NAJBOLJI CREATIN MONOHIDRAT PRAH

Kreatin Monohidrat prah

Kreatin monohidrat je najefikasnije jedinjenje kreatina koje će vam pomoći ako tražite dodatak za mišićnu masu. Dodatak u prahu koji možete kombinovati sa bilo kojim pićem će obezbediti vaše telo sa izvorom energije koje se zove kreatin fosfat, koji će vam dati snažan podsticaj energije za trening. Naš proizvod Kreatin Monohidrat Prah je sada dostupan u tri nova avanturistička ukusa a to su lubenica, višnja limeta i breskva mango.

NAJBOLJI KREATIN MONOHIDRAT U TABLETAMA

Kreatin Monohidrat u tabletama

Ako tražite pogodan način da povećate svoju mišićnu masu, ovakvi dodaci su jednostavno i efikasno rešenje. Svaka od naših Kreatin Tabletta sadrži 1g kreatina, što vam olakšava da odredite vašu dozu kada ste previse zauzeti da bi pravili šejk. Kutiju najboljih Kreatin Tableta na tržištu uvek možete da nosite u vašu torbu za trening i da vam kreatin bude dostupan kada vam je najpotrebniji, čime dobijate najviše iz vašeg treninga.

NAJČISTIJI OBLIK CREATINA U TABLETAMA

Creapure® Micronized Creatine

Naš Mikronizovani Kreatin (Creapure) proizvodi AlzChem, svetski priznat proizvodjač sportske ishrane sa sedištem u Nemačkoj. Ovaj rafinisani oblik je Slobodan od nečistoća i sporednih proizvoda i daje snažnu 4.9g dozu kreatin monohidrata po 7 tableta. Creapure je savršen ako želite da učestvujete u sportu koji zahteva eksplozivne izlive energije kao što su powerlifting ili trčanje i nudi izvanredne koristi po vrlo povoljnim cenama.

NAJČISTIJI OBLIK CREATINA U PRAHU

Creapure® (Kreatin Monohidrat)

Naš Kreatin Monohidrat Creapure u prahu proizvodi AlzChem, što znači da možemo garantovati neverovatno visok nivo kreatin monohidrata koji je 99,99% oslobodjen od svih nečistoća. Creapure je pogodan za sve aktivnosti sa visokim intenzitetima i za svakog ko želi da pobojša fizičke performanse. Napravite sebi ukusan šejk pre nego što krenete u teretanu sa našim osvežavajućim aromama, uključujući višnje, kupine ili eksploziju bobica.

NAJBOLJE VEGETERIJANSKE KREATIN KAPSULE

DRCaps® Kreatin Monohidrat

Izvori hrane koja je bogata kreatinom uključuju ribu i crveno meso, što otežava vegeterijancima da prirodno povećaju unos kreatina. Imajući ovo u vidum razvili smo naše potpuno veganske DRCAPS Creatine Monohydrate kapsule. Kako bi pobojšali performanse tokom dužeg vremenskog perioda, kreatin u ovim dodacima se oslobađa postepeno što olakšava telu da drži optimalan nivo kreatina.

NAJBOLJI KREATIN ZA PUNJENJE

Creastorm

Ako tražite način da povećate mišićnu masu Creastorm je savršen izbor. Sa neverovatnih 5g kreatina po porciji, nije teško zaključiti zašto je to omiljeni dodatak mnogih sportista. Dodatni vitamin i minerali su odlučni za podršku opšteg zdravstvenog stanja, dok su dekstroza i L-glicin veoma korisni nakon treninga. Sa Creastormom ćeš prevazići svoje performanse posebno kada je u pitanju srednji intenzitet vežbanja.

NAJBOLJI CREATIN ETHYL ESTER

Kreatin Etil ester HCL

Vezivanje kreatin monohidrata sa ester solima u velikoj meri pobojšava svoja apsorpciona svojstva, zbog čega je Creatine Ethyl Ester ECL veoma efikasan. Kada vežbate, CEE HCL će pomoći ATP(adenozin trifosfat) snagu rada vaših mišića, što direktno povećava snagu i moć. Ovaj dodatak je najbolje uzeti pre treninga, u dozama 0.3g po kg telesne težine za 7 dana a zatim smanjiti unos na 0,03g po kilogramu telesne težine. To je odlična opcija za one koji pate od nadimanja od drugih oblika kreatina.

NAJBOLJI CREATIN PRE WORKOUT

MYPRE

Sveobuhvatan nutritivni profil našeg MyPre praha ga čini jednim od najboljih suplemenata za pre trening na tržištu. Pažljivo pomešan sa esencijalnim amino kiselinama, amino kiselinama razgranatog lanca i kofeina, svaki šejk sadrži 4g kreatina da ti da energiju pre bilo kog treninga. Probajte nešto novo sa našim sjajnim ukusima, uključujući limun i limetu, kupine i jabuke.

2018 © The Hut.com Limited, a company registered in England and Wales (company number 05016010) whose registered address is Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.