• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarijansko

    Vegetarijansko

MCT Prašak

Medium Chain Triglycerides

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
2499din

Pregled Proizvoda

Trigliceridi srednjeg lanca (MCT) dolaze iz specifične klase masnih kiselina koje imaju veze sa Vašim telom slično kao ugljenohidrati.

Većina masti su razložene u crevima i reformisane tako da se mogu transportovati u krvi. Ali MCT se absorbuju netaknuto i nose u jetru, gde su korišćeni direktno za energiju. To znači da MCT može da obezbedi povećanje unosa kalorija, proizvodnju energije i dobijanja na težini.

MCT sadrži oko 8 kalorija po gramu, dva puta više od ugljenohidrata, čineći ih odličnim izvorom energije. Pošto se ova energija se lako koristi od tela, potencijalno može da ponudi čuvanje mišića trošeći MCT pre proteina ili ugljenohidrata.

Na kraju, samo mali procenat MCT se skladište kao masti. Tako da ako želite da izgubite na težini, MCT su idealan suplement da Vam obezbedi energiju koja se neće pretvoriti u telesnu mast, za razliku od ugljenohidrata.

  • Napravljeno za sportiste u sportovima izdržljivosti
  • Masna kiselina se absorbuje u jetri
  • 8 kalorija po gramu

Preporučena upotreba

Da unesete dodatne trigliceride srednjeg lanca u Vašu ishranu, dodajte 5 ¼ malih merica (10g) u Vaš postojeći sportski shake. Dodatno, koristite kao zamena za mleko u Vašim omiljenim toplim napicima kao creamer.

Čuvajte na hladnom, suvom mestu, van domašaja direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi u sklopu aktivnog životnog stila i balansirane ishrane. Pogodno za vegetarijance.

Sastav

Za alergene, pogledajte sastojke navedene podebljano. Napravljeno u objektu gde se rukuje i sa sojom, mlekom, jajima, glutenom i proizvodima od istih.

Nearomatizovano: Trigliceridi srednje lanca (MCT) (68-75%), Sodium Caseinate (Mleko), Glukozni sirup Solids, Emulzifikator (E472c)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 5 ¼ merica (10g)

Pakovanja u ambalaži - 25(250g)/ 50(500g)

Nutritional Information

  U 100g Po porciji
Energija 3049 kJ/738 kcal 305 kJ/74 kcal
Masti 70 g 7 g
  od čega zasićene 0 g 0 g
Ugljenohidrati 14 g 1.4 g
  od čega šećer 0 g 0 g
Protein 13 g 1.3 g
So <0.01 g <0.01 g

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

MCT Prašak

Odaberi sliku

MCT Prašak
Back to top