• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarijansko

    Vegetarijansko

MCT Prašak

Medium Chain Triglycerides

Aroma
Pakovanje
Količina

33% POPUSTA NA CIJELU NARUDŽBU | KOD:33BFRS

🔥Krenuo je Black Friday Tjedan!🔥

33% POPUSTA NA NARUDŽBU | KOD: 33BFRS

1 + 1 GRATIS KIKIRIKI PUTER | Kod nije potreban, dovoljno je ubaciti dva proizvoda u košaricu 

Vruća ponuda na najpopularnije Myprotein proizvode kao što je Impact Whey protein, Alpha Men, CLA, Ekstrakt Zelenog Čaja, i mnogi drugi...

Ponuda vrijedi do 24.11. ili do isteka zaliha. Maksimalan iznos popusta po kupovini je 750 kn. Jedna osoba može kreirati više narudžbi. 


KUPI ODMAH
2499din

Pregled Proizvoda

Trigliceridi srednjeg lanca (MCT) dolaze iz specifične klase masnih kiselina koje imaju veze sa Vašim telom slično kao ugljenohidrati.

Većina masti su razložene u crevima i reformisane tako da se mogu transportovati u krvi. Ali MCT se absorbuju netaknuto i nose u jetru, gde su korišćeni direktno za energiju. To znači da MCT može da obezbedi povećanje unosa kalorija, proizvodnju energije i dobijanja na težini.

MCT sadrži oko 8 kalorija po gramu, dva puta više od ugljenohidrata, čineći ih odličnim izvorom energije. Pošto se ova energija se lako koristi od tela, potencijalno može da ponudi čuvanje mišića trošeći MCT pre proteina ili ugljenohidrata.

Na kraju, samo mali procenat MCT se skladište kao masti. Tako da ako želite da izgubite na težini, MCT su idealan suplement da Vam obezbedi energiju koja se neće pretvoriti u telesnu mast, za razliku od ugljenohidrata.

  • Napravljeno za sportiste u sportovima izdržljivosti
  • Masna kiselina se absorbuje u jetri
  • 8 kalorija po gramu

Preporučena upotreba

Da unesete dodatne trigliceride srednjeg lanca u Vašu ishranu, dodajte 5 ¼ malih merica (10g) u Vaš postojeći sportski shake. Dodatno, koristite kao zamena za mleko u Vašim omiljenim toplim napicima kao creamer.

Čuvajte na hladnom, suvom mestu, van domašaja direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi u sklopu aktivnog životnog stila i balansirane ishrane. Pogodno za vegetarijance.

Sastav

Za alergene, pogledajte sastojke navedene podebljano. Napravljeno u objektu gde se rukuje i sa sojom, mlekom, jajima, glutenom i proizvodima od istih.

Nearomatizovano: Trigliceridi srednje lanca (MCT) (68-75%), Sodium Caseinate (Mleko), Glukozni sirup Solids, Emulzifikator (E472c)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 5 ¼ merica (10g)

Pakovanja u ambalaži - 25(250g)/ 50(500g)

Nutritional Information

  U 100g Po porciji
Energija 3049 kJ/738 kcal 305 kJ/74 kcal
Masti 70 g 7 g
  od čega zasićene 0 g 0 g
Ugljenohidrati 14 g 1.4 g
  od čega šećer 0 g 0 g
Protein 13 g 1.3 g
So <0.01 g <0.01 g

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

MCT Prašak

Odaberi sliku

MCT Prašak
Back to top