Myprotein Torba za 8 obroka

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
4799din

Dostupnost:

Pregled Proizvoda

Fuel your ambition sa novom Myprotein torbom za obroke - stilski I funkcionalno rješenje za upravljanje Vašim zahtjevima za hranom dok ste u pokretu. Uz mogućnost za pohranu do 8 porcioniranih jela Myprotein torba za obroke će Vam obezbetit da ostanete nutriciozirani tokom dana. Dizajniran kako bi zadržao Vaše obroke hladnima, torba će vam dati slobodu pri odabiru Vaših dnevnih obroka.

Izrađena od najkvalitetnijih materijala Myprotein torba za obroke je osmišljena kako bi duže izdržala sa vama kako u teretani tako i na putu. S ručkom i podesivim naramenica i ergonomski oblikovanom gume, to je uistinu mobilni sustav upravljanja ishranom. Myprotein torba za obroke dolazi sa led paketima i posudama koje su toplinski otporne. Sve što trebate učiniti sada je kuhati!

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

  • Sprema 8 velikih porcija obroka
  • Napravljen od robusnog materijala
  • Napunjen sa paketima leda i posudama

Preporučena upotreba

Priparemite svoje obroke za dan te obezbedite da su Vaši paketi leda bili preko noći u zamrzavaču. Stavite svoje obroke unutar Myprotein torbu za obroke, stavljajući ledene pakete između njih. Spremni ste za krenuti!

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Myprotein Torba za 8 obroka

Odaberi sliku

Myprotein Torba za 8 obroka
Back to top