• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijansko

  Vegetarijansko

 • Vegan

  Vegan

Di Kalijum fosfat

Aroma
Pakovanje
Količina

TAJNI POPUST DO 35% | KOD: TAJNIPOPUSTBR

⚡ TAJNI POPUSTI DO 35% ⚡ | KOD ZA POPUST: TAJNIPOPUSTBR
Ponuda vredi do 31.03.2018. ili do isteka zaliha, maksimalan iznos popusta po kupovini znosi 14 000 dinara. Kupac može kreirati više porudžbina.
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

KUPI ODMAH
2899din

Pregled Proizvoda

Dodaci Fosfata se koriste dugi niz godina od sportista koji žele da poboljšaju kondiciju i izdržljivost dok odlažete zamor. Generalno je najpogodniji za one koji obavljaju kontinuirano vežbanje tokom 30 minuta, Di Kalijum fosfat je oblik fosfatne soli koja je prepoznatljiva po svojoj visokoj bio-dostupnosti.

Poznato je da Fosfati igraju važnu ulogu u metabolizmu energije u aerobnim i anaerobnim vežbama. Fosfati se koriste u telu za proizvodnju ATP i CP koji su oba dragoceni izvori eksplozivne snage. Poboljšanje sposobnost tela da stvara ATP i CP podstiče veće izvršenje moćnih pokreta kao što su sprint i dizanje tegova. Fosfati se takođe koriste prilikom formiranja jedinjenja pod nazivom 2,3-diphosphoglicerate (2,3-DPG) koji pomaže u oslobađanju kiseonika od hemoglobina do mišićnih ćelija. Visok prisustvo 2,3-DPG poboljšava isporuku kiseonika vašim mišićima, što dovodi do poboljšane VO2max i aerobnog kapaciteta. Metabolizam masti i ugljenih hidrata za energiju takođe se može poboljšati kroz dopunu soli fosfata.

Jedan od glavnih efekata fosfat dodataka je njegova sposobnost za proizvodnju mlečne kiseline. Mlečna kiselina je poznata da smanjuje fizički izlaz tokom vežbanja, smanjenje efekata mlečne kiseline mogu značajno poboljšati fizičku izdržljivost. Pored smanjenja nivoa mlečne kiseline, studije su takođe pokazale da fosfatom dopunom može da se snizi rejting od percepcije napora (RPE) tokom vežbanja. Ne samo da Di Kalijum fosfat imaju veliki fiziološki efekat kod vežbanju, takođe može da vam pomogne psihološki - tako što daje osećaj da je vežbanje lakše.

Fosfati mogu poboljšati metabolizam masti za energiju, Di kalijum fosfat može biti koristan zajedno sa Acetil L-karnitinom.

 • Doprinosi pravilnom radu nervnog sistema
 • Pomaže da se održi normalna funkcija mišića
 • Održavanje normalnog krvnog pritiska

Preporučena upotreba

Dodajte željenu količinu vode ili voćnog soka u vaš šejker. Zatim dodajte 1g, protresite i konzumirajte. Koristiti 4 puta dnevno. Najbolje konzumirati na prazan stomak.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne sme koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male dece.

Sastav

Napravljen u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: Di Kalijum fosfat (100%)

Nutritivne Informacije

Veličina porcije - 1/4 kk (1g)

Porcija po pakovanju - 250 (250g)

Nutritivne Informacije

 U porciji
Di Kalijum fosfat  1 g

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije Korisnika

Trenutno nema recenzija

Di Kalijum fosfat

Odaberi sliku

Di Kalijum fosfat
Back to top