NAJBOLJI DIET WHEY PROTEIN™

Impact Diet Izolat

Pakovanje sadrži 20g proteina po porciji od 25g, samo 94 kalorije i 0.6g masti. Impact Diet Isolate sveobuhvatan prah će vam pomoći da održite mišićnu masu bez uzimanja dodatnih kalorija. Ovaj dodatak će vam pomoći pri sagorevanju masnoća jer sadrži i Carnipure, ekstrat Zelenog Čaja i Guarane da pobojša vaš metabolizam dok istovremeno pomaže da se održi focus i koncetracija. Drugi ključni sastojak je Holin, sastojak koji igra znacajnu ulogu u metaboličkim procesima u telu.

NAJBOLJI WHEY PROTEIN ISOLAT

ISO:PRO

Sa vrhunski bogatim spiskom sastojaka, veoma visokim sadržajem proteina i sveobuhvatnim profilom amino kiselina ISO PRO je krajnji izolat proteina iz surutke. Po obroku ćete dobiti 24g vrlo kvalitetnih proteina i 0g ugljenih hidrata da bi ste bili vitki a ujedno i mišićavi. Izuzetan profil hranjivih supstanci je izbalansiran pa ga mogu koristiti i amateri i profesionalci, vasa aktivnost će biti podržana hranjivim supstancama na kontrolisan način. Naša mešavina sadrži 3g Leucina koja je esencijalna aminokiselina i koja se koristi za izdragnju novih proteina.

NAJBOLJI WHEY PROTEIN ZA IZGRADNJU ČISTIH MIŠIĆA

Total Oats and Whey

Ako ste u potrazi za izgradnju čistih i velikih mišiča i ako želite da dobijete najviše iz vašeg treninga, šejk koji kombinuje 27g proteina sa 20g niskim GI ugljenim hidratima je sjajan izbor za vas. Total Oats and Whey sadrži koncetrat proteina surutke i fino mleveni ovas, koji obezbeđuju beta-glukanu da doprinese održavanju nivoa holesterola u krvi i stabilizaciji nivo šećera u krvi. Dodatna prednost ove mešavine je u tome što sadrži dodatak enzima DigeZime koji će da pobojšaju probavu

NAJBOLJI WHEY PROTEIN MASS GEJNER

Hard Gainer Extreme

Dobijanje mase je proces za koji je najbitnije količina kalorija koje unosite i koje sagorite – sa Hard Gainer Extreme sigurno ćete dobiti sve makro elemente koji će pomoći u povećavanju vaše mase. Hard Gainer sadrži 32g proteina, 46g ugljenih hidrata i 382 kalorije po obroku. To nisu samo kalorije koje ćete dobiti već i čitav niz drugih korisnih sastojaka kao što su laneno seme, maltodekstrin i inulin. Ako ste u potrazi za načinom na koji ćete dobiti težinu bilo kao početnik ili profesionalac ovaj šejk će vam svakako pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

NAJBOLJI WHEY PROTEIN PO NAJBOLJOJ CENI

Impact Whey Protein

U Srbiji mi nudimo premium proteine surutke po najboljim cenama. Ovaj proizvod će pomoći proces obnove oštećenih mišićnih vlakana za pobojšanje budućih aktivnosti, što će vam pomoći da ostvarite mnogo veće ciljeve i sve vaše ambicije. Profil makro elementa ovog proizvoda govori sam za sebe – 21g proteinam 1.9g masti i 1g ugljenih hidrata, takodje veoma impresivno je što ovaj proizvod sadrži BCAA i Glutamin. Impact Whey Protein pruža izvanredan kvalitet uz povoljnu cenu.

NAJBOLJI WHEY PROTEIN ŠEJK

Impact Native Whey 95

Sa sadržajem 95% proteina po obroku Impact Native Whey je jedan od najčistijih proizvoda koji možete kupiti. Nathive Whey potiče direktno iz obranog mleka, što znači da je enzim Slobodan i ima više neutralan ukus. Ako želite da izgradite ili održite mišićnu masu ovaj šejk će vam pružiti 23g proteina, 0.1g masti i 96 kalorija po obroku. Pogodan za dopunu svojih vlakana nakon teškog treninga ili aktivnosti. Naš Nutive Whey sadrži Leucin vitalnu amino kiselinu za sintezu proteina i metaboličkog funkcionisanja

NAJBOLJE WHEY PROTEIN PLOČICE

High Pro

Sportisti treba da koriste hranjive grickalice tokom dana kako bi dopunili svoje energetske nivoe i zadovoljili telo esencijalnim hranjivim materijama. Hight Pro Deluxe ispunjava sve kriterijume i sjajnog je ukusa. Svako ko želi da poveća unos proteina ili želi užinu između obroka ili čak zamenu za obrok ova pločica je idealna. Sadrži više od 24 g proteina i 21g ugljenih hidrata po pločici od 70g.

2018 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.