Crnog Bibera), Hrom.

Nutritivne Informacije

Veličina Serviranja - 2 Kapsule

Broj Serviranja Po Pakovanju - 90 (45 Kapsula), 180 (90 Kapsula)

Nutritivne Informacije

  Po Serviranju *NRV
Vitamin B6 3.2mg 239%
Vitamin B12 14µg 560%
Hrom 80µg 200%
    Po Serviranju
Guarana 200 mg
Teakrin (TeaCrine®) 140 mg
L-Tirozin 133 mg
Ukupan Kofein (Inc. Guarana & Kola Nut) 160 mg
Kola Nut 83 mg
Ekstrakt Ženšena 67 mg
Holin 60 mg
Kajen u Prahu 33 mg
Ekstrakt Crnog Bibera (Bioperin®) 3 mg

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

MYTHERMO X-TREME™

Odaberi sliku

MYTHERMO X-TREME™
Back to top