NAJBOLJI PRE WORKOUT ŠEJK

MYPRE

MYPRE je bez sumnje najbolji pre-workout šejk. Sa Razgranatim Lancem Amino Kiselina od 4g po dozi, kombinovanim sa 400mg kofeina, 4g kreatina Carnitine i 3g beta alanina, kao i veliki broj drugih minerala i vitamina, vaš nivo energije će ostati visok da bi vaši treninzi bili intenzivni i upečatljivi. Formulisan za muškarce i žene ovaj proizvod se lako mesa i trebalo bi ga konzumirati pre treninga za eksplozivni uticaj.

NAJBOLJI PRE WORKOUT ZA PUMPANJE

Impact Pump Blend

Često se nađemo u poziciji kada treniramo kasno uveče i imamo visok unos kofeina, da ne možemo da se uspavamo. Dakle, korišćenje Impact Pump Blend će obezbediti kvalitetan trening bez negativnih kofeinskih efekata. Impact Pump Blend je unikatan, bez stimulusa pre-workout praha koji u sebi sadrži šest sastojaka. Neverovatna kombinacija Arginine Alpha Ketoglutarate, L-Carnitina, Beta-Alanina, BCAAs, Creatine Monohydrate i Citrulline će osigurati vašu dobru forumu u teretani. Impact Pump Blend je dostupan u 4 ukusnih aroma.

NAJBOLJI PRE WORKOUT OBROK

Chicken Jalfrezi

Sa sadržajem proteina od 30g ovaj pre workout obrok će vas podići pre treninga. Obrok takođe predstavlja kombinaciju začina koji će povećati termogenetičke efekte za vreme treninga da bi vam pomogao da sagorite višak kalorija. Ovaj 300g obrok, spreman za 3 minuta, će vam obezbediti da se osećate sitim bez uzumanja velike količine masti i šećera.Takođe u njemu se nalazi velika količina vlakana od 9.3g po porciji ovog ukusnog obroka

NAJBOLJI PRE WORKOUT ZA ŽENE

Active Women Pre Workout

Active Women Pre Workout sadrži specijalno odabrane proizvode koje ograničavaju prekomeran sadržaj kofeina ali da ipak poboljšavaju budnost, koncentraciju i limit treninga. Sa savršenom kombinacijom Kokosove Vode ,Vitamina C, BCAAs i prirodnog kofeina iz Guarane i Ekstrata Zelenog Čaja, ovaj pre-workout je idealan za one koji treniraju uveče. Dolazi u četiri ukusne arome.

PRE WORKOUT SA NAJBOLJOM CENOM

Pulse Gel

Za neverovatnu cenu, ovaj PULSE:GEL je odličan izvor za pre-workout suplemente. Sa 1500mg citrulline malate, 1000mg taurina, 1500mg beta alanina, 200mg kofeina i 750mg karnitina ovaj proizvod neće samo poboljšati vaš focus već i performanse koje će obezbediti trening koji je visokog kvaliteta. Pogodan za svakoga koje je potreban pre-workout stimulant koji brzo deluje, uzimanje PULSE:GEL oko 15 minuta pre treninga predstavlja dovoljno vremena da se osete sve prednosti ovog neverovatnog proizvoda.

NAJBOLJA PRE WORKOUT PLOČICA

ENERGETSKA PLOČICA

Često se ugljeni hidrati ne postmatraju kao idealna hrana pre treninga zbog efekata šećera na telo i mozak. Kako god, ukoliko ukoliko trenirate sport gde će se utrošiti dosta enegrije tokom određenog vremenskog perioda ova pločica sa kompleksom ugljenih hidrata koji su lako dostupni, je idealna za upotrebu, čak i uveče pre treninga. Sa 39g ugljenih hidrata ova pločica će vam obezbediti da zalihe glikogena budu pune i spremne za učešće u svakoj formi aerobnih vežbi.

NAJBOLJE PRE WORKOUT PIĆE

Protein Mocha

Ova protein moka je ukusno toplo piće bogato proteinima za poneti pre treninga. Sadrži 15g proteina kao i 80mg kofeina za pravi ukus kafe sa kojom nećete biti razočarani. Protein potiče iz dve različite vrste kofeina u prahu, hidrolizat i micelarni. Idealno alternativno jutarnje piće koje će vam dati podsticaj koji vam je potreban za početak ili kada se pripremate za trening, ovo će vam ponuditi poboljšani mentalni focus

2018 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.