NAJBOLJI MULTIVITAMINSKI SUPLEMENTI

Dnevni vitamini

Naši Daily Vitamins sadrže ključne vitamine kao što su vitamin A, D, E i C uz riboflavin i niacin. Vitamini su od vitalnog značaja za energetski metabolizam, smanjuju umor i doprinose normalno funkcionisanje mnogih sistema u telu. Kada ste na čistoj dijeti i trenirate jako, ovaj dodatak može da pomogne da budete zdraviji i da zadovoljite dnevne potrebe vašeg tela za vitaminima. Ovaj vitaminski dodatak se preporučuje svim sportistima kao i ljudima koji samo žele da pobojšaju svoje zdravlje.

NAJBOLJI VITAMINI ZA KOSU

Vitamin E

Vitamin E može povećati antioksidantni profil u telu i ojačati imuni sistem pomažući da zadržite zdravu i jaku kosu. Namernice kao što su avocado, maslina i badem sadrže vitamin E, međutim ako se ne konzumiraju u toku dana dodatak vitamina E je vrlo koristan. Ovaj proizvod je savršen za one koji žele da održe zdravu kosu, pobojšati antioksidativni profil u telu kao i zaštitu DNK proteina i lipida od oksidativnog oštećenja, jednostavnim konzumiranjem ovog dodatka u kapsuli.

NAJBOLJI VITAMINI ZA KOŽU

EVENING PRIMROSE OIL SOFTGELS

Ulje noćurka ima bogatstvo linolne kiseline, kao esencijalne masne kiseline koje doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi, koristi se za lečenje stanja kože kao što su akne, bore i ekcema. Esencijalne masne kiseline kao linolna kiselina ne mogu biti proizvedene u organizmutako da suplementacija nudi idealno rešenje za postizanje adekvatnog unosa. Svaki softgel daje 719mg linolne kiseline i veoma je isplativ i pogodan način da postignete svoj dnevni unos i da održite svoju kožu zdravom

NAJBOLJI VITAMINI ZA ENERGIJU

Thermopure

Thermopure je idealan dodatak za one koji žele da izgube težinu i sagore masti a ujedno unesu neophodne vitamine kao što su hrom, vitamin B6 i vitamin B12. Thermopure pomaže da odloži umor, povećava budnost i podržava normalno funkcionisanje imunog sistema. Ovaj proizvod može da se koristi pre vežbanja zbog 15omg kofeina i 375mg ekstrata zelenog čaja, kao i termogeničke dodatke kao što su ekstrati ljute paprike i crnog bibera. Idealan dodatak za svakog sportistu ili vežbača u teretani koji traže idealan spoj ključnih hranjivih materija.

NAJBOLJI VITAMINI ZA IMUNI SISTEM

Ultra Immune

Ovo je savršeni dodatak za imuni sistem. Sa komleksom vitamina B, vitamina C i vitamina D, kao i cinkom i magnezijumom, ovaj proizvod će omogućiti i podržati funkcionisanje imunog sistema. Naša formula koja sadrži resveratrol i ginseng okuplja veliki broj vitamina, mineral i antioksidanta koji će podržati aktivan način života i osigurati vaš imuni sistem i efikasno će sprečiti bolesti i smanjiti simptome umora.

NAJBOLJI VITAMINI ZA DECU

Šumeći vitamini

Za noramal rast i razvoj dece vitamini su od presudnog uticaja. Ovaj naš proizvod daje ukupno 18 vitamina i mineral koji poržavaju zdravi rast i razvoj vaše dece. Šumeće tabčete se rastvaraju vrlo lako i dobija se napitak koji će vaša deca obožavati. Koristite ovo kao ukusan napitak za vašu decu da ih uvedete u prednosti zdravog života od malih nogu.

NAJBOLJI VITAMINI ZA MRŠAVLJENJE

Mega Ekstrakt Zelenog Čaja

Ovaj dodatak ima čitav niz prednosti uključujući podršku srčanog i moždanog funkcionisanja, protiv gojaznosti, anti kancerogeno dejstvo, protiv dijabetese i anti artherogeničnim svojstvima. Ovi pozitivni efekti se ogledaju u sadržaju zelenog čaja kao dodatka. Pored ogromne zdravstvene koristi mega ekstrat zelenog čaja sadrži 32mg kofeina što ga čini odličnim dodatkom pre treninga, posebno je efikasan pri sagorevanju kalorija tokom vežbanja.

NAJBOLJI SUPLEMENTI ZA MOZAK

Omega Balance

Riblja ulja su fantastičan način da dopunite svoju ishranu i iskoristite mnoge zdravstvene prednosti. Riblje ulje je toliko korisno zbog omega 3 masnih kiselina koje sadrži kao što su DHA i EPA. Takve masne kiseline pomažu u održavanu funkcionisanja i razvoja mozga. Tu su i mnoge druge prednosti koje dodatak omega 3 donosi kao što su normalno funkcionisanje sistema srca i krvi kao i regulisanje krvnog pritiska i nivoa holesterola. Omega Balance je riblje ulje visoke čvrstoće kojim ćete pobojšati unos omega 3 u optimalnom stanju i doprinećete zdravoj ishrani što će vam pomoći da budete zdravi i vitalni.

NAJBOLJI VITAMINI ZA NOKTE

Iron Plus (Gvožđe)

Sa 100% preporučene dnevne doze gvoždja ćete vašem organizmu pomoći u proizvodnji crvenih krvnih ćelija i pobojšanju transporta kiseonika kroz telo. Svaka porcija sadrži vitamin C za koji je dokazano da pobojšava apsorpciju gvožđa u organizmu i da doprinosi formiranju kolagena koji je od vitalnog značaja za odlično zdravlje noktiju. Dodatak sadrži i folnu kiselinu i vitamine A i B koji pomažu normalnom metabolizmu gvožđa

NAJBOLJI VITAMIN D

Vitamin D3

Ovaj dodatak može da pomogne pobojšanju mentalnog zdravlja kao i povećanju nivoa prirodnog testosterone. Vitamin D3 vam može pomoći pri smanjenju stresa kao i pri izgradnji mišića. Vitamin D3 je takođe koristan za održavanje zdravih zuba i kostiju i može da olakša normalno funkcionisanje imunog sistema. Uzimajući 3000-5000iu vitamina D3 je savršena doza da vam pomogne u svim aspektima.

NAJBOLJI VITAMINI ZA ZGLOBOVE

Joint Plus

Održavanje dobrog zdravlja zglobova je od vitalnog značaja za dizače tegova kao i za ostale sportiste ili za opšte zdravlje ljudi. Pri održavanju zdravih zglobova je važno da se održi bogatstvo antioksidanta, vitamina i minerala kojih u Join Plus proizvodu ima u izobilju. Obezbedjuje sintetički spoj Glukozamina HCL, Hondroitin Sulfata, MCM i celadrin kao šipak, maslinov leaf ekstrat i kurkumin. Joint Plus je sastavni dodatak za zglobove odličnog zdravlja.

Back to top