• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarijansko

    Vegetarijansko

Kalcijum Kazeinat

Instantised

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUSTI | ISKORISTI KOD: TAJNIPOPUSTBR

Iskoristi popust iznenađenja i uštedi do 30%!
U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput Impact Whey Proteina, Impact Whey Izolata, Kikiriki Maslaca, BCAA, L glutamina, Kreatina i mnogi drugi!
Popusti se menjaju svaki čas, zato požuri i uhvati svoj popust iznenađenja!
KOD: TAJNIPOPUSTIBR
Ponuda vredi do 15.04.2018. do ponoći ili do isteka zaliha!

KUPI ODMAH
2699din

Pregled Proizvoda

Šta je Kalcijum kazeinat?

Kalcijum kazeinat je napravljen od svežeg obranog mleka, i raspršivanjem osušenog mleka koji je takođe nizak u masti, ugljenih hidrata i natrijuma.

Koristi od Kalcijum kazeinat

Kalcijum kazeinat pruža 27g proteina po obroku koji će doprineti rastu i održavanju mišićne mase.

Za koga je Kalcijum kazeinat?

Kalcijum kazeinat može da koristi svako ko želi lako dostići dnevne zahteve za proteinima. Preporučena doza za ovaj efekat je najmanje 30 grama kalcijum kazeinat u jednoj porciji. Zbog svoje je sporog varenja je preporučljivo je da se konzumira uveče.

Nakon mešanja možete primetiti da je naš kalcijum kazeinat formira oblačno, ali stabilno, koloidno ali uglavnom homogenizovana suspenzija. Takođe možete posmatrati viši nivo pene od koje nije često viđen na drugim proteinskim prahovima. Ovo nije razlog za brigu i predstavljaju samo tipične fizičke osobine ovog proizvoda. Profilni ukus ovog proizvoda može da se razlikuje od drugih proteinskih praškova, sa kalcijum kazeinatom ima jači ali grainier prisustvo na nepcima sa malo ravnog ukusa.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

  • 95% proteina po porciji
  • Sporo varenje belančevina
  • Nizak u masti, ugljenim hidratima i natrijumima

Preporučena upotreba

Kazein je najbolje konzumirati na večer da doprinese rastu i održavanju mišićne mase. Da iskoristite prednosti ovog proizvoda dodati 1 1/4 velike kašičice (30g) na 300-400ml vode ili mleka u Myprotein šejker pola sata pre spavanja. Alternativno konzumirajte u bilo koje doba dana da povećate dnevni unos proteina.

Čuvati na hladnom, suvom mestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženom ishranom. Pogodan za vegetarijance.

Sastav

Za alergene pogledajte podebljana slova. Napravljeno u objektu u kojem se rukuje jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Ukus Glatke Čokolade: Kalcijum kazeinat (Mleko) (82%), Emulgator (Sojin Lecitin), Kakao u prahu, Arome, Zaslađivač (Sukraloze)

Ukus Kreme od Jagoda: Kalcijum kazeinat (Mleko) (86%), Emulgator (Sojin Lecitin), Arome, Boja (Crvena cvekla), Zaslađivač (Sukraloze)

Bez ukusa: Kalcijum kazeinat (Mleko) (91%), Emulgator (Sojin Lecitin)

Ukus Vailija: Kalcijum kazeinat (Mleko) (88%), Emulgator (Sojin Lecitin), Aroma, Zaslađivač (Sukraloza)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1 ¼ Merica (30g)

Porcija po pakovanju - 33 (1kg)

Nutritivne Informacije

  U 100g U porciji *RI
Energija 1544 kJ/364 kcal 463 kJ/109 kcal 6%
Masti 1.2 g 0.4 g 1%
  od kojih masne kiseline 0.8 g 0.2 g 1%
Ugljeni hidrati 0.2 g 0.1 g 0%
  od kojih šećeri 0.2 g 0.1 g 0%
Proteini 88 g 26 g 52%
So 0.25 g 0.08 g 1%

 

* Prosečan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Kalcijum Kazeinat

Odaberi sliku

Kalcijum Kazeinat
Back to top